Çatlaklar Kulübü

canım sağ salim alırsın inş. Kucağına sezeryan mı olcak

saol cnm allah razı olsun,evet sezeryan olucak canım,2çocuğumda sezeryan olduğu için mecburen buda böyle olucak,inş sağlıklısıyla oğluma kavuşurum bana dua yollayın olurmu:)))

saol cnm allah razı olsun,evet sezeryan olucak canım,2çocuğumda sezeryan olduğu için mecburen buda böyle olucak,inş sağlıklısıyla oğluma kavuşurum bana dua yollayın olurmu:)))

allah yardımcın olsun canım sana ismen dua edicem inş. sıkıntısız alırsın kucağına yavrunu benimde 10 haftam kaldi bakalım in.ş. sağ salim bende alrım kucağıma.

allah yardımcın olsun canım sana ismen dua edicem inş. sıkıntısız alırsın kucağına yavrunu benimde 10 haftam kaldi bakalım in.ş. sağ salim bende alrım kucağıma.

cnmm allah razı olsun çok saol iyi dileklerin için duana benide kattığın için,inş kabul olur dualrımız,sende hayırlısıyla kavuşursun inş bebişine hakkımızda hayırlısı inş..

günaydın kızlarr artık topiğe uğrasanız diyorum yani......

dün dr umuza gittik ve bize günümüzü verdi 25 temmuz oğlumla kavuşma günüm,inş sağlıklısıyla doğar yarabbimm,dualarınızı eksik etmeyin kıslarrr!!

şafak 12:))))

canımm rabbim sağsalim kurtarsın seni inş.:emir_bebek:

canım Rabbim sağlıklı bir doğum nasip etsin bebeğin içinde senin içinde

slm kızlarr nasılsınız uzun süre giremedim yatılı misafirlerim vardı önce ablamla yeğenim geldi ev işleryle uğraşıp durduk onlar gitti görümcelerim geldi onlarıda bugün yolladık bayaaa yoğun günler geçti yani szler nasıll merak ettim melisa ferda doğudu mu garip ama msn ye giremiyorum açılmıyo eşime sormam lasım sanırım bi sorun var taze anneler siz nasılsınız bebişlerle ara sıra yazınn yaaaaaaaaa:92::92::92:

slm millet nasılsınız?
izinden bugün döndük..
herkes iyimi varmı gelişmeler...doğuranlar hamile kalanlar :KK1:

cnmm allah razı olsun çok saol iyi dileklerin için duana benide kattığın için,inş kabul olur dualrımız,sende hayırlısıyla kavuşursun inş bebişine hakkımızda hayırlısı inş..

bugün bebeğini kucağına alma günün inş. sağ salim alırsın kazasız belasız biter bugün darısıda başıma

melisa bugün mü doğuma girecekti..
inş kolay atlatmıştır...
darısı bizlere inş...

bugün bebeğini kucağına alma günün inş. sağ salim alırsın kazasız belasız biter bugün darısıda başıma
tşk ederim cnm,ama daha doğurmadımmm:KK1:
melisa bugün mü doğuma girecekti..
inş kolay atlatmıştır...
darısı bizlere inş...

yok tatlım doğurmadım henüz günümüzü dr yarın sabaha attığı için daha buralardayım yani,inş yarın sabah oğluşum kucağımda olucak kısmetse,dualarınızı eksik etmeyin olurmu!!!:KK71:

tşk ederim cnm,ama daha doğurmadımmm:KK1:

yok tatlım doğurmadım henüz günümüzü dr yarın sabaha attığı için daha buralardayım yani,inş yarın sabah oğluşum kucağımda olucak kısmetse,dualarınızı eksik etmeyin olurmu!!!:KK71:

umarım yarın sağsalim alırsın kucağına...
sana ve ferda ya dua ediyorum o da hastanedeymiş eşiyle konuştum bekliyolarmış...
inş ikinizde sağsalim kurtulursunuz cnm...

slm kızlar
melisadan haber varmı ya?
umarım sorunsuz kavuşmuştur bebesine...

:79:slm hanımlarr evet çok şükür allahıma oğluma kavuştum cnm,ikimizde çok şükür iyiyiz..
rabbim bu güzel duyguyu herkeze yaşatsın inş,darısı tüm bebek isteyen ve bekleyenlerin başına inş..

melisaaaa gözün aydın hadi cnmm sonunda sende kavuştun oğluna allah analı babalı büyütsün inşallah.
herkes doğurdu sıra bize geldi nasipse. iyi olmanıza sevindim.

:79:slm hanımlarr evet çok şükür allahıma oğluma kavuştum cnm,ikimizde çok şükür iyiyiz..
rabbim bu güzel duyguyu herkeze yaşatsın inş,darısı tüm bebek isteyen ve bekleyenlerin başına inş..

gözün aydın canım allah analı babalı kardeşli büytüsün inş. çok sevindim darısı başımıza benimde 7 hafta kaldı

X