Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Selam kızlar. Ben de iki ay önce doğum yaptım ve malesef ben de çatlak patlak yusyuvarlak oldum çatlaklar hala kırmızıyken birşeyler yapmam lazım. Bu dermaroller denen aleti internette aradim ama kafam karisti bir suru cesidi var. Dermaroller body yazani alsam yeterli olur mu? Bir de sonrasinda ne surmem gerek? İnsallah care buluruz hepimiz...

Dermaroller çatlaklar için 2 mm 2,5 ve 3 mm var hala kırmızıysa bir arkadaşa daha dedik doktora git bence vakit kaybetme beyaz tedavisi zor kırmızıyken şensın var ama

Dermaroller çatlaklar için 2 mm 2,5 ve 3 mm var hala kırmızıysa bir arkadaşa daha dedik doktora git bence vakit kaybetme beyaz tedavisi zor kırmızıyken şensın var ama

Cildiyeye mi gitmem gerek? Küçük bebekle gidip gelmek sıkıntı diye ev usulü çözüm arıyordum :)

canım çatlakların kırmızıymış evde hiiiç uğraşma,çatlak tedavisi yapan güvenilir bir yere git.onlar seni yönlendirirler

canım çatlakların kırmızıymış evde hiiiç uğraşma,çatlak tedavisi yapan güvenilir bir yere git.onlar seni yönlendirirler

Tamam inşallah bir hastaneye gideceğim en kısa zamanda.. inşallah çaresi vardır gerçekten

var canım var korkma hala kırmızıymış üstelik hepsi bile geçebilir:)

Ay hadi inşallah :) ben çatlaklara bakmamaya, mecbur kalıp baktıkça da oğlumun suratını düşünüp onlarla yaşamaya alısmaya çalışıyordum ama ümit oldunuz. Allah razı olsun..

Ay hadi inşallah :) ben çatlaklara bakmamaya, mecbur kalıp baktıkça da oğlumun suratını düşünüp onlarla yaşamaya alısmaya çalışıyordum ama ümit oldunuz. Allah razı olsun..
ne demek canım,inan biz de bakamıyoruz.benim de görmeye tahammülüm yok,ama uğraşacağız geçireceğiz,azaltacağız artık

Dermarolleri bi kullan bakalım yüze falan etkisi varmı biliyormusun canım duyuyorum hep ama emin olamıyorum faydası varmı.
canım ben selülitlerime ve çatlaklarıma uygulayacağım.kalça kısmımda da çatlak olduğu için tek yapamıyorum şu an annemin yanıma dönmesini bekliyorum.başlayınca foto koyup her ay farkı göstereceğim.
kesinlikle yüze faydası var bence,sonrasında kullanılan serumlarla çok etkili oluyor.
ama çatlak işi biraz sorunlu onda şüpheciyim o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…