- 3 Ekim 2009
- 164
- 158
- 37
- Konu Sahibi berylla
kıslar ben 1 ocaktan beri kullanıorum bu kremleri düzenli olarak. bazen deli gibi kaşındı acıdı soyuldu ama yine de bırakmadım. ben şöyle uyguluorum sabah madecassol akşam acnelyse sürüorum. çok soyulduu anlarda sadece madecassol kullanıorum. acısı ve kızarıklık azaldıında ikisinede dewam ediorum.
sonuca gelince... kollarıma karnıma ve göğüslerime kullanıorum ben. kollarımda gerçekten görüntüsünde azalma oldu beklediimden çok daha fazla hemde. bu kdarı için bile kullanmaya değer dogrusu. göğüslerimde sanki biraz azldı gibi karnımda pek etkisini görmedim. ayrıca ben beyaz tenliyim ve bu çatlaklar bende yıllardır var. ergenlikte aşırı kilo alıp vermekten oluştu. ben kullanmaya dewam ediyorum. yaza kdr görüntüsü azcık daha azalsa yeter bana.
kullanıp kullanmamak size kalmış. ama ben genel olarak memnunum...:lepi::lepi:
sonuca gelince... kollarıma karnıma ve göğüslerime kullanıorum ben. kollarımda gerçekten görüntüsünde azalma oldu beklediimden çok daha fazla hemde. bu kdarı için bile kullanmaya değer dogrusu. göğüslerimde sanki biraz azldı gibi karnımda pek etkisini görmedim. ayrıca ben beyaz tenliyim ve bu çatlaklar bende yıllardır var. ergenlikte aşırı kilo alıp vermekten oluştu. ben kullanmaya dewam ediyorum. yaza kdr görüntüsü azcık daha azalsa yeter bana.
kullanıp kullanmamak size kalmış. ama ben genel olarak memnunum...:lepi::lepi: