- 5 Şubat 2016
- 6.480
- 9.877
- 148
hah bkz: benErgenlikten kaldı ve sonra kilo alıp vermeden dolayı pekişti.
azaltabiliriz ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hah bkz: benErgenlikten kaldı ve sonra kilo alıp vermeden dolayı pekişti.
ben evdeki çatlak kremlerini kullanacağım önce,en etkilisi ile devam ederim,ya da yeni bir şeyler alırım.Ewt kızlar biz uzun zamandır haberleşiyoruz birbirimizle en mantıklı evde yapılabilecek dermaroller geldi denemekle bişey kaybetmeyiz ama sonrasında ki ürünlerde önemli sadece dermaroller ile olmuyor malesef
Aynen düzenli kullanmak lazım ama umarım sabrımız da sinirlerimizde kaldırırben evdeki çatlak kremlerini kullanacağım önce,en etkilisi ile devam ederim,ya da yeni bir şeyler alırım.
ya da bio oil+e vitamini gibi şeyler yapacağız.
kaldırmadığı yerde birbirimize destek olacağız :)Aynen düzenli kullanmak lazım ama umarım sabrımız da sinirlerimizde kaldırır
Rica ederiiim. ❤❤evet öyle diyorlar ama bilimsel olarak kanıtlanmamış okumuştum onu
teşekkür ederiz yine de
Bencede hep destek tam destekkaldırmadığı yerde birbirimize destek olacağız :)
o zaman onu da deneyeceğim :) hangi kremi kullanıyorsunuz ve çatlaklarınız beyaz mıydı?Rica ederiiim. ❤❤
Kk de kullanıp faydasini görenleri duydum ben kremini kullanıyorum azaldı gibi
Beyaz da var kahve rengimsi gibide canimo zaman onu da deneyeceğim :) hangi kremi kullanıyorsunuz ve çatlaklarınız beyaz mıydı?
çok güzel fikir cildiyeciye gitmek istemiyorum ben direk çözümsüz deyip yolluyorlar,çok acımasızlar.tanıdık biri daha duyarlı olabilirKızlar yakında bir cildiye uzmanına gideceğim tanıdık bir doktor hepsini danışıcam ona bakalım neler söyleyecek hepsini tek tek yaziciiim buraya bende farklı bir yöntem seçip onu deneyeyim bende denek olmaya hazırım :) hangisi işe yararsa ona döneriiiz hep beraber olmaz mııı
tamamdır canım,kakao yağı da aklımda olsun öyleyseBeyaz da var kahve rengimsi gibide canim
Aktardan almıştım ben aslında yüzüm için sonra catlaklarada iyi geliyomus sikilastiryomus yuz için onun için almistim oraya da kullandim istersen yarin kremin resmini atarim canim
Aktardan almistim:)
Yani doğali daha makbuldür amanada kokuyo diyolar en iyisim kremitamamdır canım,kakao yağı da aklımda olsun öyleyse
anlamadım canım tam,kremi mi daha iyi diyorsun?Yani doğali daha makbuldür amanada kokuyo diyolar en iyisim kremi
Yok canimcim yani kremin içinde baska maddelerde vardır aslinda direk kakao yağı daha iyidir ama benim aldığım bu kremde asıl özelliği sikilastirici etkisi +çatlakanlamadım canım tam,kremi mi daha iyi diyorsun?
tamamdır canım araştırayım o zaman onu daYok canimcim yani kremin içinde baska maddelerde vardır aslinda direk kakao yağı daha iyidir ama benim aldığım bu kremde asıl özelliği sikilastirici etkisi +çatlak
Artık Allaha emanetler inşAllah geçer yaa
Sen kullandiklarinin bi faydasini gördün mu tatlımtamamdır canım araştırayım o zaman onu da