Çatlaklar Kulübü

cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah....hayırlı olsun..

reyyancım tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun gözün aydın sanada bebeğinede geçmiş olsun...rabbim bir ömür boyu ayırmasın sizi...

reyyan maşallah allah bağışlasınnnn.canım boşver herşey, oğluna bak.sağlıklı ya bu herşeye değer.sütten herşey geçio bilion streste geçiooo.en kısa zamanda doğum hikayeni yazzz.
öyle betül öyle...zaten bi ara göğsümün biri inmedi.sağolasın
canımmm gözün aydın çok sevindim kzın mı oldu adını ne kydunuz allah analı babalı etsin canım.inş. hayrlı bi evlat olur inş. darısı başımaza
çok teşekkür ederim cnım sağolasınn oğlum oldu ismi MUHAMMED SEVBAN
cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah....hayırlı olsun..
AMİN AMNİ canım sağol
reyyancım tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun gözün aydın sanada bebeğinede geçmiş olsun...rabbim bir ömür boyu ayırmasın sizi...
feyzanazzzz,hamilesinnn bilmiyodum,teşekkür edrim canım sağollll.darısı başınıza.

kızlar oğlumun adı MUHAMMED SEVBAN. doğum hikayemi de (ki sinir bozucu)müsait bi zamanımda yazcam inşaallah.nete çok giremiyorum

feyzanazzzz,hamilesinnn bilmiyodum,teşekkür edrim canım sağollll.darısı başınıza.

evet canım hamileyim çok şükür...uzun süredir giremiyodum sana söyleme fırsatım olmadı...5 aylık olduk benimde oğlum olcak resmi avatarımda...bu arada çok güzel bir isim seçmişsin muhammet ve sevban çok yakışmış...rabbim hayırlı ve uzun ömür versin...

REYYANNN canımm adıyla yaşasın bebişin sevban ne demek buara ilk defa duyuyorumm

Son düzenleme:
slmm herkese taze anneler emin olun bebklerle uğraşıyo hamişlerde msnde geziniyo görücez onlarıda bebecikler doğsunn ama harbi ara sıra girip hallerini yazsa herkeş ii olur ben bebkle uğraşıyorum gazıydı kakasıydı ne zormuş bea o gaz çıkarınca kendim yapmış gibi rahatlıyorum aa bakın bugün bebişime araba aldık sonunda onu alıp alıp gezicez astronotunu giydirip hatta battaniyesinede sarcam onu üşümesin yavrumm haahaa ben ev kedisi oldıum dışarıdan haberm yok bayaa ısınmış heralde havalar komşunun kızı kısa kollu şortlu gelince bana anladımm artık oğluşumu katkat giydirmemem gerek sanırım
bikere daha anladımm kızlar doğru söylüyomuşş

Son düzenleme:
sağol canım amin aminnn...maaşaallah yarıyı geçmişsiniz bile...rabbim tamamına erdirsin
REYYANNN canımm adıyla yaşasın bebişin sevban ne demek buara ilk defa duyuyorumm

aminn canım sağolasınnn.sevban ın çok hoş bir hikayesi var canım.peygamberimizi çoook seven bir sahabinin ismi.güzel giyinen kuşanan anlamında.

efnan ın dediği gibi anneler bebişleriyle uğraşıyor hep.aynen öyle efnanım,ne zormuş annelik yaaa,gece uykusorunu bi yana,kakası en önemli de gazıııı...bazen bende geriliyorum.eşim alıyo çocuğu elimden napıyon aşkım çocuğu daha çok geriyosun diye.efnan senin göğüs uçlarında bi sıkıntı oldumu yaaa.benimkiler ne aldıysam ne yaptıysam geçmiyoo,inan emzircem diye aklım çıkıyor.çok kötüler.ağlıyorum ble bazen emzirirken.

evet telaştan hiç yazamaadım doğum hikayesini.durum şöyle:

