kizlar bu kollajenler su kivaminda... ve bende babor alicam, ama hyaluronic acid olmayani.. ben pek guvenmiyorum bu maddeye, mucize diyorlar estetik dalinda, ama ben pek guvenmiyorum.
Canim bende normal olani aldim umarim dogru secimdir :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar bu kollajenler su kivaminda... ve bende babor alicam, ama hyaluronic acid olmayani.. ben pek guvenmiyorum bu maddeye, mucize diyorlar estetik dalinda, ama ben pek guvenmiyorum.
Bu babor marka ampüllerin yurtdışı fiyatlarıyla TR fiyatları arasında epey fark var. nerden alacağıma karar veremedim. bi de hangisini alacağıma karar veremedim. hyluronic acid olanı mı alsam acaba?
Firfor merhaba bu hyluronic acid denilen madde dudak dolgusu icin kulanilan acit degil mi?:26:
Ben normal olani aldim oburki zarar verir diye dusundum ama bilemiyorum...
hyaluronik asit dolgu maddesi olarak da kullanılıyor, evet. cildin elastikiyetini, nemini korumasına yardımcı oluyor, sıkılaştırıyor. hyaluronik asidin zarar vereceğini düşünmüyorum. kullandığım nemlendiricinin içinde bile hyaluronik asit var ve çok memnunum.
ben asıl içinde çok çeşitli paraben ihtiva eden babor ampül (daha ucuz olan) zarar verir mi diye endişe ediyorum. o yüzden karar veremedim hangisini alacağıma :44:
slm kizlar ben tam olarak okuyamadim.simdi sizin bu yazdiklariniz dogum catlaklari üzerine degilmi yanlis anlamadim yani birde nasil yapmamiz herekiyo bana kisadan anlatirmisin:93::93::93::93::93:
Firfor merhaba bu hyluronic acid denilen madde dudak dolgusu icin kulanilan acit degil mi?:26:
Ben normal olani aldim oburki zarar verir diye dusundum ama bilemiyorum...
bi de bi şey sorcam, benim dermaroller ve tripollar yaptığım yerlerde kaşıntı oluyor. çatlarklarımın rengi de kızarmaya başladı. bu iyi bi şey mi, kötü bi şey mi? fikri olan?
hyaluronic sonucta yazdigin gibi asid... benim korkum kisa donem iyi kullan-mukemmel snuc mutlaka , ama uzun vadeli kullanirsan ilerde neolur diye? bilemiyorum.. karar sonucta sizin tabii.. ama yinede bi arastirin... madde uzun vadeli kullanildiginda neyapiyor.. bide benim aklima takilan bi madde yaziyorsun paraben, o nedemek ?
benim kaynanam otelde kozmetiklere sordu, 22 ampul 44 euro :) yasadim, cok ucuza gelecek :))))
canim, illa içinde hylaluronik asit olsun demiyorum (ama olmasi avantaj tabi benim icin), sadece içinde paraben olmasin diyorum. senin de son mesajinda yazdigin gibi paraben zehirli bir madde ve malesef urunlerin raf omrunu uzatmak icin koruyucu madde olarak cok fazla kullaniliyor. dermarollerla vucudumuzda kanallar aciyoruz, bu da kullandigimiz urunlerin emilimini artiyor. bu yuzden dermarollerdan sonra kullanacagim urunun olabildiince zararsiz olmasini istiyorum.
canim, illa içinde hylaluronik asit olsun demiyorum (ama olmasi avantaj tabi benim icin), - bence sen bunuda arastir,, asid ne SIKLIKta kullanabilirsin diye, ve uzun kisa surelimi, ben bu maddeye hic guvenmiyorum, benim dusuncem,,, evet, super sonuc alabilirsin, ama sonucta derinin altina asid haps ediyorsun, uzun vadeli bak bence,, dedigim gibi bu benim fikrim,
valla benden yorum yok,, ben yanlis yonlendirmek istemem, cunku gercekten bilmiyorum.
bilemiyorum , benim kolajenimde varmiydi, yokmuydu??? :18: suan biraz umrumdada degil, gecti ya,, ohhhhhhh , (yani doldular, renk farki hayla var, ama oda iste guneslenmem gerekicek. seve seve
kizlar, ben yarin tatile cikiyorum, bir hafta sonra yine gelicem... sonra buraya artik gecen sene ve bu sene fotomu yukleyecegim, farki gorun diye. nilay86 sen zaten gordun,, bide tripollardan sonraki , yani bugun ku hali super. hic catlaklarimi hissetmiyorum, kendi derim gibi, ama iste hayla renk farki var. onu da gunes halletsin diyeyim
canim, illa içinde hylaluronik asit olsun demiyorum (ama olmasi avantaj tabi benim icin), - bence sen bunuda arastir,, asid ne SIKLIKta kullanabilirsin diye, ve uzun kisa surelimi, ben bu maddeye hic guvenmiyorum, benim dusuncem,,, evet, super sonuc alabilirsin, ama sonucta derinin altina asid haps ediyorsun, uzun vadeli bak bence,, dedigim gibi bu benim fikrim,
valla benden yorum yok,, ben yanlis yonlendirmek istemem, cunku gercekten bilmiyorum.
bilemiyorum , benim kolajenimde varmiydi, yokmuydu??? :18: suan biraz umrumdada degil, gecti ya,, ohhhhhhh , (yani doldular, renk farki hayla var, ama oda iste guneslenmem gerekicek. seve seve
kizlar, ben yarin tatile cikiyorum, bir hafta sonra yine gelicem... sonra buraya artik gecen sene ve bu sene fotomu yukleyecegim, farki gorun diye. nilay86 sen zaten gordun,, bide tripollardan sonraki , yani bugun ku hali super. hic catlaklarimi hissetmiyorum, kendi derim gibi, ama iste hayla renk farki var. onu da gunes halletsin diyeyim
canim, illa içinde hylaluronik asit olsun demiyorum (ama olmasi avantaj tabi benim icin), sadece içinde paraben olmasin diyorum. senin de son mesajinda yazdigin gibi paraben zehirli bir madde ve malesef urunlerin raf omrunu uzatmak icin koruyucu madde olarak cok fazla kullaniliyor. dermarollerla vucudumuzda kanallar aciyoruz, bu da kullandigimiz urunlerin emilimini artiyor. bu yuzden dermarollerdan sonra kullanacagim urunun olabildiince zararsiz olmasini istiyorum.