- Konu Sahibi mehin17680
-
Ben 30 betayla öğrendim şu an ikizlere hamileyimBu arada siz kac betaya ogrendiniz acaba? Birde sabah ve dun boyle sut gibi akinti geliyo acaba hamilelik belirtisi ola bilirmi? Su gune geldim hala belirti yokda
Ayy hadi insAllahhhBen 30 betayla öğrendim şu an ikizlere hamileyimakıntım vardı ama su gibiydi canım
Amin canım sanada nasip olsun inşallah ikizAyy hadi insAllahhhbendede ikiz olur inşallah ne kadar sevindim bilemezsiniz Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasib etsin bakalim aksama cikicak bendede cevapp
Ay ne zaman çıkcak sonucunuz ben de merak ettimAyy hadi insAllahhhbendede ikiz olur inşallah ne kadar sevindim bilemezsiniz Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasib etsin bakalim aksama cikicak bendede cevapp
Iki uc saat sonraaaaAy ne zaman çıkcak sonucunuz ben de merak ettim
Ay yaz hemenIki uc saat sonraaaa
Tamam nolur bi dua edi verin kardesin kardese duasi gecerlidirAy yaz hemen
173.94 gebemiyimm ablaaaaaa?Amin canım sanada nasip olsun inşallah ikizsende pozitif gibi öyle hissediyorum
sence :)173.94 gebemiyimm ablaaaaaa?
Evet canım çok sevindim senin adına173.94 gebemiyimm ablaaaaaa?
Yaaa inanmıyorummm hayırlı olsun yaa çok sevindiiim . İlk tedaviydi değil mii173.94 gebemiyiiiiiiiim?????
Doktor gebesin dediyaaa hemde 3 haftalikksence :)
Ay vallaha inanamiyommmmmmmmm cok tessekkurler hic tanimadigim canimm ablalarimmmEvet canım çok sevindim senin adına
Evet evetttttt birinci ignemmm ustelik yumurta gelistirici falanda kullanmadim 22 cm bir yumurtayla kaldimmmmm Rabbimm sana sukurler olsunnn darisi hasretle bekleyenlerin basinaaaYaaa inanmıyorummm hayırlı olsun yaa çok sevindiiim . İlk tedaviydi değil mii
Rabbim tum ablalardan razi olsun burdaki, bu 15 gun bana 15 yil gibi geldi gercekten...Evet evetttttt birinci ignemmm ustelik yumurta gelistirici falanda kullanmadim 22 cm bir yumurtayla kaldimmmmm Rabbimm sana sukurler olsunnn darisi hasretle bekleyenlerin basinaaa
Amin canım çok sevindim gerçektennEvet evetttttt birinci ignemmm ustelik yumurta gelistirici falanda kullanmadim 22 cm bir yumurtayla kaldimmmmm Rabbimm sana sukurler olsunnn darisi hasretle bekleyenlerin basinaaa
Bide bisey sorucam bunun artik kimyasala falan donme gibi bi ihtimali varmi acaba cok korkuyomdaEvet canım çok sevindim senin adına
İnşallah olmaz canım ama oluyor bazen istersen iki güne bir artışı takip edebilirsin doktorun söylemiştir zatenBide bisey sorucam bunun artik kimyasala falan donme gibi bi ihtimali varmi acaba cok korkuyomda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?