• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
kızlar bu arada nivea sıkılaştırıcı vücut yağını kullandım bugün ve hiç yağlı bir his bırakmıyor,kolay emiliyor.ilk gözlemlerim gayet iyi,bol kepçe kullanıyorum bu yüzden çabuk biter gibi olsun:KK48:

ah canım ah!
biz G greyfurt1992 ile bu tedavinin aylardır araştırmasındayız ama ne yazık ki yazılan gibi değil.yani yaptıranlardan dönüş hiç olumlu değil.en azından ben rastlamadım :KK43: zaten ümidimizi o tedaviden kesince artık biz bir şeyler yapalım dedik öyle diyeyim.
Olduuu o zaaaaamaaann bu yönteme de güle güle diyorum :D

Olduuu o zaaaaamaaann bu yönteme de güle güle diyorum :KK70:
yöntemleri beklersek çatlakların yaşı geçecek yaşları da çok önemli kızlar iyileşmede.
tamam beyazlar ama çatlaklarınızın yaşı kaç herkes yazsın bakayım allahın belalarının yaşlarını:-)
benimkilerin yaşı 5 :süslü:

çatlakların iyileşmesi için ek birkaç bilgi daha vermek istiyorum.

1-
bol bol su içiyoruz.vücudumuzun elastikiyetini arttırmamız için bu çok önemli.çatlayan bir vücudumuz varsa kuru demektir zaten.
2-bir iyileşme sürecine girdiğimiz için yediklerimize de dikkat ediyoruz! bol bol meyve ve sebzeler,bakliyat,kuruyemiş ve önemli yağ asitlerini alıyoruz vücudumuza.
3-spor yapıp sıkılaşıyoruz! bu çok önemli,sıkı vücutta çatlaklar daha az deforme duruyor çünkü.

sadece krem sürmekle olmuyor bu iş,vücudumuza iyi bakmamız lazım:KK31:

Canim merhaba

Cok guzel bi konu acmissin.

Ben de tca denemistim deneme amacli ama yaktim, tca'da cokk dikkatli ve titiz davranmak gerek.

Iyilesince dermaroller glikolik asit yapmayi dusunuyorum.

Sonuc aldikca paylasirim

yöntemleri beklersek çatlakların yaşı geçecek yaşları da çok önemli kızlar iyileşmede.
tamam beyazlar ama çatlaklarınızın yaşı kaç herkes yazsın bakayım allahın belalarının yaşlarını:-)
benimkilerin yaşı 5 :süslü:
Benim çatlaklarımın yaşları değişiyo baldırımdaki çatlaklar bi 10 yıldır var gibi diğerlerininki de 7 yıl falan oldu galiba :(

ah canım ah!
biz G greyfurt1992 ile bu tedavinin aylardır araştırmasındayız ama ne yazık ki yazılan gibi değil.yani yaptıranlardan dönüş hiç olumlu değil.en azından ben rastlamadım :KK43: zaten ümidimizi o tedaviden kesince artık biz bir şeyler yapalım dedik öyle diyeyim.
Malesef kötü şeyler duyduk ama benim duydum iyi şeylerde de vardı sonra olumlu yazanlara mesaj attım dönmediler belki reklam amaçlı belki gerçek ama işi biten gidiyo lütfen olumlu ya da olumsuz her sonucu yazın ben uzun yıllardır her gün yağlanıyorum bio oil de kullandım düzenli olarak günde tek sefer ama kızlar malesef benimkilere sadece yağ etki etmedi bişey yapmak lazım

15 ağustos 2016 - 15 eylül 2016

1-
sabah ve akşam renuee çatlak kremi sürülecek.

2- öğlenleri nivea sıkılaştırıcı yağ tüm vücuda sürülecek.

Bu ay dermaroller yok.
kızlar bu rutinim değişti,1.sayfada güncelliyorum hep. dermaroller'ım da geldi en kısa zamanda başlayacağım bu yüzden bekletmeye gerek yok değil mi:KK16:

Canim merhaba

Cok guzel bi konu acmissin.

Ben de tca denemistim deneme amacli ama yaktim, tca'da cokk dikkatli ve titiz davranmak gerek.

Iyilesince dermaroller glikolik asit yapmayi dusunuyorum.

Sonuc aldikca paylasirim
canım dermaroller ile asit kullanmak risk olmaz mıo_O yapan var mıymış hiç okudun mu?
ben dermaroller'ları kür olarak uygulayacağım,1. sayfada paylaşmıştım.

Malesef kötü şeyler duyduk ama benim duydum iyi şeylerde de vardı sonra olumlu yazanlara mesaj attım dönmediler belki reklam amaçlı belki gerçek ama işi biten gidiyo lütfen olumlu ya da olumsuz her sonucu yazın ben uzun yıllardır her gün yağlanıyorum bio oil de kullandım düzenli olarak günde tek sefer ama kızlar malesef benimkilere sadece yağ etki etmedi bişey yapmak lazım
dermaroller yapacağız canım evet krem sadece yüzeyden bir işe yaramıyor,uyarmak yara yapmak zorundayız.

canım dermaroller ile asit kullanmak risk olmaz mıo_O yapan var mıymış hiç okudun mu?
ben dermaroller'ları kür olarak uygulayacağım,1. sayfada paylaşmıştım.
Yok canim tabi ikisi agir olur,1 ay derma kullanirsam 1 ay da glikolik asit. Zaten glikolik asit tca gibi degil,hafif hafif soyuyor. Maksat ölü deriyi atmak.

Yok canim tabi ikisi agir olur,1 ay derma kullanirsam 1 ay da glikolik asit. Zaten glikolik asit tca gibi degil,hafif hafif soyuyor. Maksat ölü deriyi atmak.
tamam canım anladım şimdi evet glikolik daha hafif biliyorum ama sadece 1 yıl kür şeklinde dermaroller mı yapsak :( belki senin yaptığın daha etkili olur canım gerçi bilmiyorum,deneyelim artık bir şekilde soyacağız yara yapacağız

Sen vakit kaybetme canım acil çatlak tedavisi yapan doktorlara git dermaroller iğneli bi alet çatlaklar üzerinde gözle görülmeyecek delikler açıyo vücut orayı onarmaya çalışırken çatlaklarıda onarıyor bu sırada krem yağ falan sürersen süreci hızlandırırsın ama ben senin yerinde olmayı çok isterdim vakit kaybetmeden Bencede merkez yada doktora git başla bir şeylere dermaroller yazarsan internette çıkar bak bence oraya
Tamam canm gideceğim en kısa zamanda

Back