Çatlaklar -Çatlaklardan Kurtuluyorum

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Merhaba arkadaşlar benim bir,iki yıllık çatlaklarım var geçen okudğum arko ve aspirin mucizesini denedim ve ikinci denememe rahmen mükemmel sonuçlar aldım iki gün olmasına rahmen harikaaa üçüncü,dördüncü,beşinci günü düşünemiyorum bile :)

nasıl uyguluyorsunuz?

Ben normal yeşil tüpde arko kremlerden aldım iki tane ve on tane aspirini kırdım içine karıştırdım.5-10 dk bekle kremle aspirin iyice karışsın ki sıcakta bekletirsen daha iyi oluyor daha sonra çatlak olan yerlere bastırarak sür istersen 5-10 dk bekle ki tenin kremi emsin sonra kese ile ovuşturarak arındır istersen dayanabilirsen de soğuk suyla yıkayabilirsin inşallah şifa olur :)

Ben normal yeşil tüpde arko kremlerden aldım iki tane ve on tane aspirini kırdım içine karıştırdım.5-10 dk bekle kremle aspirin iyice karışsın ki sıcakta bekletirsen daha iyi oluyor daha sonra çatlak olan yerlere bastırarak sür istersen 5-10 dk bekle ki tenin kremi emsin sonra kese ile ovuşturarak arındır istersen dayanabilirsen de soğuk suyla yıkayabilirsin inşallah şifa olur :)

Ay gerçekten bu kadar kolaymı bu iş
İnşallah dediğin gibi şifa olur
Beyaz mıydı çatlakları,ben 2yıldan daha fazla ama çatlaklarım:KK43:

denemek lazım inşallah işe yarar benim bacakların üst kısmında var

Valla bende çok yok sadece bir kaç çizik ama deniyeyim belki geçer dedim dün ilk defa denedim ve işe yaradığını bir saat içinde farkettim dene cnm inş şifa olur bir kaç çizik rahatsız etmiyor ama onlarda olmayabilir :)))

Ay gerçekten bu kadar kolaymı bu iş
İnşallah dediğin gibi şifa olur
Beyaz mıydı çatlakları,ben 2yıldan daha fazla ama çatlaklarım:KK43:

Bende çok yoktu cnm sadece bir kaç çizik ama yinede hiç çatlak olmaması başka bir kaç çizik başka denemekten zarar çıkmaz deyip denedim zaten yan etkiside olmaz zararsız yanii deneyebilirsin :)

Az değiller ama seninkiler gibi bikaç yıllık değil
3-4 yıllık falan :KK43:
Diğer tarifi alabilirim yani :KK1:

Arkadaşım benimkilerin ben kırmızı olduğunu hatırlamıyorum hiç ama dediğim gibi bir kaç çizik inş başkada olmaz ibrahim saraçoğlunun tariflerinin iyi geldiğini sölediler

Kakao yağı
Jojoba yağı
Kayısı yağı
Fındık yağı
Badem yağı
Menekşe yağı
Gliserin

malzemelerin hepsini eşit miktarda koyuyosun düzenli olarak hergün sürüyorsun :)

Arkadaşlar birde geçen bir sitede okumuştum adını şimdi hatırlayamıyorum ama tarifi vereyim hemen ;
acnelyse,medecassol ve hometan adlı üç kremi temin edin acnelyse den bir tüp diğer ikisinden ikişer türp alıp kavonozun içinde karıştırın sabah akşam düzenli olarak kullanın ve her banyoda kese yapın rusyada çoğu bayan bu şekilde çatlaklarına çare bulmuş hatta bunu yazan türk vatandaşı rusyada kremler bulunmadığı için türkiyeden temin ediyormuş.
Şifalar olsun :)))

Çatlaklar...
13 senelik çatlaklarım var...Çocukluk döneminde oldu... Halbuki öle aşırı bi kiloda almamıştım o zamanlar...
Fayda edermi bu karışım bilemem ama geçse keşke:)

Çatlaklar...
13 senelik çatlaklarım var...Çocukluk döneminde oldu... Halbuki öle aşırı bi kiloda almamıştım o zamanlar...
Fayda edermi bu karışım bilemem ama geçse keşke:)

Valla ben denemedim ama bence iyi gelir hepsi deri yenileyici kremler medeccasol'ü yanlız başına kullandığında hiçbir işe yaramıyor bence böle işe yarayabilir çatlakların beyaz olsa bile yeni çatlakları önleyebilirsin hatta beyazları bile geçirebilirsin bence uygulamada yarar var zarar çıkmaz :) Şifalar olur inşallah ((:-)::

cok sey okuduk ve denedik fakat topikler aciliyor ve sonu gelmiyor malesef kimsede cikip gercekten gecti yada görünmüyor demiyor.... keske mucize olsada gecse aspirinle... insanda herseyi deneyemiyor sonucta hepsi vakit aliyor ve ayri ayri islemi var bütün uygulamalarin.
ben simdi cig sütle olan topige baktim onu deniyorum 2 gündür.

ay ilahi hic gulesim yokdu aspirin ve arko krem demek :KK9:

yazik estetikc cerrahlar bosu bosuna yirtik yerleri ,kesip cikarip aliyorlar demek.. keske bi haber verseydiniz arko krem ve aspirin geciriyor diye, gariper o kadar kesip bicmezlerdi milleti :KK53:

Arkadaşlar birde geçen bir sitede okumuştum adını şimdi hatırlayamıyorum ama tarifi vereyim hemen ;
acnelyse,medecassol ve hometan adlı üç kremi temin edin acnelyse den bir tüp diğer ikisinden ikişer türp alıp kavonozun içinde karıştırın sabah akşam düzenli olarak kullanın ve her banyoda kese yapın rusyada çoğu bayan bu şekilde çatlaklarına çare bulmuş hatta bunu yazan türk vatandaşı rusyada kremler bulunmadığı için türkiyeden temin ediyormuş.
Şifalar olsun :)))

oooh ikişer üçer tüp alıp deneyelim hemen.hayırdır bu kremlerin etkisinin olmadığı ortaya çıktı da satışlar mı düştü?:KK52:

X