Çatlaklar -Çatlaklardan Kurtuluyorum

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ben 15 yaşındayım çatlaklarım bir seneden beri var kırmızıyken önlemini almaya çalıştım ama işe yaramadı şu ansa sarardılae yakında beyazlarlar herhalde.ben düzenli olarak masaj aleti kullanıyorum kremlerle birlikte ovalıyorum yarım saat falan değil 1-2 saat arasında.fakat masaj aletiyle masaj yaptıktan sonra çatlaklar kızarıp dahada belirginleşiyo ve bu da beni korkutuyo açıkcası.şu kahve ve limon olayınıda denedim ama o da işe yaramadı.bendede çok fazla yok 3 4 çizik var ve sadece göğüs kenarlarımda var.son larak şu arko ve aspirin olayını denemek istiyorum işe yaraması umuduyla fakat merak ettiğim şey aspirin ne ile ilgili olmalı?ağrı kesici falan mı;? diğerleri zarar vermesin sonuçta.cevap verirseniz sevinirim :)

Kizlar ben yurtdışında kalıyorum ve burda arko krem aspirin hapı yok. Normal vücut kremi ve normal bas ağrı hapı karistirsam uygulasam etkisi aynı olurmu:26: illa arko ve aspirin mı olması lazim??
Cevaplarsanız sevinirim:KK16:

benim evde arkonun el kremi vardı onu kullandım farkedermi acaba ? :)
bide sürdükten sonra strec film sardım gerci catlatklarım beyaz bir iki tane karnımda ... bi deneyim dedim :)
Kac saat bekleticez bunu böyle ?

X