Çatlaklar Çatlaklardan kendi yöntemimle kurtuldum :)

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ay super walla üşenmeden yapıosunuz helal olsun.ben çok üşeniyorum yaa gerçi aynaya bakıp ''amaaann çok güzelim,çatlak neymiş hıh'' diyip şımartıyorum kendimi :KK1:

gerçekten 5 yıllık çatlaklarınız bu karısımla geçtimi inanamıyorum geçmemiştir sadece görüntüsü hafiflemiştirama benim için o bile iyi benimde bacaklarımda var ve çok rahasız oluyoru kilo alıp veriyorum sürekli şimdi gene kilo vermek istiyorum haliyle çatladım çatlıyorum deniycem insallah işe yarar

bu yağlar vücuduma ve çatlaklarıma çok iyi geldi.Ergenlik döneminde oluşan çatlaklar için kullandım ve halen kullanıyorum zaten yağların özelliklerine bakarsanız araştırırsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. :KK3:

bu yağlar vücuduma ve çatlaklarıma çok iyi geldi.Ergenlik döneminde oluşan çatlaklar için kullandım ve halen kullanıyorum zaten yağların özelliklerine bakarsanız araştırırsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. :KK3:

Neutrogena vücut yağını gördümm pek sürerken masaj yapıyor musun biraz bildirir misin bize

bugün bütün yagları tamamladım yarın başlıcam bi haftaya kadar sürecem degişik varsa gelişmeleri yazarmmm

kızlar bi hafta her duşta 3 kere denedim iyice masaj yedirdim sıklaştı hafif görünüyor devamlı denersem kurtulurum inş...:KK43:

arkadaslar bnm kılo sorunum yok cok ani kilo alıp verrmiyorumda ancak dizlermn üst kısımlarnda ve kalçalarmda beyaz catlaklar olştu sebebi sizce ne olablr ?

aynı durumdayız bende o çatlaklardan nefret ediyorum özellkle dizlerimde olanlardan..yazın sort falan gıymek ıstemıyorum bundan nasıl kurtulabılırızz:KK43:((

X