Kızlar 1 yıl önce bu siteden okumuştum ben bu uygulamayı denedim ve gerçekten çok canım yandı hatta kremlerden sonra sert kese yaptığım için kabuk kabuk oldu çatlaklarımın üzeri inanın o yaralar hiç geçmicek sanmıştım ammaaaaa şu anda o kadar silikleşmiş durumdalarki inanamazsınız. Ben böyle uygulamalara inanmazdım olmaz zannederek başladım gerçekten sonuçtan çok çok memnunum sadece 1 ay uygulamaya dayanabildim oda haftada 2 kere ACIYA DAYANIKLIYIMDIR diyenler denesinler :dance: :sm_cool:
MEMNUN KALICAKSINIZ :lepi:
arladaşlar deriyi soyucu kremlerle derinize kalıcı zararlar verebilirsiniz dikkat. birde popolin pişik kremi yada canbebenin içinde çinko oksit içeren bir pişik kremi var bi deneyin fiyatı çok uygun ve hiçbir zararı yok
bende 1 haftadır kullanıyorum düzenli olarak az önce göbek deliğim kaşındı kaşıdıkça elime bişiler geldi bende kir sandım alla alla flan derken ucundan bi tuttum derimmiş caaart diye soyuldu tabi :) şok oldum sanırım orası ince olduğu için soyuldu diğer yerlerde bişi yok daha ama bayağı kaşınıyo... benim de karın bel kol göğüs nerde ararsanız var ama önce karında denemek istedim orda işe yararsa kollarıma da yapcam... bakalım nolcak ama deriyi soyduğuna göre biraz azaltabilir diye düşünüyorum....
arkadaşlar bende bu konuda dertliyim gördüğüm herşeyi okuyorum be dediğiniz acnelyse de nedir. nerde bulunur.
ben de bir zamanlar kullandım az bir zaman kullanmama ragmen biraz da olsa etki etmişti o kahverengi lekelerde bir süre sonra geciyor ayrıca korkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?