• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlaklar

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Tca birtür asit
Çatlak olan bölgeye uygulanıyo kısa bisüre tutulup temizleniyo, uygulama yapılan deri soyuluyo alttan yeni taze deri geliyo çatlak görünümü gidene kadar belli aralıklarla uygulanıyo
Uyguladınız mi siz daha önce ya da uygulayan birine şahit oldunuz mu kurtulabiliyorsunuz yazmışsınız mümkün mu

Uyguladınız mi siz daha önce ya da uygulayan birine şahit oldunuz mu kurtulabiliyorsunuz yazmışsınız mümkün mu

Estetik kliniklerinde hastanelerde yıllardır uygulanan bi yöntem

Youtube tca ararsanız binlerce uygulama bedıre/after görebilirsiniz.

Evde de yapılıyo hatta çok çok ucuza gelir ama asit olduğu için risk var

Ben direk tca alıp uygulamadım tcalı krem ve ped benzeri bişey kullanmıştım iç bacak memeye sık aralıklarla uzun süre yapınca bişey kalmadı

Estetik kliniklerinde hastanelerde yıllardır uygulanan bi yöntem

Youtube tca ararsanız binlerce uygulama bedıre/after görebilirsiniz.

Evde de yapılıyo hatta çok çok ucuza gelir ama asit olduğu için risk var

Ben direk tca alıp uygulamadım tcalı krem ve ped benzeri bişey kullanmıştım iç bacak memeye sık aralıklarla uzun süre yapınca bişey kalmadı
Fraksiyonel lazer de aynı işlem sanırım ben ona başlamayı düşünüyorum o konu hakkında bir bilginiz var mı

Fraksiyonel lazer de aynı işlem sanırım ben ona başlamayı düşünüyorum o konu hakkında bir bilginiz var mı

Lazere gittiğimde kocaman afişlerini görüyorum ama hiç sormadım
o da soyma işlemi yapıyo çalışma şekli aynı sanırım

İyi bi merkez dr çalışan biyer bulun riske atmayın kendinizi

Lazere gittiğimde kocaman afişlerini görüyorum ama hiç sormadım
o da soyma işlemi yapıyo çalışma şekli aynı sanırım

İyi bi merkez dr çalışan biyer bulun riske atmayın kendinizi
Aynen çok önemli iyi bir yer tercih etmek gerekiyor dikkat edicez bakalım zaten yazın pek önerilmiyor önümüz yaz kasim gibi başlıcam bakalım hayırlısı siz kurtulmuşsunuz inşallah bende kurtulurum

Aynen çok önemli iyi bir yer tercih etmek gerekiyor dikkat edicez bakalım zaten yazın pek önerilmiyor önümüz yaz kasim gibi başlıcam bakalım hayırlısı siz kurtulmuşsunuz inşallah bende kurtulurum

Hastane ortamında dermatologlarda yapıyo engüveniliri o öyle tercih edin

Çokta takmayın derim altı üstü çatlak :)

İnstagram dan bi ilaç almıştım daha 1 kere kullandım bayağı azalma oldu. 4-8 seansta geçer dedi. Bende artık geçeceğine inanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back