• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
İnan benim de aynı elimin hiç ayarı yok sağ kalçama başladım yaa hala acısı geçmedi 2. Seans Nasıl yapacam bilmiyorum:halay::halay::halay:
bak ya yine mi,yapma annem etme! iz bırakacaksın diye ödüm kopuyor.çok bastırma,bastır ama derini kazıma :D
benim elimin ayarı kremlerde yok.diyelim ki bir yere sürdüm deri emdi,yok yok az oldu deyip 5 kat geçiyorumdur :D
şu nivea'nın yağına başlayalı 1 hafta olmadı 3'te biri bitti. azıcık sakinleşmem lazım yoksa batacağım.

Ayyyy inş işe
kızlar venus legacy diye bir şey var duydunuz mu bilmiyorum. ben kollarımdaki selülit ve sarkma için gideceğim ona,çatlakları da azaltıyormuş öyle dediler.kolumda da var bir sürü ama ince,senin bacaktakiler gibi G greyfurt1992
10 seans ve haftada 1 olması lazım.eğer işe yararsa yazarım.
pazartesi randevum var görüşmeye gidiyorum.
umarım çatlakları da azaltır da şu karnıma falan da yaptırırım :KK43:
size yazacağım gelişmeleri. hatta foto koyarım direk
ayyyyy inş işe yarar Canım

bak ya yine mi,yapma annem etme! iz bırakacaksın diye ödüm kopuyor.çok bastırma,bastır ama derini kazıma :KK70:
benim elimin ayarı kremlerde yok.diyelim ki bir yere sürdüm deri emdi,yok yok az oldu deyip 5 kat geçiyorumdur :KK70:
şu nivea'nın yağına başlayalı 1 hafta olmadı 3'te biri bitti. azıcık sakinleşmem lazım yoksa batacağım.
İşte onun için tek kalçamı feda ettim bacağıma kıyamadım:halay::halay:yaaa gerçekten anormal bi durum vücudum hassa ama ağrı Eşiğim yüksek :oha::oha:bana

İşte onun için tek kalçamı feda ettim bacağıma kıyamadım:halay::halay:yaaa gerçekten anormal bi durum vücudum hassa ama ağrı Eşiğim yüksek :oha::oha:bana
ya bence ağrıyordur ama gözün dönüyor senin :D
benimki 2.5 mm istesem de çok bastıramam zaten.valla korkuyorum da iğneleri gördüm:oha:

eclecticvegan Canım benim kafa gitmiş sen pazartesi demişsin randevuyu ben bugün sandım haber bekliyorum iyice salaklaştım kafam çok dolu:110::110::110:
anladım canım tamam ben de dedim anında unuttum ne diyecektim acaba diye:KK48:
yarın gidiyorum çok heyecanlıyım valla.
bakalım ne diyecekler,hemen yazarım tabii ki :KK200:

kızlar selam yeniden
internette bir şey okumuştum açıkçası yazı bana çok inandırıcı ve ikna edici geldio_O
buyrun hanımlar bir bakın siz de;
http://www.erkekkadin.com/karin-catlaklarindan-kurtulmanin-yontemleri/
bu arada dermaroller'ım geldi fakat kalçamda ve diz arkamda da olduğu için çatlaklar hatta belimde bile var,annemden yardım almak zorundayım ama o da hep yanımda değil.gelsin diye beklemekten de sıkıldım artık bir şeylere başlamak istiyorum.
acaba diyorum kilo verirken dermaroller yerine bu 3'lü kremi kullansam işe yaramazsa dermaroller yapsam?

bu yöntem benim aklıma çok yattı kızlar hem maliyeti de uygun.
o zaman şöyle yapacağım sabah ve akşam bu 3 kremi iyicee masaj yaparak süreceğim.
bir de öğlenleri cilt sıkılaştırıcı losyonlar yağlar vs
yani günde 3 kere bir şeyler süreceğim 1 yıl boyunca:KK48: bayağı sabırlı olmak gerekiyor.
başlamadan önce fotoğraf çekerim sonra da ay ay koyarım. umarım işe yarar:olamaz:

bu yöntem benim aklıma çok yattı kızlar hem maliyeti de uygun.
o zaman şöyle yapacağım sabah ve akşam bu 3 kremi iyicee masaj yaparak süreceğim.
bir de öğlenleri cilt sıkılaştırıcı losyonlar yağlar vs
yani günde 3 kere bir şeyler süreceğim 1 yıl boyunca:KK48: bayağı sabırlı olmak gerekiyor.
başlamadan önce fotoğraf çekerim sonra da ay ay koyarım. umarım işe yarar:olamaz:
Sen bilirsin Canım aklına hangisi yattıysa yap onu bence

Back