ah canım ah!Canısıı ne diceem sanaa sen şunu okudun mu bak link atıyorum http://drmustafakaratas.com/Biodermogenesi.html
canım şu zamana kadar hiç düzenli bir şey yapmadım yeni başladım,umarım bir şeyler işe yarar da buraya da yazarım:)Sen kullandiklarinin bi faydasini gördün mu tatlım
Olduuu o zaaaaamaaann bu yönteme de güle güle diyorumah canım ah!
biz G greyfurt1992 ile bu tedavinin aylardır araştırmasındayız ama ne yazık ki yazılan gibi değil.yani yaptıranlardan dönüş hiç olumlu değil.en azından ben rastlamadımzaten ümidimizi o tedaviden kesince artık biz bir şeyler yapalım dedik öyle diyeyim.
yöntemleri beklersek çatlakların yaşı geçecek yaşları da çok önemli kızlar iyileşmede.Olduuu o zaaaaamaaann bu yönteme de güle güle diyorum
Benim çatlaklarımın yaşları değişiyo baldırımdaki çatlaklar bi 10 yıldır var gibi diğerlerininki de 7 yıl falan oldu galibayöntemleri beklersek çatlakların yaşı geçecek yaşları da çok önemli kızlar iyileşmede.
tamam beyazlar ama çatlaklarınızın yaşı kaç herkes yazsın bakayım allahın belalarının yaşlarını
benimkilerin yaşı 5
Malesef kötü şeyler duyduk ama benim duydum iyi şeylerde de vardı sonra olumlu yazanlara mesaj attım dönmediler belki reklam amaçlı belki gerçek ama işi biten gidiyo lütfen olumlu ya da olumsuz her sonucu yazın ben uzun yıllardır her gün yağlanıyorum bio oil de kullandım düzenli olarak günde tek sefer ama kızlar malesef benimkilere sadece yağ etki etmedi bişey yapmak lazımah canım ah!
biz G greyfurt1992 ile bu tedavinin aylardır araştırmasındayız ama ne yazık ki yazılan gibi değil.yani yaptıranlardan dönüş hiç olumlu değil.en azından ben rastlamadımzaten ümidimizi o tedaviden kesince artık biz bir şeyler yapalım dedik öyle diyeyim.
kızlar bu rutinim değişti,1.sayfada güncelliyorum hep. dermaroller'ım da geldi en kısa zamanda başlayacağım bu yüzden bekletmeye gerek yok değil mi15 ağustos 2016 - 15 eylül 2016
1- sabah ve akşam renuee çatlak kremi sürülecek.
2- öğlenleri nivea sıkılaştırıcı yağ tüm vücuda sürülecek.
Bu ay dermaroller yok.
canım dermaroller ile asit kullanmak risk olmaz mıCanim merhaba
Cok guzel bi konu acmissin.
Ben de tca denemistim deneme amacli ama yaktim, tca'da cokk dikkatli ve titiz davranmak gerek.
Iyilesince dermaroller glikolik asit yapmayi dusunuyorum.
Sonuc aldikca paylasirim
olsun canım,10 ve altındakiler için daha çok umut varBenim çatlaklarımın yaşları değişiyo baldırımdaki çatlaklar bi 10 yıldır var gibi diğerlerininki de 7 yıl falan oldu galiba
dermaroller yapacağız canım evet krem sadece yüzeyden bir işe yaramıyor,uyarmak yara yapmak zorundayız.Malesef kötü şeyler duyduk ama benim duydum iyi şeylerde de vardı sonra olumlu yazanlara mesaj attım dönmediler belki reklam amaçlı belki gerçek ama işi biten gidiyo lütfen olumlu ya da olumsuz her sonucu yazın ben uzun yıllardır her gün yağlanıyorum bio oil de kullandım düzenli olarak günde tek sefer ama kızlar malesef benimkilere sadece yağ etki etmedi bişey yapmak lazım
10 ve altında olması önemli canım yaşlı değil kiBu arada benimkilerde yaşlı 8 yaşındalar Allah'ın belaları
Yok canim tabi ikisi agir olur,1 ay derma kullanirsam 1 ay da glikolik asit. Zaten glikolik asit tca gibi degil,hafif hafif soyuyor. Maksat ölü deriyi atmak.canım dermaroller ile asit kullanmak risk olmaz mıyapan var mıymış hiç okudun mu?
ben dermaroller'ları kür olarak uygulayacağım,1. sayfada paylaşmıştım.
eclecticvegan'a katılıyorum asit ve dermaroller ay ay da kullansan bana biraz fazla geldi dikkat et benceYok canim tabi ikisi agir olur,1 ay derma kullanirsam 1 ay da glikolik asit. Zaten glikolik asit tca gibi degil,hafif hafif soyuyor. Maksat ölü deriyi atmak.
tamam canım anladım şimdi evet glikolik daha hafif biliyorum ama sadece 1 yıl kür şeklinde dermaroller mı yapsakYok canim tabi ikisi agir olur,1 ay derma kullanirsam 1 ay da glikolik asit. Zaten glikolik asit tca gibi degil,hafif hafif soyuyor. Maksat ölü deriyi atmak.
Tamam canm gideceğim en kısa zamandaSen vakit kaybetme canım acil çatlak tedavisi yapan doktorlara git dermaroller iğneli bi alet çatlaklar üzerinde gözle görülmeyecek delikler açıyo vücut orayı onarmaya çalışırken çatlaklarıda onarıyor bu sırada krem yağ falan sürersen süreci hızlandırırsın ama ben senin yerinde olmayı çok isterdim vakit kaybetmeden Bencede merkez yada doktora git başla bir şeylere dermaroller yazarsan internette çıkar bak bence oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?