Çatlaklar Kulübü

canımm ömrü varsa hiçbir şey engel olmuyo çok şk bak benimde melisin de aynı riskleri vardı hatta snle aynı olan ebrununda allah ömür verir inşallah hayırla sağlıkla tamamına erer kucağına alırsın inşallah canımm snein face var mı ferda figen zeynepler didem falan hep ordayız

evet canım doğru söylüosun inş. bişi olmaz bebişime..face kullanmıyorum canım ben arada buraya bakıorum işte :KK70:

cnm sütmü koruyo seni benim 40 günüm bitti ama ben hala hastayım öyle çok deil ama çamaşırım kirleniyo yine,süt koruduğu zaman adet olmuyosun dimi galiba beni hiç korumadıda bilgim yok pek sen hiç adet olmadın galiba dimi,sağlık ocağına gidip iğne için bilgi almak istiyorum şu aylık iğnelerden,,,,,saol cnm bebişim iyi şimdi çok şükür az önce yatırdım ama birazdan kalkar,cnm zaten sürekli maşallahımız var yalancı emzik gibi kullanıyo beni aradada mama veriyorum,ama bu aralar kusuyo yaa anlamadım gitti hastamı ne,ismimiz SEMİH cnm....

hatırladım canmım sen deyince adıyla yaşasın inşallah
evet canım ben adet olmadım henüz maşallah süt koruyo sanırım ama bua ay ek gıdaya geçtik artık süt korumayabilir banada bilgi ver olurmu konuşunca sağlık ocağıyla benim doğum sonrası kanamam 28 günde bitti hala adet olmadım unuttum olmayı ama çok ii oluyo böyle

evet canım doğru söylüosun inş. bişi olmaz bebişime..face kullanmıyorum canım ben arada buraya bakıorum işte :KK70:

canımm arayı soğutma gel durumunu yaz ara ara ben tatile gidiyorum hoş çalışmıyorum evdeyim ama oğluşumla şehir dışına çıkıoz inş. 1 haftaya kadar gelince kaldığım yerden devam ederim

canımm arayı soğutma gel durumunu yaz ara ara ben tatile gidiyorum hoş çalışmıyorum evdeyim ama oğluşumla şehir dışına çıkıoz inş. 1 haftaya kadar gelince kaldığım yerden devam ederim

tamam tatlım gelirim artık..iyi tatiller tatlım oğluşunla ne kadarlık oldu oğluşun büyütmüşsündür iiyice

oda eşi askerden geldi tedaviye başladı diye biliyorum en son konuşmamız da demişti sonrasından haberim yok cnm

herkese günaydınn bugün gece annemler gelio çok heyecanla bekleşiyoruz oğluşumla ohh bee sonunda oğlumu anneme satıp uyku uyuyabicemm :))))))))))))))))))))))))))))))

slm hatunlar nasılsınız buaray pek uğrayan yok ama 1 kişi bile uğrasa okusa dua etse benim için iyidir 15 güne kadar doğum yapacam ne olur dua edin korkuyorummmm

canım allah yardımcın olsun
bir avazda kurtarsın rabbim sağsalim kavuşun bebeğinize

selam canlarım nasılsınız..tatilden döndük sürprizle karşılaştık eve hırsız girmiş bilgisayarlarımız falan çalınmış.. elifin bebek bezlerine kadar karıştırmış çok üzgünüm.. okula başladım elife komşu bakacak inş.msn yi daha yüklemedik en kısa zamanda görüşmek üzere hepinizi çoook ösledim

ah canımm çok geçmiş olsun
canım bende bugün işe başladım kızımı çok özledim yaww

herkese günaydınn bugün gece annemler gelio çok heyecanla bekleşiyoruz oğluşumla ohh bee sonunda oğlumu anneme satıp uyku uyuyabicemm :))))))))))))))))))))))))))))))

anamm gözünaydın kıss
oh ne güzel bi kaç gün rahat edersin sende

selam canlarım nasılsınız..tatilden döndük sürprizle karşılaştık eve hırsız girmiş bilgisayarlarımız falan çalınmış.. elifin bebek bezlerine kadar karıştırmış çok üzgünüm.. okula başladım elife komşu bakacak inş.msn yi daha yüklemedik en kısa zamanda görüşmek üzere hepinizi çoook ösledim

canım çok geçmiş olsun bizde memleketden döndük ve bizimde elektrik şalterini indirmiş biri buzdobındaki herşey kokmuş evi iğrenç bir koku sardı bir haftadır sinir tepemde

:79:slm hanımlarr nasılsınz,ne güzel topiğe girip yazanlar olmuş,geçmiş olsun ebrumm allah bir daha yaşatmasın inş,efnanım sanada iyi tatiller cnm,kıslar ben bu yaz hep evdeydim tatil filan yapamadık doğumdan dolayı,bide biliyorsunuz 9 ay çok çektim hep yattım,ve şükürler olsunki oğluma kavuştuk çok şükür şimdi iyiyiz 40 gün sarılıkla uğraştık,2 gün yoğun bakımda kaldık,nasıl olduysa 40 ıkımızın çıktığı gün sarılığımız düğmeye basılmış gibi uçtu gitti çok şükür ama sanki birasscık hala var gibi ama oda geçicek inş,,,bende çok şükür iyiyim 2 çocuğumda okula başlicak onları hazırlıklarıyla uğraşıyorum,vede birazcık özel olucak ama hamileliğim kötü geçtiği için ilişkiye girmeye korkuyorum eşimle,sanki tekrardan hamile kalıcakmışım gibi ,atamadım hala üstümden bu korkuyu bugün 46.günümüz neyse inş geçer ama kıslar siz nasıl korunuyorsunuz azıcık yardım lütfenn.....öpüm hepinizi.

