Çatlaklar Kulübü

oyy maşallah kocaman olmuş :) bu arada ceylin napıo hamile mi o da

merhaba mayacım tebrik ederim seni canım allahım tek sancıyla kurtarmayı nasp etsin beni sormuşsun yeni gödüm canım evet ben hala hamiş değilim tedaviye başladım bu 2 ayımdayım daha ilacın dozunu arttırı dr eşimden de test falan istemedi henüz gerçi bu ay daha yeni başladım ilaca inşş bu ay ümitliyim kendimden inşş hamiş kalırım :))

oda eşi askerden geldi tedaviye başladı diye biliyorum en son konuşmamız da demişti sonrasından haberim yok cnm

efnanım canım saolasın benden haber ilettiğin için sana ii tatiller canım darısı bana inşşşallahhh

canımm inşallah tatil dönüşü seninde hamiş haberini alırım hayırla sağlıkla inşallah dualarım sedninle allah nur topu gibi bebekler versin sana tez vakitte inşallah

canımm inşallah tatil dönüşü seninde hamiş haberini alırım hayırla sağlıkla inşallah dualarım sedninle allah nur topu gibi bebekler versin sana tez vakitte inşallah

aminn inşşallah canım sende hayırlısıyla git gel canım iyi tatiller sana da canım benim yerimede gez ben gün boyu ofiste sıkıldım da :))

merhaba canıım tedavin hayırlı olsun inş. sen de en kısa zamanda hamile kalırsın dualarım seninle

merhaba canıım tedavin hayırlı olsun inş. sen de en kısa zamanda hamile kalırsın dualarım seninle

canım çok sağol tşk ederim. bakalım işte salı günü randevum var yumurtalarım için ne diyecek doktor tabii biz son hız çalışmalara devam :))
rabbim seni de tek sancıda kurtarsın canım benim inan çok sevindim hamileliğe
senin nasıl oldu tedaviyle mi miniğimiz kendiliğinden mi geldiler göbüşüne anlatırsan sevinirim canım

tatlım benim tedavi pek sonuç vermedi ya yumurtam büyümedi ya çatladı tutmadı aşılama oldum öyle tuttu ilk seferde canım.ilk zmanlar çok blantım oldu sürekli kusuyodum şimdi sadece sabahları kusuyorum ama gün içinde de bulantım oluo yine.idare ediyoruz bakalım :)))

canım yazıcam hep fırsat olmuyor inşaalah tatlı bir bebişin olur etz vakitde sağlıklı hayırlı bir şekilde

slm kızlar uzun zamandır girmemiştim siteye size haber vermek için girdim oğlum olacakmışşşş adımızıda koyduk emir talha sizce nasılbelki 10 senedir talha ismini istiyordum ama emir son anda karar verdim eşimde bana bıraktı sizlerden ne var ne yokkkk kib.

maşallah cnm adı çok güzelmiş..
adıyla yaşasın inş...

kızlar nasılsınız? herkesler iyi mi?
bu arada haber vereyim rodinia dün doğum yaptı...
şu an hastanedeler...
bebek küvezdeymiş dualarımız onlarla olsun inş..

hayırlı uğurlu olsun canım aminn inşşşş dualarımız onunla canım benimm allahım meleğini bağışlasın

hayırlı olsun nimetim allah analı babalı büyütsün inş.

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli
benim hamileliğim çok şükür iyi gidiyor hiç bir sıkıntım ve rahatsızlığım yok
veeee Allah kısmet ederse bir kızım olacak çok mutluyum hep bir kızım olmasını düşlerdim
tabiki herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun

aman da aman kimler gelmiş......
anaaaa kızıma bi arkadaş daha geliyo demek
mehtapcım gözün aydın rabbim sağsalim kavuştursun

oyy oyy sevsinler senide kızınıda hayırlı uğurlu olsun canım allahım uzun ömürler versin fazla özletme kendini arada gel görüşelim özlüyoruz seni canım benim

selam kızlarrrrrr
nabersiniz önce tebriklerle başlimm
afr cim oğlun olcakmışş hayırlı olsun gözün aydın cnmmm allah kucana almayı nasip etsin inşallh
rondinacım analı babalı büyütün kızını
mehtapcım sendemi kız anası olcan kızlar çoğunlukda gözün aydın cnm

beni merak edip arayan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim yanlız bırakmadınız beni.
çarşamba günü çıktım hastaneden 1 ay yattım kabus gibiydi ağrılarım oldu durduruldu
doğumhanede yattım bazen nst ye seruma bağlı çok zor günler geçirdim 3 gün kızım hareket etmediği oldu
nerdeyse doğum yaptırcakları son anda topladı kendini buda enfeksiyonun yüksekliğindenmiş
şimdi şükür herşey yoluna girdi kızımda iyi artık acil bir durum olmazsa 7 ekimde sezeryan günü aldık ogün alıcam
kızımı kucağıma nasipse.

OZNURUM canım benimm ne demek hayatım sen yine de dikkat et kuşumm allahım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşşşş
biz senden beklerken doğum haberini nimetten aldık canım onun kızıda aceleci davrandı

ayrıca ben kıslara küsüp artık msn açıyoruz ama kimse hal hatır etmiyor .bende tedaviye başladım ama belli başlı kiişiler dışında kimse sormuyor küsüm ben onlara (( merak edenler için söyleyeyim salı dr a gitmiştim dr yumurta yok demişti ama bu gün için tekrar çağırmıştı . bu günde gittim ve sağ tarafta 15. günde 13 mm yumurta oluşmuş pazartesi tekrar çağırdı eğer çatlaama olmamışsa iğne verecem dedi ve ilişki önerdi bu günlerde canlarım dualarınıca ihtiyacım var rabbim tez zamanda bana esrama sarıma ve tüm bebiş isteyenlere bebiş versin aminnnnn

Selam olsun herkese.. umarım banada küs değilsinizdir.. İnanın 5 günlük anneyim ama halen bebişimi kucağıma alabilmiş değilim.. haftada bir gün anca 3-4 dk görebiliyorum.. biray böyle geçecek gibi.. ama şükür olsun gün geçtikçe iyiye gidiyor. hergün ssütümü gönderiyorumm.. uygun bir zamanda ayrıntılı herşeyi anlatacağım... Hepinizin dualarına ihtiyacımız var...

gözünaydın canım oğlumla adaş bizimki emir ensar:)

Allah muradını vermiş canım gözünaydın

canım çok geçmiş olsun öznur senmiydin ben adını bilmiyordum hadi inşaallah sağlıkla gelir kızınaz kalmış doğuma

canım inşaallah güzel sonuçlar alırsın tedavin hayırla sonuçlanır

canım inşaallah sağlıkla alırsın kucağına gözünaydın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…