Aşılama Çatlama iğnesi oldum idrar tesim negatif yardımcı olun kan testi yaptırayım mı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen isyan etmek istemiyorum hasa ama bu nasil vicdansizlik nasil kalpsizlik cop ne ya biz o bebegin kokusu icin herseyimizi vermeye hazirken Allah yardim etsin Simdi sonuclarimi bekliyorsun

Aynen isyan etmek istemiyorum hasa ama bu nasil vicdansizlik nasil kalpsizlik cop ne ya biz o bebegin kokusu icin herseyimizi vermeye hazirken Allah yardim etsin Simdi sonuclarimi bekliyorsun
Cnm benim ben olmadı ama kist te yok bir hafta sonra 4 unde yumurta büyüyüp gidecem ama test için eşime randevu oluşturdum inş erken tarihte alınır bu sonuç devlet hastanesine aldım çünkü herşeyin hayırlısı inşallah iki ay daha kullanmam lazım ilaçları iki ayda oluşmaz ise tüplere bakılcak

Rabbim güzel haber almayı nasip etsin işte bizim insanlarımız dicem bunu insan yapamaz ya el kadar sabiyi atamazlar bu soğukta psikolojim bozulcak vallahi insanlık dışı

Rabbim güzel haber almayı nasip etsin işte bizim insanlarımız dicem bunu insan yapamaz ya el kadar sabiyi atamazlar bu soğukta psikolojim bozulcak vallahi insanlık dışı
Hepimizin vicdani yandi bebek icin ama maalesef herkes Anne olamiyor Allah insallah yuzumuzu guldursun

Evet ilk coklu gebelik riski var diye iptal etti tedaviyi sonra ikinci de ilk kez ovitrelle kullanmistim buda olmadi
Gebelik riski neden ama hani rahimde mi sıkıntı var tedavi yokmu yani riski varsa neden veriyor ki ilaçları oda tehlikeli ozaman

Gebelik riski neden ama hani rahimde mi sıkıntı var tedavi yokmu yani riski varsa neden veriyor ki ilaçları oda tehlikeli ozaman
Tek bir sorunum var yumuetalar buyumuyor ve catlamiyor
Tabi coklu gebelik riski dedi iptal etti bunda da dedi ikiz olabilir istersen yapmayalim ah keske dedim heycanla basladim sonuc husran

Tek bir sorunum var yumuetalar buyumuyor ve catlamiyor
Tabi coklu gebelik riski dedi iptal etti bunda da dedi ikiz olabilir istersen yapmayalim ah keske dedim heycanla basladim sonuc husran
Olsun pek sıkıntı gözükmüyor varsın ikiz olsun ne farkeder ki yeterki olsun da rızkını rabbim verir

Ben de deliriyodum koşa koşa kan veriyodum 11. Gün hep. Çünkü 10 günden önce kan testi bile yanıltabilir yazıyo prospektüste. Hiç bir şeyi yorumlama sabırla 14ü bekle.
Bana letroks verdi kanser için diyor olumlu sonuş varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…