valla sahilde yürüyüşleri bıraktım şunun yüzünden. neyse kızlar moral bozmak yokAynen bende şort giymek istiyorum ama bi yaz daha bitti ben hep pantolon ama hep pantolon bide sapık gibi milletin bacağına baktım
Aynen bende şort giymek istiyorum ama bi yaz daha bitti ben hep pantolon ama hep pantolon bide sapık gibi milletin bacağına baktım
evet ben de görmüştüm sanki sen mi attın bana da acaba? o kadar çok konuştuk ki şu biodermogenesi meselesini.
bacağın arkasına yapılır mantıken,çukur zaten küçük bir alan onu da dermaroller'lar ile azaltacağızdnz_dnz
Canim bacak arkasi diye duyunca korktum. Ben de resimlere bakiyorum. Etkili gibi.Canım oralar zaten sinir damar lenf sistemi olduğu için yapılmaz ama az bi alan orası bacak arkasına yapılır yine ben gördüğümü hatırlıyorum bacak arkasına yapıla biodermogenesi
Aynen kızlar biodermogenesi ya da başka bir yöntem kurtulacaz bu çatlaklardan sonra kışın ortasında bile şort giyecem
evet canım sadece diz çukuru olmuyor diğer kısımlar yapılıyor. kol gibi işte bir farkı yok,ama içimiz rahat etsin arayıp soracağım aklımdasınYaaa umarim oyledir. Tam diz arkasi olmuyosa bari alt kisimlar olsun benimki cok fena.
Dermarollerdan umutluyum.
var,olduğuna eminim. eskişehir'de bile var canım,biraz daha araştır.Kizlar bu biodermogenesi ankarada yok mu ya ? Netten sadece istanbul'u buluyorum.
Canim cok tesekkur ederim.evet canım sadece diz çukuru olmuyor diğer kısımlar yapılıyor. kol gibi işte bir farkı yok,ama içimiz rahat etsin arayıp soracağım aklımdasın
var,olduğuna eminim. eskişehir'de bile var canım,biraz daha araştır.
pahalı bir alet her güzellik salonunda olmaz ama kesin var
canım antalya'da ve eskişehir'de olduğunu biliyorum ama ankara'da yok mu?Yok o kadar baktim bulamadim, Ankara'da yok Antalya'da Eskisehir'de var. Inanamiyorum. Saka gibi.
aynen öyle :) ben de başlıyorum yarın,dermaroller'a da pazar başlayacağım. sen de alırsın belki pazara kadar,beraber başlarız yine.Merhaba kızlar, henüz dermaroller edinemedim ama yağlar ve kremler bende. Fırçalanarak kullanmaya başlarım yarın. Bir başlayalım da devamı gelir :)
kızlar çanakkale ve kocaeli'nde bile varmış,ankara'da yok mu! bulamadım bakıyorum bakıyorum
canım var yaCanim ben inanamadim ya, olmamasi cok ilginc degil mi???
Canakkale kocaeli diyosun, Ankara'da yok !
Saka gibi yaaa.
Bende diyorum bu kız nerdebu arada bugün çok müsait olamadım,doktor moktor onlarla uğraştım.
yarın daha ayrıntılı döneceğim sana canımdnz_dnz sorularının cevapları ile
canım sana da,aklımdasın ben de konuşayım öyle yazacağımBende diyorum bu kız nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?