Yani yokmudur internette baktım birisi yazmış ki belki yeni olmuş ise belli olmayanilir diyorlar ama yinede ben test yaptırayım doktora götürürüm belki ona göre tedavi yaparlar bilemedim moralim çok bozuldu üzüldüm ilk deneme başarısız ve ağrılıRegl gelir bir kaç güne bekleyin. Kanla uğraşmayın.
Üzülme yılmak yok bu işte. Daha yolun başındasın. Ama olsa çıkardı.Yani yokmudur internette baktım birisi yazmış ki belki yeni olmuş ise belli olmayanilir diyorlar ama yinede ben test yaptırayım doktora götürürüm belki ona göre tedavi yaparlar bilemedim moralim çok bozuldu üzüldüm ilk deneme başarısız ve ağrılı
Tamam ben çarşamba doktora gidicem bilgilendirirm belki idrar kiti yanılmış ise herkes görür bilmiyorum ben güvenmiyorum işte hevesle gittim test yaptım ama yarın kan testi bakalm nasipÜzülme yılmak yok bu işte. Daha yolun başındasın. Ama olsa çıkardı.
İlk denemede tutma ihtimali düşük zaten benim 2. Catlatma ignesi ama malesef geçen hafta regl oldumÇatlama iğnesini 7 aralıkta kullandım bugün ayın 21 yani 14.gün idrar testi negatif normal mi acaba bu durum inanınki çok üzülüyorum bel kasık ağrısı devam ediyor ve hala hastalanmadım normalde gebelik oluşmaz ise birinci hafta hastalanabilirmişiz ama hastalanamadım lütfen bilgilendirin beni
Yaaa kasik agrisi adetimi gosteriyorRegl gelir bir kaç güne bekleyin. Kanla uğraşmayın.
Canım bir an önce kabul edip yeni aya motive olmak en doğrusu üzülmene gerek yok.Tamam ben çarşamba doktora gidicem bilgilendirirm belki idrar kiti yanılmış ise herkes görür bilmiyorum ben güvenmiyorum işte hevesle gittim test yaptım ama yarın kan testi bakalm nasip
Nasip rabbim inşallah isteyen iyi anne olanilecek herkese versin bugün doğurup sokağa atacaklara deil de anne olmayı yıllardır bekleyen hekrese versin bu arada ben 2buçuk yıldır evliyim 25 yaşımdayımİlk denemede tutma ihtimali düşük zaten benim 2. Catlatma ignesi ama malesef geçen hafta regl oldum
Benim hiç reglde kasık ağrım olmaz. Ama bu iğneden hcg olduğundan kasıklarım ağrıdı iğnede çok yan etki var. 14. Gün test ne diyorsa odur. Daha erken üzülmeye. Ya da daha sonra ümit beslemeye çalışmaya gerek yok.Yaaa kasik agrisi adetimi gosteriyor
Bak çok güzel dua ettin seni tebrik ediyorum. Allah herkese değil. İyi bakabileceklere versin.Nasip rabbim inşallah isteyen iyi anne olanilecek herkese versin bugün doğurup sokağa atacaklara deil de anne olmayı yıllardır bekleyen hekrese versin bu arada ben 2buçuk yıldır evliyim 25 yaşımdayım
Bilmiyorum kuzum bende hala çekiyorum ama adet yok bence içimden bir his ğzülmemi istemiyor belki diyorum doktor zaten gel dedi belki test yaptırırm belkide yaptırmamYaaa kasik agrisi adetimi gosteriyor
Benim 11.gunum bugun kasik agrim var yani 14.gune sansim varmi aceba yoksa bat gunummu geldi Of cok heycanliyimBenim hiç reglde kasık ağrım olmaz. Ama bu iğneden hcg olduğundan kasıklarım ağrıdı iğnede çok yan etki var. 14. Gün test ne diyorsa odur. Daha erken üzülmeye. Ya da daha sonra ümit beslemeye çalışmaya gerek yok.
Bişe söylim mi içim acıyor gerçekten önce çocuk diyorlar sonra çöpe atıyorlar içim parçalanıyor cidden ben anne olmayı okadar çok istiyorum ki bir başkaları sanki çöp gibi atıyorBak çok güzel dua ettin seni tebrik ediyorum. Allah herkese değil. İyi bakabileceklere versin.
Ben de deliriyodum koşa koşa kan veriyodum 11. Gün hep. Çünkü 10 günden önce kan testi bile yanıltabilir yazıyo prospektüste. Hiç bir şeyi yorumlama sabırla 14ü bekle.Benim 11.gunum bugun kasik agrim var yani 14.gune sansim varmi aceba yoksa bat gunummu geldi Of cok heycanliyim
Hastalanana kadar bence şans vardır he şunu söylim kuzum tedavi görenler sakın devamlı bakmasınlar inanınki vücudu yanıltıyor hamileliğe yalancı gebeliğe hazırlıyor düşünmeyin günü gelene kadar çok zor ama oyalayın kendiniziBenim 11.gunum bugun kasik agrim var yani 14.gune sansim varmi aceba yoksa bat gunummu geldi Of cok heycanliyim
Insallah merve ya tek guzel haber alimda bekleyim tesekkur ederimBen de deliriyodum koşa koşa kan veriyodum 11. Gün hep. Çünkü 10 günden önce kan testi bile yanıltabilir yazıyo prospektüste. Hiç bir şeyi yorumlama sabırla 14ü bekle.
Dusunmemek cok zor her animda aklimda artik durduramiyorum kendimi canimHastalanana kadar bence şans vardır he şunu söylim kuzum tedavi görenler sakın devamlı bakmasınlar inanınki vücudu yanıltıyor hamileliğe yalancı gebeliğe hazırlıyor düşünmeyin günü gelene kadar çok zor ama oyalayın kendinizi
Gerçekten biliyorum ben artık rüyamda görüyorum sabaha kadar bu aslında güzel bi hisleri uyandırıyor ve sonrası üzüyor ama pes etmicem ne gerekiyorsa rabbim en güzelini bilir ve ben kadınlar kulübü sayfasını takip ediyorum herkese dua ediyorum namazda zikir çekiyorum kendime ve herkese dua ediyorumDusunmemek cok zor her animda aklimda artik durduramiyorum kendimi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?