• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Sen vakit kaybetme canım acil çatlak tedavisi yapan doktorlara git dermaroller iğneli bi alet çatlaklar üzerinde gözle görülmeyecek delikler açıyo vücut orayı onarmaya çalışırken çatlaklarıda onarıyor bu sırada krem yağ falan sürersen süreci hızlandırırsın ama ben senin yerinde olmayı çok isterdim vakit kaybetmeden Bencede merkez yada doktora git başla bir şeylere dermaroller yazarsan internette çıkar bak bence oraya

Çatlaklar kırmızyken dermaroller etkisi

Eklentiler

• image.png
    image.png
    177,7 KB · Görüntüleme: 396
kızlar 35 kilo aldım ve sonucunda çatır çatır çatladım.şimdi kilo veriyorum,kilo vermek sıkıntı değil ama çatlaklar gerçekten moral bozucu.biliyorum asla tamamen geçmiyorlar ama en azından azaltabiliriz değil mi?
benim çatlağım çok maalesef,çok geniş ve yarık şeklinde.yara izi gibi.%50 azaltıp görünümünü hafifletsem o bile yetecek bana.her şeyi denerim bunun için,burada da sizinle deneyimlerimi paylaşacağım.
fotoğraf da ekleyeceğim en yakın zamanda beraber takip ederiz:KK39: bana katılmak ve benimle aynı yöntemleri/farklı yöntemleri denemek isteyen olursa gelsin:KK19:
bizi en iyi birbirimiz anlarız,çatlakların ile barış diyenler değil:110: olmayınca olmuyor,barışamadım işte.
yapacağım şeyleri uzun vadeli kullanacağım ki etkisini görebileyim.
şimdi klasik çatlak kremleri ve dermaroller yapmaya karar verdim.tam başlayınca ayrıntılı yazacağım.
herkesi bekliyorum,her yönteme fikre açığım,buyrun gelinHoppa

Arkandayııımm biz bu illetten kurtulucaaz:KK9:

yeni üye olmuşsun sakın kaçıp gitme :KK48: haberleşelim ve cidden kurtulalım artık:KK15:

Hayır hayıır ne kaçıp gitmesi ben bayadır forumda takılıyordum zaten ne merak etsem buraya bakıyordum bugüne kısmetmiş üye olmak :) sen de bu forumda ilk gözağrımsın :KK45: sadece şu an forum özelliklerini öğrenmeye çalışıyorum:rapci: ben netten zamanındabir şeyler araştırmıştım ekran görüntüsü aldıydım şimdi onları yollamayı deneyeceğim :)

Hayır hayıır ne kaçıp gitmesi ben bayadır forumda takılıyordum zaten ne merak etsem buraya bakıyordum bugüne kısmetmiş üye olmak :) sen de bu forumda ilk gözağrımsın :KK45: sadece şu an forum özelliklerini öğrenmeye çalışıyorum:rapci: ben netten zamanındabir şeyler araştırmıştım ekran görüntüsü aldıydım şimdi onları yollamayı deneyeceğim :)
tamamdır süper bize de atarsan beraber deneriz belki:KK59:
ben de her yöntemi duymak istiyorum.dermaroller'lar ile başlayacağım ama sonuç vermezse başka şeyler de denemeden pes etmek yok:KK37:

tamamdır süper bize de atarsan beraber deneriz belki:KK59:
ben de her yöntemi duymak istiyorum.dermaroller'lar ile başlayacağım ama sonuç vermezse başka şeyler de denemeden pes etmek yok:KK37:

Açıkcası dediğim gibi pek emin değilim amaa buraya da eklemeye çalışayımm :)

Eklentiler

• image.png
    image.png
    135,4 KB · Görüntüleme: 275
  • image.png
    image.png
    158 KB · Görüntüleme: 253
Açıkcası dediğim gibi pek emin değilim amaa buraya da eklemeye çalışayımm :)
Ve eveet ekleyebildiimm :) bi forumda şu merhemi çok önermişler işe yarar mı pek emin olamıyorum işte :KK43:
geldi canım fotoğraflar:KK200:
biliyorum burayı bir sürü yorum vardı çok güzel bilgiler vardı denemek lazım çoğunu:)
sıkılaştırıcı ürünler görünümü azaltıyor demiş doğru onu denemekle başlayacağım ben de.
3 tane merhem yöntemi var biri soyuyor falan dermaroller işe yaramazsa ona da geçeceğim.
yalnız dermaroller en işe yarayacak yöntem gibi geldi bize G greyfurt1992 ile.çünkü kremler sadece üst tabakaya etki ediyor ama çatlaklarda 3 tabaka yırtılıyormuş dermaroller en mantıklısı gibi geliyor şu an.

Back