Bekleyecem bir gün gelir belki anne olamam ama isyan etmicem ben herşeyi düşünüyorum evde olursa nasip olmazsa doktor olmaz derse inanki ben üzmicem kendşmi iki gün ağlar sonra aklımdan çıkartırım bu düşünceleriSeni uzmek istemem ama 14. Gun kesin sonuc hadi daha da kesin olsun dersen 15. Gun test dogruyu soyler. Idrar testlerinin yanilma payi var tabi ama o da dusuk ihtimaller.
Moralini bozma benim 3. Denemem bu ay, anliyorum insan uzuluyor ama napalim nasibimizin zamanini bekleyelim sabirla
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Çatlama iğnesi oldum idrar tesim negatif yardımcı olun kan testi yaptırayım mı
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Eşin test verdi mi?Bekleyecem bir gün gelir belki anne olamam ama isyan etmicem ben herşeyi düşünüyorum evde olursa nasip olmazsa doktor olmaz derse inanki ben üzmicem kendşmi iki gün ağlar sonra aklımdan çıkartırım bu düşünceleri
Şuan ilk tedavi ve çarşamba gidicem doktor bakalom ne dicek eşinle gel derse birgün onu götürecem şuanlık eşim test vermedi ama ben bilmiyorum eşimde olmasa bile derdi veren dermanda verir peygamber efendimizin bile çocuğu yokken evli deilken hamile olduran rabbim en iyisini en güzelini bilir kalbimiz güzelse duamız özelse belkide hayırlı sonuçlar olur üzülmeyin geçer herşeyin başı sağlıkEşin test verdi mi?
Peki bişe sormak istiyorum sen baya anlıyorsun benim 1 haftadır sarı lekem geliyor bugün de vardı normal mi internette gebelik olabilir diyorSeni uzmek istemem ama 14. Gun kesin sonuc hadi daha da kesin olsun dersen 15. Gun test dogruyu soyler. Idrar testlerinin yanilma payi var tabi ama o da dusuk ihtimaller.
Moralini bozma benim 3. Denemem bu ay, anliyorum insan uzuluyor ama napalim nasibimizin zamanini bekleyelim sabirla
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Canım bak eşin test vermeden tekrar klomen kullanma boşuna. Burda erkek infertilitesiyle uğraşan da çok. Ay senin doktorun benim ilk salak doktorum mu acaba ya Yalova'da mısın sen yoksa? Gel demesini beklemeyin ürolojiye gitsin sen reglken 3 gün perhizle test versin. Boşuna beklemeyin.Şuan ilk tedavi ve çarşamba gidicem doktor bakalom ne dicek eşinle gel derse birgün onu götürecem şuanlık eşim test vermedi ama ben bilmiyorum eşimde olmasa bile derdi veren dermanda verir peygamber efendimizin bile çocuğu yokken evli deilken hamile olduran rabbim en iyisini en güzelini bilir kalbimiz güzelse duamız özelse belkide hayırlı sonuçlar olur üzülmeyin geçer herşeyin başı sağlık
- 5 Kasım 2014
- 1.879
- 2.284
- 333
Bak ne guzel konusuyorsun. Ben de gecen hafta agladim agladim kendimi harap ettim artik iyiyim gecti mesela. En iyisi hic aglamamak, cunku bos yani kendi kendine eziyet ediyor insan.Bekleyecem bir gün gelir belki anne olamam ama isyan etmicem ben herşeyi düşünüyorum evde olursa nasip olmazsa doktor olmaz derse inanki ben üzmicem kendşmi iki gün ağlar sonra aklımdan çıkartırım bu düşünceleri
Yok canım ben istanbuldayım ben sorucam bakalm bencd öyke bişe yok diye çağırmamıştır belki söylersem aklına gelir çok iyi doktor ve çok sırası var nazik bir doktorCanım bak eşin test vermeden tekrar klomen kullanma boşuna. Burda erkek infertilitesiyle uğraşan da çok. Ay senin doktorun benim ilk salak doktorum mu acaba ya Yalova'da mısın sen yoksa? Gel demesini beklemeyin ürolojiye gitsin sen reglken 3 gün perhizle test versin. Boşuna beklemeyin.
