- 8 Temmuz 2023
- 36
- 19
- 22
- Konu Sahibi mehin17680
Aslinda gerek yok dedi ama yinede yapicam gelicek pazartesi gidicem insAllahİnşallah olmaz canım ama oluyor bazen istersen iki güne bir artışı takip edebilirsin doktorun söylemiştir zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda gerek yok dedi ama yinede yapicam gelicek pazartesi gidicem insAllahİnşallah olmaz canım ama oluyor bazen istersen iki güne bir artışı takip edebilirsin doktorun söylemiştir zaten
Gebesiniz hayırlı olsun173.94 gebemiyimm ablaaaaaa?
Ya ben de bugün catlatma iğnesi 10. Gundeyimcok kasık agrim var sizde de var miydi testlerim silik hala negatiflesmediAslinda gerek yok dedi ama yinede yapicam gelicek pazartesi gidicem insAllah
Cok tesekkurler canim benimmGebesiniz hayırlı olsun
Ya canim benim ben aslinda yukarilardada yazdim ben normalda adetten once sonra adet zamani bile hic agrimayan biriyim kasik agrisi nedir nasil olur hic bilmiyorum nitekim bel agrisida sanirim bunyeler farkli... Yani 3 haftalik gebeyim bi belirti bile olmazmi ya....iyneni vuruldugum gunden bugune bile bi agrim olmadi benim sadece suan bas agrisi yasiyorum..Ya ben de bugün catlatma iğnesi 10. Gundeyimcok kasık agrim var sizde de var miydi testlerim silik hala negatiflesmedi
Benimde tam aksi herseyde çok ağrım olurYa canim benim ben aslinda yukarilardada yazdim ben normalda adetten once sonra adet zamani bile hic agrimayan biriyim kasik agrisi nedir nasil olur hic bilmiyorum nitekim bel agrisida sanirim bunyeler farkli... Yani 3 haftalik gebeyim bi belirti bile olmazmi ya....iyneni vuruldugum gunden bugune bile bi agrim olmadi benim sadece suan bas agrisi yasiyorum..
InsAllah seninde guzel haberini burda aliriz bekliyicemBenimde tam aksi herseyde çok ağrım olur
Merhaba canim durumlar nasil?Ya ben de bugün catlatma iğnesi 10. Gundeyimcok kasık agrim var sizde de var miydi testlerim silik hala negatiflesmedi
Merhaba canim nasilsin? Betani ogrenmemim uzerinden 2 gun gecti bugun yine kan verdim birazdan sonuc cikar ilkinde 174 cikmisti saglikli gebelik olucagini anlamam icin rakamin kac olmasi lazim acaba?Evet canım çok sevindim senin adına
Söylememisti ama ben yaptirdim canim 785.65 cikmis iyimi sence? Iki gune artimİnşallah olmaz canım ama oluyor bazen istersen iki güne bir artışı takip edebilirsin doktorun söylemiştir zaten
Ayy canımm çok tebrik ederim, burdaki hamilelik haberlerini duyunca aşırı seviniyorum bende. Benimde iğnemin 5. Günü hamilelerin duaları kabul olurmuş dualarında bizide eksik etme olur muMerhaba canim nasilsin? Betani ogrenmemim uzerinden 2 gun gecti bugun yine kan verdim birazdan sonuc cikar ilkinde 174 cikmisti saglikli gebelik olucagini anlamam icin rakamin kac olmasi lazim acaba?
Ayyy tabii yaparim tabiii seninde guzel haberini burdan bekliiicemmAyy canımm çok tebrik ederim, burdaki hamilelik haberlerini duyunca aşırı seviniyorum bende. Benimde iğnemin 5. Günü hamilelerin duaları kabul olurmuş dualarında bizide eksik etme olur mu
Merhaba canım 13. Gündeyim ağrılarım var her an adet olacak gibiyimMerhaba canim durumlar nasil?
InsAllah olmazsinnMerhaba canım 13. Gündeyim ağrılarım var her an adet olacak gibiyim
İnşallah canım dua edinInsAllah olmazsinn
Bebişiniz hayırlı olsun sizinde süt beyaz akıntınız olmuş muydu benim iğneden 3 gün sonra beyaz akıntım başladı hala daha devam ediyorAslinda gerek yok dedi ama yinede yapicam gelicek pazartesi gidicem insAllah
Cok tesekkur ederim Rabbim sizede nasip etsin tez zamanda evet tabiki yumurta catladigi icin oyle geldi sonra kesildi, sonra 12-13cu gunden itibaren sapsari akinti gelmeye basladi ve sonra gebe oldugumu ogrendimBebişiniz hayırlı olsun sizinde süt beyaz akıntınız olmuş muydu benim iğneden 3 gün sonra beyaz akıntım başladı hala daha devam ediyor
Teşekkür ederim bilgi için. Amin canım inşallah bizefe nasip ederCok tesekkur ederim Rabbim sizede nasip etsin tez zamanda evet tabiki yumurta catladigi icin oyle geldi sonra kesildi, sonra 12-13cu gunden itibaren sapsari akinti gelmeye basladi ve sonra gebe oldugumu ogrendim
Çok iyi canımSöylememisti ama ben yaptirdim canim 785.65 cikmis iyimi sence? Iki gune artim
ElhamdulillahÇok iyi canım