Dermaroller çatlaklar için 2 mm 2,5 ve 3 mm var hala kırmızıysa bir arkadaşa daha dedik doktora git bence vakit kaybetme beyaz tedavisi zor kırmızıyken şensın var amaSelam kızlar. Ben de iki ay önce doğum yaptım ve malesef ben de çatlak patlak yusyuvarlak oldumçatlaklar hala kırmızıyken birşeyler yapmam lazım. Bu dermaroller denen aleti internette aradim ama kafam karisti bir suru cesidi var. Dermaroller body yazani alsam yeterli olur mu? Bir de sonrasinda ne surmem gerek? İnsallah care buluruz hepimiz...
Dermaroller çatlaklar için 2 mm 2,5 ve 3 mm var hala kırmızıysa bir arkadaşa daha dedik doktora git bence vakit kaybetme beyaz tedavisi zor kırmızıyken şensın var ama
canım çatlakların kırmızıymış evde hiiiç uğraşma,çatlak tedavisi yapan güvenilir bir yere git.onlar seni yönlendirirlerSelam kızlar. Ben de iki ay önce doğum yaptım ve malesef ben de çatlak patlak yusyuvarlak oldumçatlaklar hala kırmızıyken birşeyler yapmam lazım. Bu dermaroller denen aleti internette aradim ama kafam karisti bir suru cesidi var. Dermaroller body yazani alsam yeterli olur mu? Bir de sonrasinda ne surmem gerek? İnsallah care buluruz hepimiz...
hah aynı şeyi demişiz,ah ben kafamıza edeyim greyfurt. beyazlatana kadar bekledik,gerçi bilgimiz de yoktuDermaroller çatlaklar için 2 mm 2,5 ve 3 mm var hala kırmızıysa bir arkadaşa daha dedik doktora git bence vakit kaybetme beyaz tedavisi zor kırmızıyken şensın var ama
canım çatlakların kırmızıymış evde hiiiç uğraşma,çatlak tedavisi yapan güvenilir bir yere git.onlar seni yönlendirirler
sonra daha sıkıntı oluyor inan banaCildiyeye mi gitmem gerek? Küçük bebekle gidip gelmek sıkıntı diye ev usulü çözüm arıyordum :)
var canım var korkma hala kırmızıymış üstelik hepsi bile geçebilir:)Tamam inşallah bir hastaneye gideceğim en kısa zamanda.. inşallah çaresi vardır gerçekten
var canım var korkma hala kırmızıymış üstelik hepsi bile geçebilir:)
ne demek canım,inan biz de bakamıyoruz.benim de görmeye tahammülüm yok,ama uğraşacağız geçireceğiz,azaltacağız artıkAy hadi inşallah :) ben çatlaklara bakmamaya, mecbur kalıp baktıkça da oğlumun suratını düşünüp onlarla yaşamaya alısmaya çalışıyordum ama ümit oldunuz. Allah razı olsun..
Ahhhh canım ahhh geç oldu bizim aynen kafamıza baya edeyim bende kader kısmet artık bizde yapabileceğimiz max şekilde geçircez inşhah aynı şeyi demişiz,ah ben kafamıza edeyim greyfurt. beyazlatana kadar bekledik,gerçi bilgimiz de yoktu
Ne demek inş biri de çıkar güzel şeyler der bize de umut olur birileriAy hadi inşallah :) ben çatlaklara bakmamaya, mecbur kalıp baktıkça da oğlumun suratını düşünüp onlarla yaşamaya alısmaya çalışıyordum ama ümit oldunuz. Allah razı olsun..
evet canım moral bozmak yok.her kadında var,azaltsak da olur.Ahhhh canım ahhh geç oldu bizim aynen kafamıza baya edeyim bende kader kısmet artık bizde yapabileceğimiz max şekilde geçircez inş
Canım öncelik azaltmak ama kurtulana kadar vazgeçmek yokevet canım moral bozmak yok.her kadında var,azaltsak da olur.
Dermarolleri bi kullan bakalım yüze falan etkisi varmı biliyormusun canımşimdi dermaroller satın aldım internetten 540 iğneli ve 2.5 mm (gözüm kara galiba)
gelince başlarım kullanmaya
anestezik krem kullanmaya gerek var mı ki
canım ben selülitlerime ve çatlaklarıma uygulayacağım.kalça kısmımda da çatlak olduğu içinDermarolleri bi kullan bakalım yüze falan etkisi varmı biliyormusun canımduyuyorum hep ama emin olamıyorum faydası varmı.
Canım öncelik azaltmak ama kurtulana kadar vazgeçmek yok
Gözümü yükseklere diktim
Olsun canım hep en iyisini istemek lazım hedefi en tepeye koyacaksın sonuç daha iyi olsun
canım n'aptın sen
valla silikleşse şu deforme görüntüsü geçse azıcık ten rengime gelse yeter benim için valla %50 geçsin razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?