• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
canım öyle ilaçları sakııın doktoruna sormadan kullanma. kullanılmıyor olabilir.
senin şu an çatlağın yoksa hamilesin korunmak içinse normal çatlak kremlerini al,sabah akşam sür.
katı hindistan cevizi yağı alıp onu da sürebilirsin,badem yağı,bebe yağı
yağlan kısaca:)

Lierac balmoil bebe yağı hepsini her gün kullandım. Yinede çatladım. Karnım harita gibi...

Madecassolu fıssur olmuşum da afedersiniz onun için sordum. Yoksa geniş çaplı kullanmam. Ama içinde kullanın yazdığı için kullandım. Doktoruma ulaşamadım malesef.

Lierac balmoil bebe yağı hepsini her gün kullandım. Yinede çatladım. Karnım harita gibi...

Madecassolu fıssur olmuşum da afedersiniz onun için sordum. Yoksa geniş çaplı kullanmam. Ama içinde kullanın yazdığı için kullandım. Doktoruma ulaşamadım malesef.
anladım canım çok geçmiş olsun.
sen de bizim gibi çatlamışsın yani,ne yapmayı düşünüyorsun peki doğumdan sonra?
çatlayan çatlıyor demek ki ne kadar kremlense de :(

Birde sadece tek bolge yapılıyor. Ve diğer bolgeye gecmek için alti ay bekleniyor. Catlaklarin rengi değişiyor ve yavaş yavas duzelme saglaniyor. Hatta besinci yılda bile etkiliymis. Kac yil once bulunan yontem bizde daha yeni gelmis. Dunya kadinlarinin neden catlak siz oldgu ortada. Ha birde oncesinde bi foto cekiyorlar. Sonrasında degisikligi gormek için
Canim merhaba.
Bu biodermogenesi'yi duyuyoruz ama o kadar cok para tuzagi islem var ki cesaret edemiyoruz. Burda biodermogenesi yaptiran bir arkadas oncesi sonrasi fotografini gostermisti, ne yazik ki pek fark yoktu.
Simdi senin yazdiklarini okuyunca umutlandim yine..
Acaba sen oncesi-sonrasi fotograflara baktin mi ?
Tek bolge dedigin, mesela iki diz arkamda komple catlak. Sadece bir bacaga mi yapiyolar yoksa ikisine de mi ?

Benimde diz arkam catlak ama daha önemli yerlerde var. O yuzden beni en cok rahatsiz eden kollarimdan baslayacagim. Iki kolu yapiyorlar. Ben kk den ziyade uzmanlari dinledim. Yaptirdim deyipte yaptirmayanlar olabilir. Guvenli bir yerde yaptirmayanlar olabilir. Her sey olabilir yani. Ama adi sano duyulan bi klinik yalan soylemez. Ki bana eksileride soyledi. Youtube da dun bi doktorun cnn turkteki konuk oldugu programi izledim. Kadin catlaklarin cozumu diyor. Doktor bunu anlatti. Kk bu konuda cok yazan yok birde cok pahalı bi tedavi. Tum vücut değil sadece bir bolgeye bes alti bin herkes veremez

Merhaba. Ben klinikte hastayi gormustum. Bacagin on ve ust kismiydi. Arka kismini sormadim. Ama bir yerde bacagin arkasina yapılmıyor diye okumustum
Canım bende okudum baya bişey ama bacağın arkasına yapılmıyor diye hiç görmedim hatta bacağın arka kısmına yapılan önce sonra foto da gördüm sen nerde okudun link atabilir misin

Canım bende okudum baya bişey ama bacağın arkasına yapılmıyor diye hiç görmedim hatta bacağın arka kısmına yapılan önce sonra foto da gördüm sen nerde okudun link atabilir misin

Biodermogenesi hakkinda bilgi veren bir sitede :

Biodermogenesi® tedavisini vücudun her bölgesinde uygulamak mümkün mü?
Biodermogenesi® mutlak güvenliğe sahip optimum sonuçlar elde etmeyi sağlayan özel protokollere sahiptir. Deneyimlerimizden dolayı biz popliteal alanlar, koltuk altı, gözler, kulaklar ve genital bölgeler dışında tedavinin vücudun her yerine uygulanabildiğini gördük

Canim bu popliteal alan dedigi diz cukuru :( o kadar uzuldum ki. Benim en kotu catlaklarim orda. Cokkk fazla.
Merak ettigim acaba sadece diz cukuru mu, cukurdan sonraki alt kisimlarda da var malesef bende. Oralar olur mu , sormak lazim. :(

Biodermogenesi hakkinda bilgi veren bir sitede :

Biodermogenesi® tedavisini vücudun her bölgesinde uygulamak mümkün mü?
Biodermogenesi® mutlak güvenliğe sahip optimum sonuçlar elde etmeyi sağlayan özel protokollere sahiptir. Deneyimlerimizden dolayı biz popliteal alanlar, koltuk altı, gözler, kulaklar ve genital bölgeler dışında tedavinin vücudun her yerine uygulanabildiğini gördük

