Çatlaklar -Çatlaklardan Kurtuluyorum

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Ahh canım yanlış biliyosun be sen çatlaklar için hiçbir zaman kesilip biçilmez duymamışsın herhalde sen daha lazerler var yaniii kesip biçmeye gerek yok hıhı iyi olur hemde sen bi söleyiver lazerlerle uğraşmasınlar :)))

şimdide güül :)))

cahillikte astin gidiyorsun hala bir inat bir inat :))) karin germe ve sikilastirma ameliyatlari yapilirken catlamis bolge karindan cizilerek cikarilir , hemde oyle cikarilir ki gerekiyorsa hastanin gobek deligi bile alinir, yerine yenisi yapilir..

guldum nasil oldu :KK1::KK1:

Son düzenleme:
cahillikte astin gidiyorsun hala bir inat bir inat :))) karin germe ve sikilastirma ameliyatlari yapilirken catlamis bolge karindan cizilerek cikarilir , hemde oyle cikarilir ki gerekiyorsa hastanin gobek deligi bile alinir, yerine yenisi yapilir..

guldum nasil oldu :KK1::KK1:

Gülmeye devam et bakiim sen cahil şey ameliyatların devri bile bitiyo artık lazer ama bilmezsinde sen şimdi google yaz çıkar hahahahaha :)

arko kremi buldum ama kuru citler için yazıyor alamadım sizinki ne yazıyor ona göre alalım birde kremine kaç kere attın 2 ve 10 atın diyorsun hangisi daha iyi

Son düzenleme:
arko kremi buldum ama kuru citler için yazıyor alamadım sizinki ne yazıyor ona göre alalım birde kremine kaç kere attın 2 ve 10 atın diyorsun hangisi daha iyi

Normal yeşil kutuda arko kremler var ya tüpde yağlı krem normal hatta 95 kuruş fln onlardan 2 tüp al 10 tane aspirini 2 , 3 damla suyla erit 2 tüpüde güzelce sık biyere sonra arpirinleri at tamam dır :)

Normal yeşil kutuda arko kremler var ya tüpde yağlı krem normal hatta 95 kuruş fln onlardan 2 tüp al 10 tane aspirini 2 , 3 damla suyla erit 2 tüpüde güzelce sık biyere sonra arpirinleri at tamam dır :)

günde bir kere sürsek yeter mi ki. hani bu tür şeyler bir sabah bir akşam olur ya genelde. paylşım için sağol canım denicem galiba.

saol cnmm hepsini bitirmek mi lazım her defasında kremi alıp sürecez deil mi eger yeterse boş kabına döksek bozulur mu

bugün denedim bi tüpüne 5 tane aspirini attım deneme amaçlı...aspirinleri ezip az su damlattım ve döktüm güneşte beklettim ama küçük küçük tanecik hap görünüyor çok karıştımm sen nası eziip karıştın...neyse sürdüm 10 dk bekledim yıkamadan keseledim su buz u gezdirdimm yoksa yıkamak mı lazım öle bişe yazmadıgına göre...

bugün denedim bi tüpüne 5 tane aspirini attım deneme amaçlı...aspirinleri ezip az su damlattım ve döktüm güneşte beklettim ama küçük küçük tanecik hap görünüyor çok karıştımm sen nası eziip karıştın...neyse sürdüm 10 dk bekledim yıkamadan keseledim su buz u gezdirdimm yoksa yıkamak mı lazım öle bişe yazmadıgına göre...

Arkadaşım bende aynı senn gibi yaptım ben bekletmedim gittim hemen ovuşturarak yıkadım öle buz flnda koymadım ama sanki ilkinde bana etki yaptı sende herhangi bi değişiklik var mı ?

Arkadaşım bende aynı senn gibi yaptım ben bekletmedim gittim hemen ovuşturarak yıkadım öle buz flnda koymadım ama sanki ilkinde bana etki yaptı sende herhangi bi değişiklik var mı ?
demek yıkadın burda aşırı sıcak okadar soguk su akmıyor oyüzden buz koydum vala anlamadım çatlaklarım çok eski :KK43:

demek yıkadın burda aşırı sıcak okadar soguk su akmıyor oyüzden buz koydum vala anlamadım çatlaklarım çok eski :KK43:

Arkadaşım buz çatlaklara çok iyi geliyormuş o bakımdan iyi yapmışsın çatlakların eski derken ne kadar ben bana iyi geldi diye yazdım aspirinle arko'yu bana sorarsan yap iki,üç gün daha baktın hiç bir etki yok başka çözüm dene çatlaklar için tarif çok ama geçirmesi zor herkes bir sürü şey öneriyor örneğin : geçen birisi acı badem sütünü önermiş benim bildiğim acı badem sütü makyaj temizlemede veya cilt nemlendirmesine iyi gelir ama hiç belli olmaz nereden şifa geldiği benim aspirinle arkoyu buraya yazmamın nedeni çoğu yerde okudum insanlara iyi geldiğini duydum denedim banada iyi geldi birde kötü bir şey değil zaten aspirinin cilt yenileyici özelliği var iyi gelceni açıkçası düşündümde yazdım aynen dediğim gibi kullan bir kaç gun daha baktın iyi gelmiyor başka şeyler denersin neyse uzun yazdım inş. iyi gelir arkadaşım.

merhaba arkadaşlar çatlaklarım var akla gelen her şeyi yapıyorum yok olsunlar diye ama geçmiyo ramazandan dolayı kilo vermeye başladım ve tatlı tatlı kaşınıyorum sanırım yeni çatlaklar oluşuyo cildimi nemlendirmeme rağmen napmam lazım çözüm yolu bulamadım eskileri gitmiyo yenilerinin oluşmasını istemiyorum yardım edin lütfennnn :KK43::KK43::KK43:

merhaba arkadaşlar çatlaklarım var akla gelen her şeyi yapıyorum yok olsunlar diye ama geçmiyo ramazandan dolayı kilo vermeye başladım ve tatlı tatlı kaşınıyorum sanırım yeni çatlaklar oluşuyo cildimi nemlendirmeme rağmen napmam lazım çözüm yolu bulamadım eskileri gitmiyo yenilerinin oluşmasını istemiyorum yardım edin lütfennnn :KK43::KK43::KK43:

Yenilermii eskileri geçirmekten onlar daha kolay her gun 10-15 dk. buz koyarak oluşmasına izin vermeyebilirsn .

tavsiyelerinizle bende yapmaya başladım arko-aspirini yanlız aspirin tam cozunmuyor sanki içinde bi sorun olmaz herhalde.inşallah geçer herkesin:)

X