• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
evet ben de görmüştüm sanki sen mi attın bana da acaba? o kadar çok konuştuk ki şu biodermogenesi meselesini.
bacağın arkasına yapılır mantıken,çukur zaten küçük bir alan onu da dermaroller'lar ile azaltacağız dnz_dnz dnz_dnz

Yaaa umarim oyledir. Tam diz arkasi olmuyosa bari alt kisimlar olsun benimki cok fena.
Dermarollerdan umutluyum.

Merhaba kızlar, henüz dermaroller edinemedim ama yağlar ve kremler bende. Fırçalanarak kullanmaya başlarım yarın. Bir başlayalım da devamı gelir :)

Merhaba kızlar, henüz dermaroller edinemedim ama yağlar ve kremler bende. Fırçalanarak kullanmaya başlarım yarın. Bir başlayalım da devamı gelir :)
aynen öyle :) ben de başlıyorum yarın,dermaroller'a da pazar başlayacağım. sen de alırsın belki pazara kadar,beraber başlarız yine.:p

Canim ben inanamadim ya, olmamasi cok ilginc degil mi???

Canakkale kocaeli diyosun, Ankara'da yok !
Saka gibi yaaa.
canım var ya
cidden şaka.ama şaşırmıyorum da aslında biliyor musun?
ben yıllarca ankara'da yaşadım,şu istanbul'a geleli birkaç sene oldu. köyden şehire gelmiş gibi hissettim abartmıyorum.
(ki ankara'da çankaya'da otururduk,kızılay'a falan 10 dk yer)
yine de yeni yeni yaygınlaşıyor,1 sene içinde biz para falan biriktirirken dermaroller'lar vs ankara'ya da gelir herhalde!

Back