• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Ewt kızlar biz uzun zamandır haberleşiyoruz birbirimizle en mantıklı evde yapılabilecek dermaroller geldi denemekle bişey kaybetmeyiz ama sonrasında ki ürünlerde önemli sadece dermaroller ile olmuyor malesef

Ewt kızlar biz uzun zamandır haberleşiyoruz birbirimizle en mantıklı evde yapılabilecek dermaroller geldi denemekle bişey kaybetmeyiz ama sonrasında ki ürünlerde önemli sadece dermaroller ile olmuyor malesef
ben evdeki çatlak kremlerini kullanacağım önce,en etkilisi ile devam ederim,ya da yeni bir şeyler alırım.
ya da bio oil+e vitamini gibi şeyler yapacağız.

Kızlar yakında bir cildiye uzmanına gideceğim tanıdık bir doktor hepsini danışıcam ona bakalım neler söyleyecek hepsini tek tek yaziciiim buraya:KK200: bende farklı bir yöntem seçip onu deneyeyim bende denek olmaya hazırım :) hangisi işe yararsa ona döneriiiz hep beraber olmaz mııı

o zaman onu da deneyeceğim :) hangi kremi kullanıyorsunuz ve çatlaklarınız beyaz mıydı?
Beyaz da var kahve rengimsi gibide canim
Aktardan almıştım ben aslında yüzüm için sonra catlaklarada iyi geliyomus sikilastiryomus yuz için onun için almistim oraya da kullandim istersen yarin kremin resmini atarim canim
Aktardan almistim:)

Kızlar yakında bir cildiye uzmanına gideceğim tanıdık bir doktor hepsini danışıcam ona bakalım neler söyleyecek hepsini tek tek yaziciiim buraya:KK200: bende farklı bir yöntem seçip onu deneyeyim bende denek olmaya hazırım :) hangisi işe yararsa ona döneriiiz hep beraber olmaz mııı
çok güzel fikir:KK5: cildiyeciye gitmek istemiyorum ben direk çözümsüz deyip yolluyorlar,çok acımasızlar.tanıdık biri daha duyarlı olabilir:KK19:

Beyaz da var kahve rengimsi gibide canim
Aktardan almıştım ben aslında yüzüm için sonra catlaklarada iyi geliyomus sikilastiryomus yuz için onun için almistim oraya da kullandim istersen yarin kremin resmini atarim canim
Aktardan almistim:)
tamamdır canım,kakao yağı da aklımda olsun öyleyseHoppa

bundan sonra ay ay yaptığım bakımlardan bahsedeceğim.şu an dermaroller'larım gelmedi hala ama ben bir yerden başlamak istiyorum.o yüzden yarından itibaren çatlak savaşımız başlamıştır.

15 ağustos 2016 - 15 eylül 2016

1-
sabah ve akşam renuee çatlak kremi sürülecek.

2- öğlenleri nivea sıkılaştırıcı yağ tüm vücuda sürülecek.

Bu ay dermaroller yok.

Yok canimcim yani kremin içinde baska maddelerde vardır aslinda direk kakao yağı daha iyidir ama benim aldığım bu kremde asıl özelliği sikilastirici etkisi +çatlak

Artık Allaha emanetler :KK70: inşAllah geçer yaa :bicak:
tamamdır canım araştırayım o zaman onu da:KK200:

Back