Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlaklar çatlakları %50 azaltalım mı?
- Konu Sahibi fitblack
- Başlangıç Tarihi
Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 43
39 sayfa mesajın hepsini okudumda bir sonuç göremedim kimseden ..
çatlaklar için dermaroller + ozon kullanımını tavsiye ederim .
6 + 6 12 seansta %50 oranında kurtuldum .
dermaroller bence kişinin evde kendi kendine yapabileceği bir tedavi değil , titiz , özenli ve dikkatli yapılmalı bir bilenden destek alınmalı bence ..
Zaten eğer bahsettiğiniz gibi bacak içi , bel kalça vs ise sizin çatlaklar görme ve müdahale etme açınız ile 2.bir kişinin bunu uygulama açısı daha farklı olacaktır.
ben arka bacak , diz içi kullndım .
dermaroller : 2 mm - 1080 iğneli - 60 tl ye almıştım dezenfektan solisyonu ile ..
ozon : internetten araştırmanızı tavsiye ederim , senelerdir her konuda en büyük dermanımdır .
sevgiler ..
dermaroller bence kişinin evde kendi kendine yapabileceği bir tedavi değil , titiz , özenli ve dikkatli yapılmalı bir bilenden destek alınmalı bence ..
Zaten eğer bahsettiğiniz gibi bacak içi , bel kalça vs ise sizin çatlaklar görme ve müdahale etme açınız ile 2.bir kişinin bunu uygulama açısı daha farklı olacaktır.
dermaroller : 2 mm - 1080 iğneli - 60 tl ye almıştım dezenfektan solisyonu ile ..
ozon : internetten araştırmanızı tavsiye ederim , senelerdir her konuda en büyük dermanımdır .
sevgiler ..
39 sayfa mesajın hepsini okudumda bir sonuç göremedim kimseden ..
sevgiler ..
- 5 Şubat 2016
- 6.480
- 9.877
- 148
canım merhaba39 sayfa mesajın hepsini okudumda bir sonuç göremedim kimseden ..
sevgiler ..
çok sağ ol ilgilendiğin için. ben de bu topiği yeni açtım sayılır henüz başlayamadım.
benim şu an maalesef bir merkezde yaptırma durumum yok yoksa tabii ki onu tercih ederdim ben de.şu an birikim yapmaya çalışıyorum ama o süre zarfında da evde bir şeyler deneyeceğim.
bana ikinci kişi yardım edecek,ozon derken ozon tedavisi mi canım? sanırım biz evde bunu yapamayız. bir de başka ürün olarak ne kullandın? azalmış olmalarına çok sevindim
- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 43
dermaroller sonrası ozon kullandım sadece..Canim dermaroller sonrası cne kullandin ? Birde catlaklarin eski miydi
ozonun ne olduğu konusunda ntten araştırma yapabilirsiniz ..
- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 43
ozon aktfi diye bir ürün var .. onu tüp halinde satınalmıştım ben kıvamı aloaveraya benziyor ..canım merhaba
çok sağ ol ilgilendiğin için. ben de bu topiği yeni açtım sayılır henüz başlayamadım.
benim şu an maalesef bir merkezde yaptırma durumum yok yoksa tabii ki onu tercih ederdim ben de.şu an birikim yapmaya çalışıyorum ama o süre zarfında da evde bir şeyler deneyeceğim.
bana ikinci kişi yardım edecek,ozon derken ozon tedavisi mi canım? sanırım biz evde bunu yapamayız. bir de başka ürün olarak ne kullandın? azalmış olmalarına çok sevindim
dermaroller işlemi sonrası ozon sürdüm işlem gören yerlere
- 5 Şubat 2016
- 6.480
- 9.877
- 148
tamam canım çok sağ olozon aktfi diye bir ürün var .. onu tüp halinde satınalmıştım ben kıvamı aloaveraya benziyor ..
dermaroller işlemi sonrası ozon sürdüm işlem gören yerlere
çatlakların beyaz mıydı?
- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 43
tamam canım çok sağ ol
çatlakların beyaz mıydı?
evet .. 3 yada 4 yıllıklar
- 5 Şubat 2016
- 6.480
- 9.877
- 148
kızlar selam
dediğim gibi rutine bayram sonrası başlıyorum. burada da adım adım paylaşacağım. ama rutinim dışında kalan elimde bir çatlak kremi var. annem almış benim için,ben kullanmayacağım.çatlaklarla mücadele eden,durumu olmayan birine göndermek istiyorum. sadece 1-2 kere sürmüşümdür.
markası renuee,fiyatı 80tl,özelden de yazabilirsiniz
dediğim gibi rutine bayram sonrası başlıyorum. burada da adım adım paylaşacağım. ama rutinim dışında kalan elimde bir çatlak kremi var. annem almış benim için,ben kullanmayacağım.çatlaklarla mücadele eden,durumu olmayan birine göndermek istiyorum. sadece 1-2 kere sürmüşümdür.
markası renuee,fiyatı 80tl,özelden de yazabilirsiniz
- 16 Şubat 2016
- 169
- 63
- 48
- 37
- 5 Şubat 2016
- 6.480
- 9.877
- 148
canım evet yapmayı düşünüyorum roller işe yaramazsa. yapan da var ama kk'da sonuç alıp dönen yok maalesef ben çok araştırdım.Merhaba, 40 sayfayı tek tek okuma şansım yok malesef o yüzden konusu geçti mi bilmiyorum ama bişey sormak istiyorum. Çatlakları için Tca yapmayı düşünen ya da yapan var mı?
tca alırken yüzdesine dikkat et,ben bayağı araştırdım. yapmasam da soruların varsa yardımcı olabilirim.
- 16 Şubat 2016
- 169
- 63
- 48
- 37
bende fırsat buldukça araştırıyorum en etkili yöntemin bu olduğu kanısındayım. Soru olarak aslında merak ettiğim ve araştırıpta bulamadığım birşey var. Tca'nın tüylere etkisi nedir? ben tüm yüzümü ağda ile alıyorum tca yı uyguladıktan sonra gözlemlerime göre tüylerin çıkış süresi üzadı gibi geldi. Acaba azalmada yapar mı? bilginiz var mı? Ayrıca yüzde kaçlık önerirsiniz çatlaklara?
- 5 Şubat 2016
- 6.480
- 9.877
- 148
tüye bir etkisi olduğunu bilmiyorum sizden de ilk defa duydum. sonuçta asit,ve kökleri birazcık da olsa öldürüyordur. ama sırf tüyler için fazla kullanım iyi olmaz bence,zaten çok etkili bir şey olsaydı her yerde okurduk.bende fırsat buldukça araştırıyorum en etkili yöntemin bu olduğu kanısındayım. Soru olarak aslında merak ettiğim ve araştırıpta bulamadığım birşey var. Tca'nın tüylere etkisi nedir? ben tüm yüzümü ağda ile alıyorum tca yı uyguladıktan sonra gözlemlerime göre tüylerin çıkış süresi üzadı gibi geldi. Acaba azalmada yapar mı? bilginiz var mı? Ayrıca yüzde kaçlık önerirsiniz çatlaklara?
çatlaklar için de %20 ile başlayın 1 dakikadan fazla tutmayın.eğer soyulma olmazsa %25 kullanabilirsiniz,ama 1 dakikadan fazla sakın tutmayın.
- 16 Şubat 2016
- 169
- 63
- 48
- 37
- 5 Şubat 2016
- 6.480
- 9.877
- 148
umarıım umarım!!benimde düşüncem o yöndeydi köklere etkisi muhakkak olmuştur. sonuçta düzenli olarak en az 6 seans uygulamamın tüylerede etkisi güzel olacaktır :) teşekkür ediyorum yorumlarınız için. öncesi ve sonrası fotoğraflarımızı gururla yayınlamak dileği ile...
- 5 Şubat 2016
- 6.480
- 9.877
- 148
canım benim topiğimde yaptıran yok. ama %40 ile %80 iyileşme oluyormuş.biodermo genessi nasıl ?lütfen