Aşılama Çatlama iğnesi oldum idrar tesim negatif yardımcı olun kan testi yaptırayım mı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah razi olsun Allah gonlune gore versin insallah 11.gunumde agri baslayinca bende baya uzuldum ama insallah guzel bir sonla biter 14.gun tek bana degil burda isteyen butun herkese nasip olsun cok zor
Amin herkes dua ederse belki bir kapı açılır hepinize ben dua ediyorum kalpler bir olsun güzel olsun herşey

Allah razi olsun Allah gonlune gore versin insallah 11.gunumde agri baslayinca bende baya uzuldum ama insallah guzel bir sonla biter 14.gun tek bana degil burda isteyen butun herkese nasip olsun cok zor
Bugün kan testi verdim eve geldim sarı leke geldi sonra selpak koydum baktım kahve rengi ve biraz sonra pembe kanama gibi ama çok az geldi acaba hamilemiyim ki güzel habermi alıcam hayırlısı yaa

Bugün kan testi verdim eve geldim sarı leke geldi sonra selpak koydum baktım kahve rengi ve biraz sonra pembe kanama gibi ama çok az geldi acaba hamilemiyim ki güzel habermi alıcam hayırlısı yaa
insallah vardir benim 12.gunde test negatif cikti seni uzmek istemem ama adet de olabilirsin ama insallah olmazsin

insallah vardir benim 12.gunde test negatif cikti seni uzmek istemem ama adet de olabilirsin ama insallah olmazsin
Galiba öyle bişe oldu ama test yarın çıkıcak ben yine yazarm ama bence yok üstüne görde dedikleri olmaz ise 4 gün gecikmişti çünkü

Allah yardimcin olsun bugunde test yapsaydin ya
İdrar testi yaptım bugünde umutsuzluğa kapılmıcam rabbim herşeyin en güzelini nasip eder ya zamanı deil yada ilk denemede olmaz belki ama kan testini göreyim hastayken gel demişti yarın göstericem sonuçları alıp isteyenleri olmayanları çok iyi anladım hüsran olunca sonu insanın bütün dengesi şaşıyor ne kadar motive etsekte kendimizi yinede üzülüyor insan olsun

Evet uzulme ne kelime insan cokuyor vardir elbet zamani Allah kerim uzulme

2 buçuk yıl demek ne demek günüm ne zaman geçse acaba mı demek öyle acı ki düşman başına vermesin çok üzücü her an aklımıza geliyor
Ben test yaptim hala umutla positif ariyorum bir yanim hep positif diye umuyor cok zor seni cok iyi anliyorum

Bıgün negatif olduğunu gördüm spnuçları almaya gidicem şimdi 4 buçukta tedaviye devam ise bilgilendiririm yinede
Benimkide negatif sanirim kasiklarim cok agriyor yarin birgun patlarim ilk sonucta olmadi nasip insallah guzel sonuclarini bekliyorum

Benimkide negatif sanirim kasiklarim cok agriyor yarin birgun patlarim ilk sonucta olmadi nasip insallah guzel sonuclarini bekliyorum
Benim doktorum eşimden istedi test banada dediki üç ay kullanman lazm sonrasında baktık yine olmadı tüplerine bakıcaz açık mı deilmi filan dedi ama üzüldüm sizede ama akışına bırakalım aklımıza getirmeyelim ben aynı ilaçları cumartesi başlıcam kullanmaya bakalm

Insallah bu sefer olur gerek kalmaz tupleri acmaya felanbenimki de farkli hikayeler ama sonuc hep ayni simdi kan veriyorum hayirlisi

Insallah bu sefer olur gerek kalmaz tupleri acmaya felanbenimki de farkli hikayeler ama sonuc hep ayni simdi kan veriyorum hayirlisi
Hayırlısı ben çok acılar çektim her türlü düşük yaptım kimyasal gebelik düştü oyüzden artık rabbim yüzüme gülsün aile tarafıda iyi deildir yoruldum birsxcik ama duam kabul olursa güzel olucak herşey

Rabbim insallah en kisa zamanda yuzunu guldursun insallah ikimizinde olsun

Rabbim insallah en kisa zamanda yuzunu guldursun insallah ikimizinde olsun
Sadece ikimizin deil tüm iyi insanların anne olmayı hakedenlerin çöp gibi atanların deil de isteyenlerin inşallah geçen yine kadın haberlere çıktı içim acıdı televizyondaki kadına bahırdım bir taraftan çığlıkla ağladım çöpe atmış yinede insanım derler allah belalarını versin gerçekten yoruluyorum artık baksana ne insanlar anne oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…