- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet aynen,özellikle dermaroller sonrası falan kullanmak lazım.Bio oili unuttum. Duzenli kullanimda azaltiyormus. Uc ay kullanmak lazim. Yabanci youtuberlar cok öneriyor. Bizde uc ay kullanan yoktur haha. Bir yerde okudum en çok satilan catlak yağıymis
alışveriş sonrası yine gel 1 eylül milat olsun beraber başlayalımteşekkürler kızlar :))) o zaman bu bir iki gün alışverişle geçecek. bio oili duymuştum.
benim de elimin ayarı yok ya. bir de hacim büyük ya ben de yağlar hemen bitiyorYok canim nivea catlagi sabah aksam, bio oilde sabah aksam. Yaglari gunde iki kere . Selulit kremini aklima geldikce. Bunlari düzenli kullaninca kasintim hic yoktu. Elimin ayari yok biraz fazla kullaniyorum. Lieraci ise iki ay birkaç ufak bolgeye gunde iki kez kullancam. En azından yenileri onlerim
Ben kullandım sadece yağ işe yaramıyor malesef onlar dermaroller ile yapıyor galibaBio oili unuttum. Duzenli kullanimda azaltiyormus. Uc ay kullanmak lazim. Yabanci youtuberlar cok öneriyor. Bizde uc ay kullanan yoktur haha. Bir yerde okudum en çok satilan catlak yağıymis
Evet evet senin paylastigin yag. Ben bi ara lieracin jel olan engelleyeni kullandim. Oyle güzel emiyo ki. Yapis yapis değil. Serumda güzel. Birde bi krem ismi duydu yuzde seksenlerde basariliymis ama cok pahalı. Madonna nin falan kremiymis. Forumda kullananlar var
o kadar çok çatlak kremlerine para verdim ki inan gına geldi bana.Dermarolleri duydum hatta bayagi yararlananlar var. Bazi kliniklerde dermarolleri lieracla yapiyorlarmis
İnternetten almıştım ben ama çok oldu benim 2 yıl falanDermarolleri nerden aldiniz kizlar. Birde onu deneyelim. Birde uc kremi karıştırip kullananlar var. Nasil etki ediyor acaba
canım ben sana aldığım yerin linkini özelden atarım,güvenilir bir yer.sakın dermaroller'ları öyle saçma yerlerden alma.çünkü deride delikler falan açıyoruz sonuçta.Dermarolleri nerden aldiniz kizlar. Birde onu deneyelim. Birde uc kremi karıştırip kullananlar var. Nasil etki ediyor acaba
canım öyle ilaçları sakııın doktoruna sormadan kullanma. kullanılmıyor olabilir.At kestanesi yağı iyi mi ki bu işe. Benim kılcal damar çatlaklarim düzeltti. Cilt çatlakların da iyi gelir mi?
Madecassol kremi hamileyken kullanılıyor mu?
canım nivea çatlak kremi dediğin sıkılaştırıcı yağ mı?Ben bu zamana kadar biseyler yaptim ama fazla ilerletmedim belkim ondan azalma olmadi bende ama nivea çatlak kremini alicam onu bu sefer denicem insallah kurtuluruz
canım nivea çatlak kremi dediğin sıkılaştırıcı yağ mı?
sadece onu kullansan yine yeterli olmaz maalesef,o ancak oluşmasını engeller
canım çatlakların çok rahatsız edici değilse sürekli nemlendir cildini.Nivea nin sikilastirici yağı iste peki yaninda baska ne kullanmam lazım?
canım çatlakların çok rahatsız edici değilse sürekli nemlendir cildini.
ama benim gibi harita olduysan yağlar çözüm değil maalesef :/ (denendi)
canım o zaman dermaroller'ları sen de bir araştır istersen? çünkü çatlaklarda alt kısmı uyarıp kolajen sentezini arttırmadan üstten sürmekle pek olmuyor.Valla tamda benimde öyle harita gibi ve cok derin çatlaklar