Çatlaklar Çatlaklardan kendi yöntemimle kurtuldum :)

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
merhaba kızlar bende evde yaptığım bakımı yazmak istedim neutrogena vücut yağını alıp birçok markette satılıyor içine biraz portakal yağı,kakao yağı ve kayısı çekirdeği yağı ekliyorsunuz.ben her duştan sonra kullanıyorum ve gerçekten çok faydasını gördüm.

strec fılm falanla sarmak falan gerekmıyor yanı oylemı?ne kadar zamanda faydasını gordunuz?

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende okadar uğraşmama bir sürü ürün kullanmama rağmen bir türlü önüne geçemedim çatlaklarımın.bunu deneyip olumlu sonuc alanlar varsa paylaşırsa sevinirim

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende okadar uğraşmama bir sürü ürün kullanmama rağmen bir türlü önüne geçemedim çatlaklarımın.bunu deneyip olumlu sonuc alanlar varsa paylaşırsa sevinirim

ya bu çatlaklar oluşmadan önce müdahale edilmesi gerekiyor, oluştuktan sonra iş geçmiş oluyormuş,dukan diyeti yapıyorum, portakal, hindistan cevizi yağı ve kakao yağı kullanıyorum bende, ama oluşmadan önce oluşmaması için. ama oluşan çatlağa birşeyin iyi gelmesi mümkün değil gibime geliyor, bunu lazerle falan ortadan kaldırırlar ancak, ben böyle düşünüyorum.

kusura bakmayın yoğunluktan siteye giremedim duşta vücudunuzu keseyle ovup duştan çıktıktan sonra direkt sürüyorum sonra giyiniyorum özel birşey yapmıyorum asıl önemli olan keseyle kan akışını hızlandırıp deriyi yumuşatarak bu yağı sürdükten sonra daha iyi emmesini sağlamak düzenli kullanılması şart kesinlikle kızlar

kusura bakmayın yoğunluktan siteye giremedim duşta vücudunuzu keseyle ovup duştan çıktıktan sonra direkt sürüyorum sonra giyiniyorum özel birşey yapmıyorum asıl önemli olan keseyle kan akışını hızlandırıp deriyi yumuşatarak bu yağı sürdükten sonra daha iyi emmesini sağlamak düzenli kullanılması şart kesinlikle kızlar

portakal yağı lekelere iyi geliyo demişsiniz. peki kıl dönmesi snucu olusn lekelerede iyi gelirmi bilginiz varmı?

benimde kilo alıp vermekten bacaklarımda çatlak oldu. bu karışımı denemek istiyorum bende. sadece bir sorum olucak. bütün malzemeyi karıştırıp devamlı mı kullanıyoruz.
yoksa sadece her defasında karıştırıp mı sürüyoruz.

benimde kilo alıp vermekten bacaklarımda çatlak oldu. bu karışımı denemek istiyorum bende. sadece bir sorum olucak. bütün malzemeyi karıştırıp devamlı mı kullanıyoruz.
yoksa sadece her defasında karıştırıp mı sürüyoruz.

ıcıne bıraz katılıcak dıye yazmıs tek seferde yapıcaz bende baslıycam sadece kayısı cekırdegı yagım yok onuda bugun alıcam ıns :)

bırde benım bılmek ıstedıgım baska bır vucut kremı olmazmı

Son düzenleme:
X