Canim bu popliteal alan dedigi diz cukuru :KK43: o kadar uzuldum ki. Benim en kotu catlaklarim orda. Cokkk fazla.
Merak ettigim acaba sadece diz cukuru mu, cukurdan sonraki alt kisimlarda da var malesef bende. Oralar olur mu , sormak lazim. :KK43:
Canım oralar zaten sinir damar lenf sistemi olduğu için yapılmaz ama az bi alan orası bacak arkasına yapılır yine ben gördüğümü hatırlıyorum bacak arkasına yapıla biodermogenesi

Canım oralar zaten sinir damar lenf sistemi olduğu için yapılmaz ama az bi alan orası bacak arkasına yapılır yine ben gördüğümü hatırlıyorum bacak arkasına yapıla biodermogenesi
evet ben de görmüştüm sanki sen mi attın bana da acaba? o kadar çok konuştuk ki şu biodermogenesi meselesini.
bacağın arkasına yapılır mantıken,çukur zaten küçük bir alan onu da dermaroller'lar ile azaltacağız dnz_dnz dnz_dnz

evet ben de görmüştüm sanki sen mi attın bana da acaba? o kadar çok konuştuk ki şu biodermogenesi meselesini.
bacağın arkasına yapılır mantıken,çukur zaten küçük bir alan onu da dermaroller'lar ile azaltacağız dnz_dnz dnz_dnz
Walla canım olabilir ben de atmış olabilirim dediğin gibi o kadar çok konuştuk o kadar şey okuduk ki

Yaaa kızlar bir gram italyancam yok biodermogenesi İtalya da bi tv programında çıktı baştan sona dinledim tek kelime anlamadan görsellerle işi idare ettim o kadar kafayı yemiş durumdayım araştırmalarım uluslar arasını aştı Amerika da bi klinik buldum onlar farklı bir yöntem yapıyordu falan filan benim maceralar çok:KK70::KK70::KK70::KK70:

Yaaa kızlar bir gram italyancam yok biodermogenesi İtalya da bi tv programında çıktı baştan sona dinledim tek kelime anlamadan görsellerle işi idare ettim o kadar kafayı yemiş durumdayım araştırmalarım uluslar arasını aştı Amerika da bi klinik buldum onlar farklı bir yöntem yapıyordu falan filan benim maceralar çok:KK70::KK70::KK70::KK70:
canım inan ben de denk gelsem bir sn gözümü kırpmadan dinlerim :D hatta dili sökerim o derece :D
ya benim biodermogenesi ile düşüncelerim olumlu yönde değişmeye başladı. araştırmaya devam,bu arada para da biriktireyim.

Tam anlamıyla takıntı old
canım inan ben de denk gelsem bir sn gözümü kırpmadan dinlerim :KK70: hatta dili sökerim o derece :KK70:
ya benim biodermogenesi ile düşüncelerim olumlu yönde değişmeye başladı. araştırmaya devam,bu arada para da biriktireyim.
bu çatlak bize dilde öğretecek zaten İngilizce yazıları okumaktan dilim gelişti bundan yıllar önce bio oil Türkiye de yokken bio oil le mail atmışlığım bile var adamlar cevap bile vermişlerdi ayyyy kendi kendime düşünüp düşünüp gülüyorum şu çatlağa harcadığım enerjiyi İlim irfana harcasaydım bambaşka bi hayatım olurdu:KK70::KK70::KK70:

Tam anlamıyla takıntı old

bu çatlak bize dilde öğretecek zaten İngilizce yazıları okumaktan dilim gelişti bundan yıllar önce bio oil Türkiye de yokken bio oil le mail atmışlığım bile var adamlar cevap bile vermişlerdi ayyyy kendi kendime düşünüp düşünüp gülüyorum şu çatlağa harcadığım enerjiyi İlim irfana harcasaydım bambaşka bi hayatım olurdu:KK70::KK70::KK70:
ahahah canım ben de günde 2 saatimi ayırıyorumdur bu çatlak mevzusuna :D :D günde 2 saatte bir dil öğrenilirdi zaten.
takıntılının halinden takıntılı anlar. takılmayacak gibi de değil ki, özgür değiliz!
spor salonunda sadece sporcu sütyeni ve taytımla koşmak istiyorum ama onu bile giyemiyorum.hayatımızı ele geçirdi resmen,uzun uzun tişört giyiyorum şu yaşımda.

ahahah canım ben de günde 2 saatimi ayırıyorumdur bu çatlak mevzusuna :KK70: :KK70: günde 2 saatte bir dil öğrenilirdi zaten.
takıntılının halinden takıntılı anlar. takılmayacak gibi de değil ki, özgür değiliz!
spor salonunda sadece sporcu sütyeni ve taytımla koşmak istiyorum ama onu bile giyemiyorum.hayatımızı ele geçirdi resmen,uzun uzun tişört giyiyorum şu yaşımda.
Aynen bende şort giymek istiyorum ama bi yaz daha bitti ben hep pantolon ama hep pantolon bide sapık gibi milletin bacağına baktım:bicak::bicak:

Back