He öyle kuzum yani lekem var ağrım hala var o yüzden belki pozitif ama yeni olduğundan belli deildir bilmiyorum bakalm eğer eşimle alakalı bir sorun varsa o giderBana mesaj atmışsın ama yanıtlaması kapalı.
- 5 Kasım 2014
- 1.879
- 2.284
- 333
Internette her seye gebelik belirtisi diyor, onlari okuyup kendi psikolojine zarar verme. Sari lekelenme pek cok sebebe bagli olabilir. Belirtilerden gebelik tahmini yapmak cok manasiz, cunku cok yaniltici. Yarin kan testi ver icin rahatlasin ve adetini beklePeki bişe sormak istiyorum sen baya anlıyorsun benim 1 haftadır sarı lekem geliyor bugün de vardı normal mi internette gebelik olabilir diyor
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Nasıl öyle bi şey yok diye çağırmamıştır?Yok canım ben istanbuldayım ben sorucam bakalm bencd öyke bişe yok diye çağırmamıştır belki söylersem aklına gelir çok iyi doktor ve çok sırası var nazik bir doktor
Sarı leke normal bişe miBak ne guzel konusuyorsun. Ben de gecen hafta agladim agladim kendimi harap ettim artik iyiyim gecti mesela. En iyisi hic aglamamak, cunku bos yani kendi kendine eziyet ediyor insan.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Olsa çıkar bak boşuna ümitlenmeye çalışma. 4 kez kullandıö ben defalarca test yaptım. Şimdi tüp bebek yaptırdım yeni. Sen beni dinle.He öyle kuzum yani lekem var ağrım hala var o yüzden belki pozitif ama yeni olduğundan belli deildir bilmiyorum bakalm eğer eşimle alakalı bir sorun varsa o gider
Bilmiyorum ki gençler diyemi yakıştırmadımı bilmiyorumNasıl öyle bi şey yok diye çağırmamıştır?
Peki öyle olsun umutlanmıcam ama güzel haber alırsam size söylerim ama dua edin bol bol üzülüyorum herkese kendime inşallah güzel günler bizidd bulurOlsa çıkar bak boşuna ümitlenmeye çalışma. 4 kez kullandıö ben defalarca test yaptım. Şimdi tüp bebek yaptırdım yeni. Sen beni dinle.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Ne alakası var burda 22 23 yaşında azospermi hastaları var. Yaşla ilgili değil. Boşuna vakit kaybetmeyin. Emin olun sorun olmadığından.Bilmiyorum ki gençler diyemi yakıştırmadımı bilmiyorum
Tamam canım çok saol cidden inşallah bişe yoktur eşimdedeNe alakası var burda 22 23 yaşında azospermi hastaları var. Yaşla ilgili değil. Boşuna vakit kaybetmeyin. Emin olun sorun olmadığından.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Boşuna kendine hormon yükletme emin ol sorun yoksa tekrar kullan ilaç.Tamam canım çok saol cidden inşallah bişe yoktur eşimdede
Tamam canım eşime söylerim bi test yaptırsın doktoraBoşuna kendine hormon yükletme emin ol sorun yoksa tekrar kullan ilaç.
- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
Allah razi olsun Allah gonlune gore versin insallah 11.gunumde agri baslayinca bende baya uzuldum ama insallah guzel bir sonla biter 14.gun tek bana degil burda isteyen butun herkese nasip olsun cok zorGerçekten biliyorum ben artık rüyamda görüyorum sabaha kadar bu aslında güzel bi hisleri uyandırıyor ve sonrası üzüyor ama pes etmicem ne gerekiyorsa rabbim en güzelini bilir ve ben kadınlar kulübü sayfasını takip ediyorum herkese dua ediyorum namazda zikir çekiyorum kendime ve herkese dua ediyorum