Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Kızlar ben cildiyeye gittim bugün. Beni hastanenin medikal estetik bölümüne yönlendirdi. Oradaki uzman da lierac phytolastil jel önerdi. 6 ay Sabah akşam kullanacakmışım. Bir de ayda bir lazer tedavisi uygulayacakmış. Biraz tuzluya mal olacak inşallah 2. Çocukta tekrar çatlayıp boşa harcamam tedavileri

olsun canım kurtul da lazer işe yarar umarım,ben de istiyordum ama olumlu şeyler duymadım pek.kırmızıda işe yarıyordur ama belki

Canım walla bende benimkilerin kırmızı olmasını çok isterdim bence aksatmadan kullan sana doktor ne dedi belli bi oran verdi mi iyileşir diye

Canım walla bende benimkilerin kırmızı olmasını çok isterdim bence aksatmadan kullan sana doktor ne dedi belli bi oran verdi mi iyileşir diye
%100 e kadar iyileşen hastalar var dedi. İnşallah benim cildimde olumlu yanıt verir. Forumu takip edenlerden kırmızı çatlakları olanlar da görüp hemen gitsinler doktora inşallah. Seanslık anlaştık bakalım kaç seansta ne kadar düzelecek. Ben de yazayım bari merak edenler için. Yol gösterici olur inşallah...

Senin adına çok sevindim inş %100 iyileşirsin lierac jele biraz baktım da acaba dermaroller ile birlikte onu mu yapsak baya güzel şeyler yazıyorlar

Senin adına çok sevindim inş %100 iyileşirsin lierac jele biraz baktım da acaba dermaroller ile birlikte onu mu yapsak baya güzel şeyler yazıyorlar

Denemekten zarar gelmez heralde :) inşallah siz de en kısa sürede vesilenizi bulursunuz. Tip devamlı ilerliyor sonuçta.

kızlar venus legacy diye bir şey var duydunuz mu bilmiyorum. ben kollarımdaki selülit ve sarkma için gideceğim ona,çatlakları da azaltıyormuş öyle dediler.kolumda da var bir sürü ama ince,senin bacaktakiler gibi G greyfurt1992
10 seans ve haftada 1 olması lazım.eğer işe yararsa yazarım.
pazartesi randevum var görüşmeye gidiyorum.
umarım çatlakları da azaltır da şu karnıma falan da yaptırırım
size yazacağım gelişmeleri. hatta foto koyarım direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…