• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Bio oili unuttum. Duzenli kullanimda azaltiyormus. Uc ay kullanmak lazim. Yabanci youtuberlar cok öneriyor. Bizde uc ay kullanan yoktur haha. Bir yerde okudum en çok satilan catlak yağıymis
evet aynen,özellikle dermaroller sonrası falan kullanmak lazım.
dermarollerlar normalde bir kremin/yağın etkileyeceği şeyi 200 kat arttırıyormuş,
yani çektiğimiz acıya değecek.

Yok canim nivea catlagi sabah aksam, bio oilde sabah aksam. Yaglari gunde iki kere . Selulit kremini aklima geldikce. Bunlari düzenli kullaninca kasintim hic yoktu. Elimin ayari yok biraz fazla kullaniyorum. Lieraci ise iki ay birkaç ufak bolgeye gunde iki kez kullancam. En azından yenileri onlerim

Yok canim nivea catlagi sabah aksam, bio oilde sabah aksam. Yaglari gunde iki kere . Selulit kremini aklima geldikce. Bunlari düzenli kullaninca kasintim hic yoktu. Elimin ayari yok biraz fazla kullaniyorum. Lieraci ise iki ay birkaç ufak bolgeye gunde iki kez kullancam. En azından yenileri onlerim
benim de elimin ayarı yok ya. bir de hacim büyük ya ben de yağlar hemen bitiyor :D :D
neyse artık çatlaklar sayesinde vücudum da yumuşacık oluyor.sağ olsunlar :KK48:

Evet evet senin paylastigin yag. Ben bi ara lieracin jel olan engelleyeni kullandim. Oyle güzel emiyo ki. Yapis yapis değil. Serumda güzel. Birde bi krem ismi duydu yuzde seksenlerde basariliymis ama cok pahalı. Madonna nin falan kremiymis. Forumda kullananlar var

Evet evet senin paylastigin yag. Ben bi ara lieracin jel olan engelleyeni kullandim. Oyle güzel emiyo ki. Yapis yapis değil. Serumda güzel. Birde bi krem ismi duydu yuzde seksenlerde basariliymis ama cok pahalı. Madonna nin falan kremiymis. Forumda kullananlar var
Dermarolleri duydum hatta bayagi yararlananlar var. Bazi kliniklerde dermarolleri lieracla yapiyorlarmis
o kadar çok çatlak kremlerine para verdim ki inan gına geldi bana.
o yüzden madecassol,hametan falan kullanacağım artık. e vitamini,c vitamini falan da.
bir de bu rutin en az 1-2 yıl sürecek para dayanmaz ki :(

Dermarolleri nerden aldiniz kizlar. Birde onu deneyelim. Birde uc kremi karıştırip kullananlar var. Nasil etki ediyor acaba
canım ben sana aldığım yerin linkini özelden atarım,güvenilir bir yer.sakın dermaroller'ları öyle saçma yerlerden alma.çünkü deride delikler falan açıyoruz sonuçta.
ben 3 kremi çok okudum onu da yapacağım. ama önce dermaroller yapayım dedim ve o meşhur 2 kremi süreceğim(madecassol ve hametan) acnelyse kullanmayacağım çünkü o deriyi soyan krem,roller'larla beraber ağır olur diye düşündük. 6-8 ay dermaroller'dan hiç sonuç alamazsam 3 kreme başlayacağım.
ilk sayfada bu ayki rutini yazdım ona bak istersen,eksik bir şey ya da yanlış bir şey görürsen de söyle. hala kafam çok karışık çünkü:KK64:

At kestanesi yağı iyi mi ki bu işe. Benim kılcal damar çatlaklarim düzeltti. Cilt çatlakların da iyi gelir mi?

Madecassol kremi hamileyken kullanılıyor mu?

Ben bu zamana kadar biseyler yaptim ama fazla ilerletmedim belkim ondan azalma olmadi bende ama nivea çatlak kremini alicam onu bu sefer denicem insallah kurtuluruz:KK34:

At kestanesi yağı iyi mi ki bu işe. Benim kılcal damar çatlaklarim düzeltti. Cilt çatlakların da iyi gelir mi?

Madecassol kremi hamileyken kullanılıyor mu?
canım öyle ilaçları sakııın doktoruna sormadan kullanma. kullanılmıyor olabilir.
senin şu an çatlağın yoksa hamilesin korunmak içinse normal çatlak kremlerini al,sabah akşam sür.
katı hindistan cevizi yağı alıp onu da sürebilirsin,badem yağı,bebe yağı
yağlan kısaca:)

Ben bu zamana kadar biseyler yaptim ama fazla ilerletmedim belkim ondan azalma olmadi bende ama nivea çatlak kremini alicam onu bu sefer denicem insallah kurtuluruz:KK34:
canım nivea çatlak kremi dediğin sıkılaştırıcı yağ mı?
sadece onu kullansan yine yeterli olmaz maalesef,o ancak oluşmasını engellero_O

Back