• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlaklar

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Eylulgf7

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2017
16
8
6
29
Arkadaşlar hiç yeni konu yok çatlak üzerine lütfen yardımcı olun çatlak tedavisi için bilgisi olan çatlaklarından kurtulan farksiyonel lazer yaptıran yok mu? Evlenmeyi düşünüyorum ama vücudumdan sıkılıyorum sırf bu yüzden erteliyorum nolur yardımcı olun

Kesinlikle çatlaklarınla barış derim , buarada cocuk dogurmadan ne catlagı o_O

Hormonal değişiklikler işte oldu maalesef çok üzülüyorum fraksiyonel lazer e başlamayı düşünüyorum en etkili yöntem olduğu söyleniyor

catlak var diye evlenmeyi ertelemen yanlis bence.yasa hayatini Allah askina catlagin var diye evlenmeyecek misin?iyi o zaman bizde selulitlerimiz var diye evlenmeyelim oburu killi diyebu erkekler puruzsuz bebek sanki bizim catlagimiz olmasin selulitimiz olmasin ohh.bisver catlagi falan yap kardesim guzelce sporunu harika bir vucutt catlak seksi bile durur

catlak var diye evlenmeyi ertelemen yanlis bence.yasa hayatini Allah askina catlagin var diye evlenmeyecek misin?iyi o zaman bizde selulitlerimiz var diye evlenmeyelim oburu killi diyebu erkekler puruzsuz bebek sanki bizim catlagimiz olmasin selulitimiz olmasin ohh.bisver catlagi falan yap kardesim guzelce sporunu harika bir vucutt catlak seksi bile durur
Bu şekilde olumlu konuşman yüzümde bir tebessüm oluşturdu teşekkür ederim :) elimden geleni yapicam kimse dört dörtlük değil ne yapalım

Benim doğuştan var ya ben napayım? :) Erkekler anlamıyor bile sırf bu yüzden "evlenmemeyi düşünmek" gibi gereksiz bir düşünceye asla girme. Vücudunla barışık ol hatta yeni bir furya çıktı vücut olumlaması diye herkes vücudunu koşulsuz şartsız seviyor. Ben spora gidiyorum yok etmedi ama görünüşleri azaldı baya. Lazer mazer bulaşma, illa bir şey yapmak istiyorsan spor.

Benim doğuştan var ya ben napayım? :) Erkekler anlamıyor bile sırf bu yüzden "evlenmemeyi düşünmek" gibi gereksiz bir düşünceye asla girme. Vücudunla barışık ol hatta yeni bir furya çıktı vücut olumlaması diye herkes vücudunu koşulsuz şartsız seviyor. Ben spora gidiyorum yok etmedi ama görünüşleri azaldı baya. Lazer mazer bulaşma, illa bir şey yapmak istiyorsan spor.
Evet spor yapmaya başladım daha fazla çatlak olmaması için nemlendiriciler falan da kullanıyorum olabildiğince vücudumu düzeltmeye bakiyorum. Teşekkür ederim yorumun için insan ister istemez bazen olumsuz düşünüyor ne yapalım

Evet spor yapmaya başladım daha fazla çatlak olmaması için nemlendiriciler falan da kullanıyorum olabildiğince vücudumu düzeltmeye bakiyorum. Teşekkür ederim yorumun için insan ister istemez bazen olumsuz düşünüyor ne yapalım

Tamamen yok olmuyor ama görünüş kısmen düzeliyor. Erkeklerin de gözüne gözüne "Ayy çatlaklarım var yaa" yapmadıkça hiç dikkatlerini çekmiyor zaten onları salla. :)

Ay benım de vardı catlaklarım evlenırken :D Bişey olmadı canım sonra hamile kaldım e o zamanda oldu hemde bacaklarımın arkasında tam dizimin orda :D Bi tık daha iyi görünmesi için ne yapabilirim yeşillendiren olursa sevinirim :D

Ay benim de küçüklüğümden beri bacağımda çatlak var.sık sık kilo alıp vermekten sanırım.bir ara bir 12 kilo verdim bir ayda.kolumda bile vardı.onlar sporla geçti(bahcemiz vardı meyve yemek için ağaca çıkar inerken dallardan sallanarak inerdim)ama bacağımda hala var her duş almamda seviyorum falan bebek yağı kullanıyorum tamamen yol etmiyor ama etkisi var

Doğumla kilolu olmakla alakası yok çatlağın.
Erkekler doğum mu yapıyo onlarında var çatlakları

Çatlağın sebebi hızlı değişim.
Boyu birden hızlı uzayan kişi de çatlar, spora aşırı yüklenen erkekte çatlar

Kuru ciltler daha şanssız bu konuda istediği yağı sürsün kremi sürsün çatlaksız olma şansı çokk az

Tca tedavisi görüp kurtulabilirsiniz çok takıyosanuz

Doğumla kilolu olmakla alakası yok çatlağın.
Erkekler doğum mu yapıyo onlarında var çatlakları

Çatlağın sebebi hızlı değişim.
Boyu birden hızlı uzayan kişi de çatlar, spora aşırı yüklenen erkekte çatlar

Kuru ciltler daha şanssız bu konuda istediği yağı sürsün kremi sürsün çatlaksız olma şansı çokk az

Tca tedavisi görüp kurtulabilirsiniz çok takıyosanuz
Tam olarak bilmiyorum nasıl bir tedavi ?

Back