- 8 Eylül 2016
- 768
- 517
- 53
- Konu Sahibi ezgiiietommmm
-
iyi canım teşekkürler bilgi verdigin icin bende yarin bir gideyim bakalım ne olacak farkli bir doktora gitmeyi düşünüyorum bakalim bu ne uygulayacakTatlim bana qene klomen verdi igneye devam sordum sogan suyu icsem etkilermi dye uygula hic bi sikinti yok dedi bn klomenle sogan kurunude yapcam bakalim belki ikisi birden fayda eder
İnşallah canım ya benimde normalde 22 si ama iğneden 14 gün sonra adet olunabiliyormuş bakalım o arada belli olcak haftaya anlarız çok istiyorum ya bu ay ben klomende kullandım sen kullanmışmıydınaynen canım inşallah hayırlı haberler alırız ikimizde çifte bayram olur. adetimde 24 ünde beklicez bakalım. ama ağrılarım çok fazla benim inş. tutunur bebişlerimiz.
Rca edrim cnm git bi bak tabiki insallah Rabbim herkezin gonlune gore veririyi canım teşekkürler bilgi verdigin icin bende yarin bir gideyim bakalım ne olacak farkli bir doktora gitmeyi düşünüyorum bakalim bu ne uygulayacak
amin canım inşallahRca edrim cnm git bi bak tabiki insallah Rabbim herkezin gonlune gore verir
test arızalı herhalde karisik gözüküyor çünkü bence baska bir testte tekrar deneSelam.lutfen banada yardim edermisiniz test yapdim boyle oldu sizce hamilemiyim kafayi yiycem artik konu acamadigim icin buraya yazfim.boyle test cikan varsa lutfen yardim etsin
kullandım canım klomen şu anda da progestan kullanıyorum.İnşallah canım ya benimde normalde 22 si ama iğneden 14 gün sonra adet olunabiliyormuş bakalım o arada belli olcak haftaya anlarız çok istiyorum ya bu ay ben klomende kullandım sen kullanmışmıydın
14 gün sonra adet olmazsak hamile kalma oranımız yüksek mi ki canım. çünkü onu hiç duymamıştım bilgin varsa yazarmısın canım.İnşallah canım ya benimde normalde 22 si ama iğneden 14 gün sonra adet olunabiliyormuş bakalım o arada belli olcak haftaya anlarız çok istiyorum ya bu ay ben klomende kullandım sen kullanmışmıydın
ben 16. günde oldum o değişiyor bazen14 gün sonra adet olmazsak hamile kalma oranımız yüksek mi ki canım. çünkü onu hiç duymamıştım bilgin varsa yazarmısın canım.
Ben şuan yapıyorum oda çok zor tansiyonum düşüyor yapamıyorum bende 1 ay klomen kullandım tutmadi işte şimdi tekrar kullandım pazartesi kontrolüm var inş hepimiz hamiş kalirizben 3 ay klomen +inofolic+ ovitrelle kullandım ama sonuç yine hüsran pko var bende bu ay soğan kürü ve süt maydonoz buharını denemeyi düşünüyorum tedaviye başlarsam onları yapmamın etkisi olabilir
inşallah canım kaç gün kullandın peki hangi kürü yaptınBen şuan yapıyorum oda çok zor tansiyonum düşüyor yapamıyorum bende 1 ay klomen kullandım tutmadi işte şimdi tekrar kullandım pazartesi kontrolüm var inş hepimiz hamiş kaliriz
Bugün başladım ben tarifi bir ebeden aldim 3 kilo süt 1 demet maydanoz 1 çay kaşığı nane ve 3 tane büyük taş ilk taşı içine atıyorsun beraber kayniyorlarocaktan alıp buharı vajinanadeğecek şekilde oturuyorsun dikkat et yakma kendini 20 dk sonra ikinci taşı ısıtıpiçine atıyorsun tekrar buhar ciksin diye 20 dk sonra son taşı işitip atıyorsun içine oturuyorsun toplamda 60 dk üstüne bir çarşafta at soğuk almaman gerekiyor bacaklarım ağrırsa çarşafı sar kendine otur dinlen tekrar buhara otur 3 gün üst üste yapıp 3 gün ilişkiye gireceksin bende şimdi adetimin 9 günüdür soğan kurudeyapıp 15 icecem bir dahaki ay incir yapicam inşallah faydasını goruruzbenim de esimindesıkıntısı yok ama tutmuyor kurban olduğum rabbim hepimize versininşallah canım kaç gün kullandın peki hangi kürü yaptın
