- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
- 83
canım o zaman dermaroller'ları sen de bir araştır istersen? çünkü çatlaklarda alt kısmı uyarıp kolajen sentezini arttırmadan üstten sürmekle pek olmuyor.
canım o zaman dermaroller'ları sen de bir araştır istersen? çünkü çatlaklarda alt kısmı uyarıp kolajen sentezini arttırmadan üstten sürmekle pek olmuyor.
canım ben sana özelden aldığımı atayım,1 eylülde başlıyorum ben de.Tamam canım ben arastiririm. Peki senin onerebilecegin varmı?dermaroller
canım ben sana özelden aldığımı atayım,1 eylülde başlıyorum ben de.
canım öyle ilaçları sakııın doktoruna sormadan kullanma. kullanılmıyor olabilir.
senin şu an çatlağın yoksa hamilesin korunmak içinse normal çatlak kremlerini al,sabah akşam sür.
katı hindistan cevizi yağı alıp onu da sürebilirsin,badem yağı,bebe yağı
yağlan kısaca:)
anladım canım çok geçmiş olsun.Lierac balmoil bebe yağı hepsini her gün kullandım. Yinede çatladım. Karnım harita gibi...
Madecassolu fıssur olmuşum da afedersiniz onun için sordum. Yoksa geniş çaplı kullanmam. Ama içinde kullanın yazdığı için kullandım. Doktoruma ulaşamadım malesef.
Canim merhaba.Birde sadece tek bolge yapılıyor. Ve diğer bolgeye gecmek için alti ay bekleniyor. Catlaklarin rengi değişiyor ve yavaş yavas duzelme saglaniyor. Hatta besinci yılda bile etkiliymis. Kac yil once bulunan yontem bizde daha yeni gelmis. Dunya kadinlarinin neden catlak siz oldgu ortada. Ha birde oncesinde bi foto cekiyorlar. Sonrasında degisikligi gormek için
Canım bende okudum baya bişey ama bacağın arkasına yapılmıyor diye hiç görmedim hatta bacağın arka kısmına yapılan önce sonra foto da gördüm sen nerde okudun link atabilir misinMerhaba. Ben klinikte hastayi gormustum. Bacagin on ve ust kismiydi. Arka kismini sormadim. Ama bir yerde bacagin arkasina yapılmıyor diye okumustum
Canım bende okudum baya bişey ama bacağın arkasına yapılmıyor diye hiç görmedim hatta bacağın arka kısmına yapılan önce sonra foto da gördüm sen nerde okudun link atabilir misin
Canım oralar zaten sinir damar lenf sistemi olduğu için yapılmaz ama az bi alan orası bacak arkasına yapılır yine ben gördüğümü hatırlıyorum bacak arkasına yapıla biodermogenesiBiodermogenesi hakkinda bilgi veren bir sitede :
Biodermogenesi® tedavisini vücudun her bölgesinde uygulamak mümkün mü?
Biodermogenesi® mutlak güvenliğe sahip optimum sonuçlar elde etmeyi sağlayan özel protokollere sahiptir. Deneyimlerimizden dolayı biz popliteal alanlar, koltuk altı, gözler, kulaklar ve genital bölgeler dışında tedavinin vücudun her yerine uygulanabildiğini gördük
Canim bu popliteal alan dedigi diz cukuruo kadar uzuldum ki. Benim en kotu catlaklarim orda. Cokkk fazla.
Merak ettigim acaba sadece diz cukuru mu, cukurdan sonraki alt kisimlarda da var malesef bende. Oralar olur mu , sormak lazim.
evet ben de görmüştüm sanki sen mi attın bana da acaba? o kadar çok konuştuk ki şu biodermogenesi meselesini.Canım oralar zaten sinir damar lenf sistemi olduğu için yapılmaz ama az bi alan orası bacak arkasına yapılır yine ben gördüğümü hatırlıyorum bacak arkasına yapıla biodermogenesi
Walla canım olabilir ben de atmış olabilirim dediğin gibi o kadar çok konuştuk o kadar şey okuduk kievet ben de görmüştüm sanki sen mi attın bana da acaba? o kadar çok konuştuk ki şu biodermogenesi meselesini.
bacağın arkasına yapılır mantıken,çukur zaten küçük bir alan onu da dermaroller'lar ile azaltacağızdnz_dnz
canım inan ben de denk gelsem bir sn gözümü kırpmadan dinlerimYaaa kızlar bir gram italyancam yok biodermogenesi İtalya da bi tv programında çıktı baştan sona dinledim tek kelime anlamadan görsellerle işi idare ettim o kadar kafayı yemiş durumdayım araştırmalarım uluslar arasını aştı Amerika da bi klinik buldum onlar farklı bir yöntem yapıyordu falan filan benim maceralar çok
bu çatlak bize dilde öğretecek zaten İngilizce yazıları okumaktan dilim gelişti bundan yıllar önce bio oil Türkiye de yokken bio oil le mail atmışlığım bile var adamlar cevap bile vermişlerdi ayyyy kendi kendime düşünüp düşünüp gülüyorum şu çatlağa harcadığım enerjiyi İlim irfana harcasaydım bambaşka bi hayatım olurducanım inan ben de denk gelsem bir sn gözümü kırpmadan dinlerimhatta dili sökerim o derece
ya benim biodermogenesi ile düşüncelerim olumlu yönde değişmeye başladı. araştırmaya devam,bu arada para da biriktireyim.
ahahah canım ben de günde 2 saatimi ayırıyorumdur bu çatlak mevzusunaTam anlamıyla takıntı old
bu çatlak bize dilde öğretecek zaten İngilizce yazıları okumaktan dilim gelişti bundan yıllar önce bio oil Türkiye de yokken bio oil le mail atmışlığım bile var adamlar cevap bile vermişlerdi ayyyy kendi kendime düşünüp düşünüp gülüyorum şu çatlağa harcadığım enerjiyi İlim irfana harcasaydım bambaşka bi hayatım olurdu
Aynen bende şort giymek istiyorum ama bi yaz daha bitti ben hep pantolon ama hep pantolon bide sapık gibi milletin bacağına baktımahahah canım ben de günde 2 saatimi ayırıyorumdur bu çatlak mevzusunagünde 2 saatte bir dil öğrenilirdi zaten.
takıntılının halinden takıntılı anlar. takılmayacak gibi de değil ki, özgür değiliz!
spor salonunda sadece sporcu sütyeni ve taytımla koşmak istiyorum ama onu bile giyemiyorum.hayatımızı ele geçirdi resmen,uzun uzun tişört giyiyorum şu yaşımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?