• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
kızlar aradım
bir bölge seçiyorlarmış ve oraya yapıyorlar sadece.peşin 2500,kart ile 2750 dediler. karnım ve yanlarımı düşünürsek 5000 oluyor peşin mesela. bölge bölge çalışıyorlar çünkü.
onun dışında diz arkasına yapılıyor. sadece çalışma yöntemleri değişikmiş.

canım var ya
cidden şaka.ama şaşırmıyorum da aslında biliyor musun?
ben yıllarca ankara'da yaşadım,şu istanbul'a geleli birkaç sene oldu. köyden şehire gelmiş gibi hissettim abartmıyorum.
(ki ankara'da çankaya'da otururduk,kızılay'a falan 10 dk yer)
yine de yeni yeni yaygınlaşıyor,1 sene içinde biz para falan biriktirirken dermaroller'lar vs ankara'ya da gelir herhalde!

Canim evet ben de oyle dusunuyorum!! 1 seneye gelir heralde o zamana kadar evde dermaroller.

kızlar aradım
bir bölge seçiyorlarmış ve oraya yapıyorlar sadece.peşin 2500,kart ile 2750 dediler. karnım ve yanlarımı düşünürsek 5000 oluyor peşin mesela. bölge bölge çalışıyorlar çünkü.
onun dışında diz arkasına yapılıyor. sadece çalışma yöntemleri değişikmiş.

Yaaa diz arkasina yapiyolar miymis. Ay cok sevindim. En az %60 diyorlar. Cok cok iyi degil mi ?
Canim cok tesekkur ederim sordugun icin

Yaaa diz arkasina yapiyolar miymis. Ay cok sevindim. En az %60 diyorlar. Cok cok iyi degil mi ?
Canim cok tesekkur ederim sordugun icin
aynen canım
ben cildimin çok problemli olduğunu düşünüyorum,çocukluktan beri çok çektim şu ciltten
o yüzden en düşük sonuç neyse benimki öyle olur
ona bakarak düşünsek %60 çok çok iyi.

kızlar ben perşembe günü özel bir hastanenin medikal estetik kliniğinde ilk seansa girdim göbek çatlaklarım için. yapılırken acı hissetmedim ama sonrasında biraz yanma oldu. şimdiden sanki küçük çatlakların hafiflediklerini hissediyorum. çukurluk hissi kaybolmaya başladı. Bendeki çatlaklar kırmızı olduğu için 3 seansta bile bitebileceğini söyledi. :KK73:Ayrıca beyazlayan çatlaklar için de farklı bir uygulama yaptıklarını söyledi. hatta ona asistanlık yapan bir estetisyen vardı. 10yaşında oğlu varmış o da çatlakları olduğunu söyledi. benim doktor da hemen yarın sana da yapalım dedi anlamadığım terimlerle açıkladı işte beyazlayan çatlaklara şu şu yöntemi uyguluyorum filan dedi.

Beyazlarada biodermogenesi tedavisi uyguluyorlardir. Maalesef beyazlar icin baska bi tedavi dunyada yok. Ne kadar caresiz bir durum dimi. Insan nelerden medet umuyor

var,olduğuna eminim. eskişehir'de bile var canım,biraz daha araştır.
pahalı bir alet her güzellik salonunda olmaz ama kesin var
maalesef ankarada yok bi ara tunalı güzellik merkezine gelmişti ama tekrar iade etmişler yapmıyoruz dedi. bu cihazı türkiye de satan firmaya soruyorum yok diyorlar en yakın zamanda diyorlar ama 2 yıl oldur nerdeyse hala gelmedi ankaraya

kızlar ben perşembe günü özel bir hastanenin medikal estetik kliniğinde ilk seansa girdim göbek çatlaklarım için. yapılırken acı hissetmedim ama sonrasında biraz yanma oldu. şimdiden sanki küçük çatlakların hafiflediklerini hissediyorum. çukurluk hissi kaybolmaya başladı. Bendeki çatlaklar kırmızı olduğu için 3 seansta bile bitebileceğini söyledi. :KK73:Ayrıca beyazlayan çatlaklar için de farklı bir uygulama yaptıklarını söyledi. hatta ona asistanlık yapan bir estetisyen vardı. 10yaşında oğlu varmış o da çatlakları olduğunu söyledi. benim doktor da hemen yarın sana da yapalım dedi anlamadığım terimlerle açıkladı işte beyazlayan çatlaklara şu şu yöntemi uyguluyorum filan dedi.

Siz hangi tedaviye basladiniz acaba ?

Siz nerde hangi tedaviye başladınız ne lazeri bu franksiyonal mi rica etsem doktorun adını söyler misiniz

Siz nerde hangi tedaviye başladınız ne lazeri bu franksiyonal mi rica etsem doktorun adını söyler misiniz

Canım medilife beylikdüzü medikal estetik kliniğinde başladım. Açıkçası tedavinin ayrıntısını çok incelemedim :) sadece adına er yag dediler onu biliyorum. Doktorumun adı Dilek Uçar.

sağ ol canım paylaştığın için bizimle de,çook şanslısın sen %100 bile kurtulursun çatlaklardan.akıllılık etmişsin:KK37:

maalesef ankarada yok bi ara tunalı güzellik merkezine gelmişti ama tekrar iade etmişler yapmıyoruz dedi. bu cihazı türkiye de satan firmaya soruyorum yok diyorlar en yakın zamanda diyorlar ama 2 yıl oldur nerdeyse hala gelmedi ankaraya
ya ameliyat gibi bir şey olsa gider başka şehire yaptırırsın. ama seans seans bir şey bu,ne saçma iş arkadaş ya.

ben bu er yag denen şeyi ilk defa duydumo_O işe yararsa bize de yaz canım

Ne demek canım. Asil siz sagolun beni yonlendirdiniz, boşa vakit kaybetmedim. Ben de hic bilmiyordum. İnşallah ise yarar bakalım. Doktorum beyazlayan çatlaklara başka uygulamalar yaptıklarından da bahsetti. Bir dahaki gidişimde ayrıntılarını öğreneyim isterseniz

Ne demek canım. Asil siz sagolun beni yonlendirdiniz, boşa vakit kaybetmedim. Ben de hic bilmiyordum. İnşallah ise yarar bakalım. Doktorum beyazlayan çatlaklara başka uygulamalar yaptıklarından da bahsetti. Bir dahaki gidişimde ayrıntılarını öğreneyim isterseniz
valla çok güzel olur:KK37: teşekkür ederiz:KK200:

Gerçekten çok saol canım öğrenirsen bizi Mutlu edersin

Back