kollejenle yapmış olduğum dermaroller uygulaması gamzenin dediği gibi peş peşe yapamadım malesef ama şimdiye kadar yapmış olduğum 4 dermarollerdan alamadığım sonucu bundan aldım yağlardanda sürdüm kırmızılıktan belli olmuyordu hafif soyuldu alttan gelen cilt daha iyi çatlaklar birazda olsa silikleşti fark var tatile gidip geleyim yeniden yapıcam bu defa gamzeciğimin dediği gibi yapıcam kaybolma yok ama daha silik bu bile cesaret verdi olucak.Canım Allah gönlünden geçen herşeyi nasip etsin sana kendimle barışıcam sayende ohhhhhhhhh beeeeeeeeee
öptüm kucak dolusu
CANIM, SENIN ADINA COK AMA COK SEVINDIM, GOZLERIM DOLDU INAN..
ve hemen yaziyorum, kizlara lutfen bilgi ver, nereden buldun kolojen´i...... deneyimlerini yazzzz
bende bugun tripollara gittiiiim
ve sorularimi sordum..
ya kizlar aklimda tutabildigim sorulari sordum, kusura bakmayin, eger sormami istediginiz bi soru varsa yazin haftaya gittigimde sorarim
1, deniz yosunundan kolojen iyi mi , yani yararli mi ????? evet , yararli, deniz baligindan dahada iyiymis.
2, kollojen babor, hyaluronic asid´limi asidsizmi ?? gamze, yuzume surmem dedi hyaluronic asidi, ama dermarollerein altina koyardim (yani vucuduma),,, (ama icindekileri gormediginden kollojen kalitesini bilmiyor).. ve en iyisi temiz kollejen dedi
3, evde kullanma tripollar iyi mi , yani etkisi var mi ? hic duymamis,, birazdan msj ile yollayacagim , sonra ayrintilari veririm, bu seans en az arasindan 5 gun gecmesi gerekiyor!!!!
ve bugun gobegimi gordugunde, gamze cok SIKILASMis dediii :118: cok fark var dedi, ilk gune gore .....keyfim cok yerinde,.. cunku bende hayla hafif gobek var,onuda tripollar ve psor ile sIKIlastiracam,,,,, ohhhh be.. bide sizden boyle olumlu msjlar gelince, dahada mutlu oluyorum...