canım çok geçmiş olsun kuzuna malum şeye gelince hamileliğin son iki ayı ve doğumdansonraki dört ay bişey yapmadık eşim sezeryan dikişlerime bişey olacak diye bana yaklaşmadı eşim psikolajik olarak çökmüş durumda asabi hırçın vs birde bu mevzu beni beğenmiyorsun istemiyorsun kadın gibi görmüyorsun dedikçe hayır diyor ama 6 ayda bir kere oldu kondom kullandık şimdi yeni yeni yaklaşmaya çalışıyor ama ben artık sevgisine inanmıyorum beni çok kırdı neyse canım yanmadı benim:)) normalde benim acırdı

cnm sütmü koruyo seni benim 40 günüm bitti ama ben hala hastayım öyle çok deil ama çamaşırım kirleniyo yine,süt koruduğu zaman adet olmuyosun dimi galiba beni hiç korumadıda bilgim yok pek sen hiç adet olmadın galiba dimi,sağlık ocağına gidip iğne için bilgi almak istiyorum şu aylık iğnelerden,,,,,saol cnm bebişim iyi şimdi çok şükür az önce yatırdım ama birazdan kalkar,cnm zaten sürekli maşallahımız var yalancı emzik gibi kullanıyo beni aradada mama veriyorum,ama bu aralar kusuyo yaa anlamadım gitti hastamı ne,ismimiz SEMİH cnm....

süt korumasına sakın güvenme öyle hamile kalan çok iğne ve doğum kotrol hapı sütü azaltıyor ya spiral ya kondom ben kondomu sağlık ocağından aldım ücretsiz

canım allah yardımcın olsun
bir avazda kurtarsın rabbim sağsalim kavuşun bebeğinize

ah canımm çok geçmiş olsun
canım bende bugün işe başladım kızımı çok özledim yaww

anamm gözünaydın kıss
oh ne güzel bi kaç gün rahat edersin sende

ay canımm sağol ama bi kaç gün değil 1 2 ay rahat edecem inş. alışmam rahatlığa bende sonra annemlere gidicem de

canım çok geçmiş olsun bizde memleketden döndük ve bizimde elektrik şalterini indirmiş biri buzdobındaki herşey kokmuş evi iğrenç bir koku sardı bir haftadır sinir tepemde

canım çok geçmiş olsun kuzuna malum şeye gelince hamileliğin son iki ayı ve doğumdansonraki dört ay bişey yapmadık eşim sezeryan dikişlerime bişey olacak diye bana yaklaşmadı eşim psikolajik olarak çökmüş durumda asabi hırçın vs birde bu mevzu beni beğenmiyorsun istemiyorsun kadın gibi görmüyorsun dedikçe hayır diyor ama 6 ayda bir kere oldu kondom kullandık şimdi yeni yeni yaklaşmaya çalışıyor ama ben artık sevgisine inanmıyorum beni çok kırdı neyse canım yanmadı benim:)) normalde benim acırdı

süt korumasına sakın güvenme öyle hamile kalan çok iğne ve doğum kotrol hapı sütü azaltıyor ya spiral ya kondom ben kondomu sağlık ocağından aldım ücretsiz

canım süte güvenmen için doğumdan sonra hiç adet olmamış olmak gerek benim 5 ay oldu hala kırmızılar yok o yüzden rahatım ama alt komşum hemen adet olmuş ve 6. ayında 2. bebeğe hamiş kalmış tabii yinede tedbirli olmak lasım

ay canımm sağol ama bi kaç gün değil 1 2 ay rahat edecem inş. alışmam rahatlığa bende sonra annemlere gidicem de

canım süte güvenmen için doğumdan sonra hiç adet olmamış olmak gerek benim 5 ay oldu hala kırmızılar yok o yüzden rahatım ama alt komşum hemen adet olmuş ve 6. ayında 2. bebeğe hamiş kalmış tabii yinede tedbirli olmak lasım

canım adet görmeyip hamile kalanda var sen bilirsin tabi, bende üç ay sonra oldum adet bu üçüncü oluşum

canım adet görmeyip hamile kalanda var sen bilirsin tabi, bende üç ay sonra oldum adet bu üçüncü oluşum

canım vardır mutlka biz yine korunuyoruz ama bebiş olmadan önceki gibi yani tamamen serbest davranmıyoz ama bazende korkmuyo değilim güvenmemek gerek ama spirali tavsiye etmiyolar bende şaşırdım nolcanı

canım vardır mutlka biz yine korunuyoruz ama bebiş olmadan önceki gibi yani tamamen serbest davranmıyoz ama bazende korkmuyo değilim güvenmemek gerek ama spirali tavsiye etmiyolar bende şaşırdım nolcanı

evet canım spiral çoğuna iyi gelmiyor en son ablam taktırdı kızı yedi aylık çok sancı yaptı çıkarttırdı ondan önce hapayzmış doktor benkullanma sütünazlır edim dnlmedi zaten yeğnim ok emmiyordu sütü azaldı iyice onuda bırakmıştı en iyisi kondom şimdilik ek gıdadan sonra hap kullanılabilir belki

ya kızlar nerdesiniz yaaa çok özledim sizi
işe başladım canım çok sıkılıyo :KK50::KK50::KK50::KK50:
gelin muhabbet edelim bari yaww

ben burdayım ama oğlumu uyutmam lazım canım

X