Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl uyguluyorsunuz?
arko ve aspirin mucizesi derken?
Ben normal yeşil tüpde arko kremlerden aldım iki tane ve on tane aspirini kırdım içine karıştırdım.5-10 dk bekle kremle aspirin iyice karışsın ki sıcakta bekletirsen daha iyi oluyor daha sonra çatlak olan yerlere bastırarak sür istersen 5-10 dk bekle ki tenin kremi emsin sonra kese ile ovuşturarak arındır istersen dayanabilirsen de soğuk suyla yıkayabilirsin inşallah şifa olur :)
denemek lazım inşallah işe yarar benim bacakların üst kısmında var
Ay gerçekten bu kadar kolaymı bu iş
İnşallah dediğin gibi şifa olur
Beyaz mıydı çatlakları,ben 2yıldan daha fazla ama çatlaklarım
Bende çok yoktu cnm sadece bir kaç çizik ama yinede hiç çatlak olmaması başka bir kaç çizik başka denemekten zarar çıkmaz deyip denedim zaten yan etkiside olmaz zararsız yanii deneyebilirsin :)
Çatlakların ne renkti beyaz mı kırmızı mı ?[/QU
Beyaz ama senin çoksa ben sana başka tarif vereyim denemedm ama iyi geldiğini herkes söylüyor
Çatlakların ne renkti beyaz mı kırmızı mı ?[/QU
Beyaz ama senin çoksa ben sana başka tarif vereyim denemedm ama iyi geldiğini herkes söylüyor
Az değiller ama seninkiler gibi bikaç yıllık değil
3-4 yıllık falan
Diğer tarifi alabilirim yani
Az değiller ama seninkiler gibi bikaç yıllık değil
3-4 yıllık falan
Diğer tarifi alabilirim yani
Arkadaşım benimkilerin ben kırmızı olduğunu hatırlamıyorum hiç ama dediğim gibi bir kaç çizik inş başkada olmaz ibrahim saraçoğlunun tariflerinin iyi geldiğini sölediler
Kakao yağı
Jojoba yağı
Kayısı yağı
Fındık yağı
Badem yağı
Menekşe yağı
Gliserin
malzemelerin hepsini eşit miktarda koyuyosun düzenli olarak hergün sürüyorsun :)
Çatlaklar...
13 senelik çatlaklarım var...Çocukluk döneminde oldu... Halbuki öle aşırı bi kiloda almamıştım o zamanlar...
Fayda edermi bu karışım bilemem ama geçse keşke:)
Arkadaşlar birde geçen bir sitede okumuştum adını şimdi hatırlayamıyorum ama tarifi vereyim hemen ;
acnelyse,medecassol ve hometan adlı üç kremi temin edin acnelyse den bir tüp diğer ikisinden ikişer türp alıp kavonozun içinde karıştırın sabah akşam düzenli olarak kullanın ve her banyoda kese yapın rusyada çoğu bayan bu şekilde çatlaklarına çare bulmuş hatta bunu yazan türk vatandaşı rusyada kremler bulunmadığı için türkiyeden temin ediyormuş.
Şifalar olsun :)))