- 15 Mart 2007
- 603
- 5
- 39
dermarollerı neyle temizliyorsunuz
dezinfekte spreyi- bu spreyi eczane´den bulabilirsin canim, (once su ile temizle, sonra dezinfekte)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dermarollerı neyle temizliyorsunuz
merhaba tatlim, senin adina sevindim kolajen buldun diye... ilk hafta 3 kere yap, sonra 2 kere haftada (2 hafta boyunca) sonra haftada bir.... opuyorum, gelismelerini yaz sekerum,, merakta birakma... sonra unutma masaj yap yag ile
benim bi sorum olucak bu babor kollajen serum halinde mi yoksa krem gibi mi?
Pure 100% HYALURONIC ACID Skin Firming Collagen Serum denilen bişey buldum bunu mu kullanmak gerekiyor?
KREM DEGIL.... serum olarak, yani kucuk kucuk ampuller icinde olmasi gerekiyor, ben sahsen kullanmadim, ama kaynanam gordu,, ama baborun iki kolajeni var, kaynanam ucuz olanini gordu.
Ok tamam, internette arasitrirken Elizabeth Grant Collagen Serumuna denk geldim bu marka hakkinda bi bilgin var mi?
Gamze Selam,
Guna için internette 2 farklı paket var, birisi mavi böyle üstünde bulutlar var, birisi mor beyaz, sen hangisini kullanmıştın acaba?
bide şu collagen serumu şunu türkiyede bulabileceğimiz bi yerde olanı varmı ben jojoba yağı ve kuşburnu yağı aldım dermaroller acıyacak diye kullanmaya cesaret edememekteyim yaw :18::)
evet dettol sprey yeterli.. ben bunu sana soyleyemem (turkiye´de yasamiyorum) yani kolajeni nerden bulabilirsin, yurtdisindan bak diyecem, ama gumruk sorunu cikabilirmis... bilemiyorum canim, belki bi tanidigin vardir yurtdisinda,
dermarollere basla artik, o kadar para yatirmisin,
kusura bakmayin, ben bu aralar pek fazla giremedim, ise girdim, ve cok yogun bi haftam gecti.. o yuzden bu kadar gec yanit veriyorum..
gamzesk ilgilendiğin için öncelikle teşekkürler dermaroller collegen serum olmadan işe yaramı onu bulmadan kullansam olurmu yani?
merhaba gamzeee nasılsın canım, nasıl gidiyor çatlak tedavin
valla ergenlikten kalma var sağolsun 3 yaşında bir kızım var onunla birlikde göbek bel cevresi falanda katıldı aramıza :))