canim 3kilo sütü bir gunde mi yapiyorsun peki bu tas olayini anlamadim bir türlü ya isitip tekrar buharina otursak olmaz miBugün başladım ben tarifi bir ebeden aldim 3 kilo süt 1 demet maydanoz 1 çay kaşığı nane ve 3 tane büyük taş ilk taşı içine atıyorsun beraber kayniyorlarocaktan alıp buharı vajinanadeğecek şekilde oturuyorsun dikkat et yakma kendini 20 dk sonra ikinci taşı ısıtıpiçine atıyorsun tekrar buhar ciksin diye 20 dk sonra son taşı işitip atıyorsun içine oturuyorsun toplamda 60 dk üstüne bir çarşafta at soğuk almaman gerekiyor bacaklarım ağrırsa çarşafı sar kendine otur dinlen tekrar buhara otur 3 gün üst üste yapıp 3 gün ilişkiye gireceksin bende şimdi adetimin 9 günüdür soğan kurudeyapıp 15 icecem bir dahaki ay incir yapicam inşallah faydasını goruruzbenim de esimindesıkıntısı yok ama tutmuyor kurban olduğum rabbim hepimize versin
Evet bir günde 3 kilo süt kaynatiyosun. Canim o sırada çok terledigin için soğuk alırsın birinin sana yardımcı olamasi lazım zaten sen oturacaksın 20 dk sonra biri taşı işitip getirecek içine atacak tekrar kaynayacak sonra oturacaksın hemencanim 3kilo sütü bir gunde mi yapiyorsun peki bu tas olayini anlamadim bir türlü ya isitip tekrar buharina otursak olmaz mi
anladim canim ne zaman yapılması gerekiyormus bu canimEvet bir günde 3 kilo süt kaynatiyosun. Canim o sırada çok terledigin için soğuk alırsın birinin sana yardımcı olamasi lazım zaten sen oturacaksın 20 dk sonra biri taşı işitip getirecek içine atacak tekrar kaynayacak sonra oturacaksın hemen
Fark etmiyor canim ayarlamasını sen yap yalnız 3 gün ilişki olmasın bitti gün girersinanladim canim ne zaman yapılması gerekiyormus bu canim
Evet genelde iğneden sonra ki 14 günde adet olunuyormuş tutmadığında benim de 2 ay iğne vurulduğumda öyle denk gelmişti 14. Günde adet oldum ama tabi kişiden kişide değişiyor olabilir daha sonrada olabilir14 gün sonra adet olmazsak hamile kalma oranımız yüksek mi ki canım. çünkü onu hiç duymamıştım bilgin varsa yazarmısın canım.
Bende canım kırmızılar geldi bugun ikinci günü pazartesi doktor gidicem tekarar femara yumurta takibi olucakbenim kırmızılar gelecek galiba sancıları hafiften başladıumutlar gelecek aya kaldı gibi
Maydonoz süt buhrı tüplerde tıkanıklık yada ilthap varsa söküo die biliorum inş en kısa Zamanda gelir bebeğinBugün başladım ben tarifi bir ebeden aldim 3 kilo süt 1 demet maydanoz 1 çay kaşığı nane ve 3 tane büyük taş ilk taşı içine atıyorsun beraber kayniyorlarocaktan alıp buharı vajinanadeğecek şekilde oturuyorsun dikkat et yakma kendini 20 dk sonra ikinci taşı ısıtıpiçine atıyorsun tekrar buhar ciksin diye 20 dk sonra son taşı işitip atıyorsun içine oturuyorsun toplamda 60 dk üstüne bir çarşafta at soğuk almaman gerekiyor bacaklarım ağrırsa çarşafı sar kendine otur dinlen tekrar buhara otur 3 gün üst üste yapıp 3 gün ilişkiye gireceksin bende şimdi adetimin 9 günüdür soğan kurudeyapıp 15 icecem bir dahaki ay incir yapicam inşallah faydasını goruruzbenim de esimindesıkıntısı yok ama tutmuyor kurban olduğum rabbim hepimize versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?