Çatlaklar -Çatlaklardan Kurtuluyorum

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Arkadaşım benimkilerin ben kırmızı olduğunu hatırlamıyorum hiç ama dediğim gibi bir kaç çizik inş başkada olmaz ibrahim saraçoğlunun tariflerinin iyi geldiğini sölediler

Kakao yağı
Jojoba yağı
Kayısı yağı
Fındık yağı
Badem yağı
Menekşe yağı
Gliserin

malzemelerin hepsini eşit miktarda koyuyosun düzenli olarak hergün sürüyorsun :)

Yalnız bu saydığınız yağlar tüylenme yapar. Üstüne birde hepsini aynı anda kullanmak var. :KK53:

Merhaba arkadaşlar benim bir,iki yıllık çatlaklarım var geçen okudğum arko ve aspirin mucizesini denedim ve ikinci denememe rahmen mükemmel sonuçlar aldım iki gün olmasına rahmen harikaaa üçüncü,dördüncü,beşinci günü düşünemiyorum bile :)

canım mükemmel sonuçlar aldım diyosun ama neyi kastediyorsun? daralmamı oldu çatlakların boyumu kısaldı yoksa geçtimi?

cok sey okuduk ve denedik fakat topikler aciliyor ve sonu gelmiyor malesef kimsede cikip gercekten gecti yada görünmüyor demiyor.... keske mucize olsada gecse aspirinle... insanda herseyi deneyemiyor sonucta hepsi vakit aliyor ve ayri ayri islemi var bütün uygulamalarin.
ben simdi cig sütle olan topige baktim onu deniyorum 2 gündür.

bana iyi geldi sizede iyi gelir die söledm denemek veya denememek sana kalmış bişey .

ay ilahi hic gulesim yokdu aspirin ve arko krem demek :KK9:

yazik estetikc cerrahlar bosu bosuna yirtik yerleri ,kesip cikarip aliyorlar demek.. keske bi haber verseydiniz arko krem ve aspirin geciriyor diye, gariper o kadar kesip bicmezlerdi milleti :KK53:

Ahh canım yanlış biliyosun be sen çatlaklar için hiçbir zaman kesilip biçilmez duymamışsın herhalde sen daha lazerler var yaniii kesip biçmeye gerek yok hıhı iyi olur hemde sen bi söleyiver lazerlerle uğraşmasınlar :)))

şimdide güül :)))

oooh ikişer üçer tüp alıp deneyelim hemen.hayırdır bu kremlerin etkisinin olmadığı ortaya çıktı da satışlar mı düştü?:KK52:

Hahaa daha daha neleer emin ol cnm 1 tl lik kremle hele burda 5-10 kişinin okumasıyla krem alımları fazlalaşmaz hiç gülesim yoktuu ama sen bence krem falan alma en iyisi boşver hahaaa :)))

Asprin ve arko olayı komik geldi. Benim merak ettiğim bunu nereden duydunuz? :)

Geçen kanlturk teki doktor söledi ayriyetten internettede okudum ama bende fazla çatlak yok bir iki çizik şimdide birşey kalmadı çatlağın çok sanırım baştanda kararsızsın sende işe yaramaz cnm en iyi boşver :)))

cok sey okuduk ve denedik fakat topikler aciliyor ve sonu gelmiyor malesef kimsede cikip gercekten gecti yada görünmüyor demiyor.... keske mucize olsada gecse aspirinle... insanda herseyi deneyemiyor sonucta hepsi vakit aliyor ve ayri ayri islemi var bütün uygulamalarin.
ben simdi cig sütle olan topige baktim onu deniyorum 2 gündür.

Aynen sonu gelmiyor ama yaptıın şelerde bazen iyi gelebiliyor evet bende duymuştum :)

bana iyi geldi sizede iyi gelir die söledm denemek veya denememek sana kalmış bişey .

yanlis anlamissiniz kimse cevap yazmiyor demek istedim yani ben denedim söyle söyle ii geldi falan demiyorlar, o yüzden kiziyorum bende yani siz paylasmissiniz cok tesekkürler fakat deneyen varmi varsada yazsin. bizde bilelim.

Geçen kanlturk teki doktor söledi ayriyetten internettede okudum ama bende fazla çatlak yok bir iki çizik şimdide birşey kalmadı çatlağın çok sanırım baştanda kararsızsın sende işe yaramaz cnm en iyi boşver :)))

Neden hemen kırıcı oluyosun ki
Bende çok az var sende çok var heralde,işe yaramaz falan
Cevap vemeseniz daha iyi yani

yanlis anlamissiniz kimse cevap yazmiyor demek istedim yani ben denedim söyle söyle ii geldi falan demiyorlar, o yüzden kiziyorum bende yani siz paylasmissiniz cok tesekkürler fakat deneyen varmi varsada yazsin. bizde bilelim.

o millete kalmış bir şey ben denedm memnun kaldım yazdım denemek isteyen olursa buyursun :)

Neden hemen kırıcı oluyosun ki
Bende çok az var sende çok var heralde,işe yaramaz falan
Cevap vemeseniz daha iyi yani

Bak cnm düzgün bir şekilde söleseydn kırıcı şekilde sölemezdim ama bilmiyerek deil bilerek kırmak istedim.
Bu arada cevap almak istemiyorsan soru sormucaksın.

bendede sürekli kilo alıp vermekten kaynaklanan çatlaklar var ve söylenenlere göre ne yazıkki geçmiyorlar. Ama denemekten zarar gelmez paylaşım için tşkkrler :)

X