tamam canım inşallah dediğin gibi olur zatenOlsun canım hep en iyisini istemek lazım hedefi en tepeye koyacaksın sonuç daha iyi olsun
tamam canımKızlar ben dermaroller başladım kalçama yaptım gelişmeleri size bildiririm roller üstüne de bio oil kullandım
olsun canım kurtul daKızlar ben cildiyeye gittim bugün. Beni hastanenin medikal estetik bölümüne yönlendirdi. Oradaki uzman da lierac phytolastil jel önerdi. 6 ay Sabah akşam kullanacakmışım. Bir de ayda bir lazer tedavisi uygulayacakmış. Biraz tuzluya mal olacakinşallah 2. Çocukta tekrar çatlayıp boşa harcamam tedavileri
Canım walla bende benimkilerin kırmızı olmasını çok isterdim bence aksatmadan kullan sana doktor ne dedi belli bi oran verdi mi iyileşir diyeKızlar ben cildiyeye gittim bugün. Beni hastanenin medikal estetik bölümüne yönlendirdi. Oradaki uzman da lierac phytolastil jel önerdi. 6 ay Sabah akşam kullanacakmışım. Bir de ayda bir lazer tedavisi uygulayacakmış. Biraz tuzluya mal olacakinşallah 2. Çocukta tekrar çatlayıp boşa harcamam tedavileri
%100 e kadar iyileşen hastalar var dedi. İnşallah benim cildimde olumlu yanıt verir. Forumu takip edenlerden kırmızı çatlakları olanlar da görüp hemen gitsinler doktora inşallah. Seanslık anlaştık bakalım kaç seansta ne kadar düzelecek. Ben de yazayım bari merak edenler için. Yol gösterici olur inşallah...Canım walla bende benimkilerin kırmızı olmasını çok isterdim bence aksatmadan kullan sana doktor ne dedi belli bi oran verdi mi iyileşir diye
Senin adına çok sevindim inş %100 iyileşirsin lierac jele biraz baktım da acaba dermaroller ile birlikte onu mu yapsak baya güzel şeyler yazıyorlar%100 e kadar iyileşen hastalar var dedi. İnşallah benim cildimde olumlu yanıt verir. Forumu takip edenlerden kırmızı çatlakları olanlar da görüp hemen gitsinler doktora inşallah. Seanslık anlaştık bakalım kaç seansta ne kadar düzelecek. Ben de yazayım bari merak edenler için. Yol gösterici olur inşallah...
doktorlar ısrarla bu markayı öneriyor bir bildikleri var demek kiKafama ne takıldı lierac jeli ben daha öncede duymuştum acaba kullanan sonuç alan var mı
Senin adına çok sevindim inş %100 iyileşirsin lierac jele biraz baktım da acaba dermaroller ile birlikte onu mu yapsak baya güzel şeyler yazıyorlar
Senin adına çok sevindim inş %100 iyileşirsin lierac jele biraz baktım da acaba dermaroller ile birlikte onu mu yapsak baya güzel şeyler yazıyorlar
Doğru diyorsun onun yerine lazer biodermogenesi daha mantıklıcanım onu ben de düşündüm ama 1 yıl yapacağız min dermaroller'ları para dayanır mı
tamam canım o zaman alabilirim diyorsan mutlaka kullan benim elim hep bol kepçe o kremler bana 1 tanesi 1-2 hafta ancak dayanır.Aynen ewt fiyat biraz fazla ama umrumda değil artık Canıma tak etti
yok canım çatlaklar ilerlemiyor inan ki tıp ilerliyor çatlaklar ilerlemiyor,yüz nakli yaparlar ama yok çatlaklar ilerlemiyor!!!!!Denemekten zarar gelmez heralde :) inşallah siz de en kısa sürede vesilenizi bulursunuz. Tip devamlı ilerliyor sonuçta.
Yıllardır çok yakından takipteyim ama malesef elle tutulur bir sonuç yok bizim içinDenemekten zarar gelmez heralde :) inşallah siz de en kısa sürede vesilenizi bulursunuz. Tip devamlı ilerliyor sonuçta.
evet canım aynen profesyonel bir şey olacak en azından amatör değilDoğru diyorsun onun yerine lazer biodermogenesi daha mantıklı
İnan benim de aynı elimin hiç ayarı yok sağ kalçama başladım yaa hala acısı geçmedi 2. Seans Nasıl yapacam bilmiyorumyok canım çatlaklar ilerlemiyor inan ki tıp ilerliyor çatlaklar ilerlemiyor,yüz nakli yaparlar ama yok çatlaklar ilerlemiyor!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?