- 5 Ağustos 2016
- 141
- 79
- 13
- 34
Merkez derken nasıl bi yer canımaynen,bir merkeze gidebilsen daha iyi olur canım aslında işini şansa bırakma bence Masal lina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merkez derken nasıl bi yer canımaynen,bir merkeze gidebilsen daha iyi olur canım aslında işini şansa bırakma bence Masal lina
canım google'dan baksana bir dermaroller bir alet üstünde bir sürü iğnesi var ve çatlak tedavisinde kullanıyor,merkez derken de güzellik salonu gibi canımDermoroller nedir?
bence burada pek kırmızı değilmiş,benimkilere benziyorÇatlaklar kırmızyken dermaroller etkisi
ben internetten satın aldım,özelden linkini atayım isterseniz,buraya yazarsam reklam olabilirİnşallah güzel sonuç. verir.Dermarolleri nereden satın aldın? Kozmetik dükkanlarında bulunuyor mu?
yazdım özelden,bu arada sizin çatlaklar doğumdan mı yoksa kilo alıp-vermekten mi oluştu?İnşallah güzel sonuç. verir.Dermarolleri nereden satın aldın? Kozmetik dükkanlarında bulunuyor mu?
kızlar 35 kilo aldım ve sonucunda çatır çatır çatladım.şimdi kilo veriyorum,kilo vermek sıkıntı değil ama çatlaklar gerçekten moral bozucu.biliyorum asla tamamen geçmiyorlar ama en azından azaltabiliriz değil mi?
benim çatlağım çok maalesef,çok geniş ve yarık şeklinde.yara izi gibi.%50 azaltıp görünümünü hafifletsem o bile yetecek bana.her şeyi denerim bunun için,burada da sizinle deneyimlerimi paylaşacağım.
fotoğraf da ekleyeceğim en yakın zamanda beraber takip ederiz bana katılmak ve benimle aynı yöntemleri/farklı yöntemleri denemek isteyen olursa gelsin
bizi en iyi birbirimiz anlarız,çatlakların ile barış diyenler değil olmayınca olmuyor,barışamadım işte.
yapacağım şeyleri uzun vadeli kullanacağım ki etkisini görebileyim.
şimdi klasik çatlak kremleri ve dermaroller yapmaya karar verdim.tam başlayınca ayrıntılı yazacağım.
herkesi bekliyorum,her yönteme fikre açığım,buyrun gelin
yeni üye olmuşsun sakın kaçıp gitme haberleşelim ve cidden kurtulalım artıkArkandayııımm biz bu illetten kurtulucaaz
yeni üye olmuşsun sakın kaçıp gitme haberleşelim ve cidden kurtulalım artık
tamamdır süper bize de atarsan beraber deneriz belkiHayır hayıır ne kaçıp gitmesi ben bayadır forumda takılıyordum zaten ne merak etsem buraya bakıyordum bugüne kısmetmiş üye olmak :) sen de bu forumda ilk gözağrımsın sadece şu an forum özelliklerini öğrenmeye çalışıyorum ben netten zamanındabir şeyler araştırmıştım ekran görüntüsü aldıydım şimdi onları yollamayı deneyeceğim :)
tamamdır süper bize de atarsan beraber deneriz belki
ben de her yöntemi duymak istiyorum.dermaroller'lar ile başlayacağım ama sonuç vermezse başka şeyler de denemeden pes etmek yok
Ergenlikten kaldı ve sonra kilo alıp vermeden dolayı pekişti.yazdım özelden,bu arada sizin çatlaklar doğumdan mı yoksa kilo alıp-vermekten mi oluştu?
Açıkcası dediğim gibi pek emin değilim amaa buraya da eklemeye çalışayımm :)
geldi canım fotoğraflarVe eveet ekleyebildiimm :) bi forumda şu merhemi çok önermişler işe yarar mı pek emin olamıyorum işte
evet öyle diyorlar ama bilimsel olarak kanıtlanmamış okumuştum onuKızlar kakao yağı iyi gelir derler ama bi söyleyim dedim
ben deOnu daa deniceem her şeyi denemeye hazırım