2 HAFTA öncesiydi kontrole gittik annem ve eşimle.nst ye bağlandım.ne hikmettir ben bişey hissetmediğim halde ağrım çıktı hafif kasılma vardı.meğer daha yeni başlıyormş doğum.doktor baktı doğum başlamış dedi,açlman varmı ona bakalım dedi.ahhh kızlar biliyosunz benm eski sıkıntımı vajınusmuss..dr a nasıl zor muayene oldum bilemezsiniz.aksilik ya işte,hiç mi hiç açılma yok nasıl olur diyor dr.ağrın çok görünüyor.ben dedim ki ağrının sıkışmasını beklesek sıkışınca gelsem.seni riske atamam doğum başlamış diyor.ağrıyı artırıp bekleyelim açılmasını.eh dr değilizki güvenemedim riske atmak istemedim bebisi kendimi.tamam dedik çıktık odaya.ama nasıl gerginim çünkü beklemiyordum psikolojık olarak d HAZIR değilim.dr da hazırlamadı hiç.annem desen öyle eşim desen aynı.lavmanyapıldı derken muayeneler başladı.suni sancı da tabi.

sancı arttıkça ben çıldırıyorum.ben onu anladım herşeyin normali doğalı olcak arkadaş.berbat bişey bu suni sancı.tam 5 saat çektim ağrıyı ebeler gelip gidip muayene adiyor açılma varmı diye amaa vajınusmus burda da baş gösterdi maalesef.o kadar zor muayene ettirdim ki kadınlara.onlar öyle ben kendim mahvoldum.5 saat boyu gelip gidip bakıyolar yok bi gelişme,sadece 1 1buçuk santim.benm gücüm tamamen tükendi artık.ebeler saşırıyor.böyle gidere 15 20 saat daha sancı çekmelisin demezlermi.kafam attı.hadi 3 5 saat en fazla dese,iyi kötü sabretcem ama gücüm bitti kalmadı.dr eşimi ikna ettim zor d aolsa anladı halimi.sezeryana girdim böylece.sancı kestiler ama hala ağrım çoktu.

deidler yarım sezeryan yapalım hayır azda olsa uyumak istiyorum uyandığım da annem le ebeler başımda bebeğimi emzirtiyorlardı.uymuş olsam da harika bişeydi onu görmek iilk defa.hep yanımda lsun istedim.neyse işteçarşamba ameliyat oldum,cuma günü taburcu.
işte benm hikayem de bu kızlar.size tavsiyem.mümkün olduğunca suni sancı almamaya çalışın.annem de çekmiş biliyor ıkınma gelmiyor hiç zaten.çok kötü.herşeye rağmen bebeğim benmle ya elhamdülillah.ikimizde iyiyiz şimdi çok şükür

Reyyan canım hayırlı uğurlu olsun gözünaydın

Selam herkese sizlerle konuşmaya çok ihtiyacım var aslında, hamileliğim hep stresli geçi eşime sorunlarım yüzünden doğumumda tam bir kabus oldu benim için normal doğum diye beklerken aniden bebeğimin kalp atışları azalınca sezeryan denildi ben spinal istedim ağlayarak girdim ameliyata tabi öncesinde suni sancıda çektim doğuma ağlayarak girip ağlayarak çıktım eşim içinde benim içinde çok mutsuz bir süreç oldu doğum sonram çok zor oldu çok şiddetli ağrılarım oldu ağrı kesiciler fayda etmedi annemle eşim yerimden ikisi birden beni zor kaldıryordu sancılar bir taraftan eşimle yaşadığımız şok bir taraftan bebeğim olduğunu anlayamadım resmen ve sütüm gelmedi tabi bebeğime mama verdiler kaşıkla verin dediler hastanede çıktığımızda eve geldiğimizde hala sütüm yoktu ve biz bebeğimi besleyemedik bir gün evde durdu bebeğim ve havale geçirdi ben farkettim kasılıp kaldı yavrum hemen annemle eşim hastaneye götürdüler tabi ben evde çıldırdım yataktan kimsenin yardımı olmadan kalkamıyorum bile tek başıma kala kaldım eşimi aradım deli gibi ağlıyorum yoğun bakıma yatırmışlar kuzumu açlıktan şekeri düşmüş ve havale geçirmiş yalvar yakar eşime benide götür dedim gelip aldı beni gittim küvezde ellerinde serumlar yatıyor bebeğim sonra dediler iki saatde bir emzirme var o zaman gelirsin e benim sütümyok ki hemen süt pompası verdiler orda makine var ona bağlayıp sağıyorsun emzirme saatinde gidip sağdım ve tüm geldi yavrumun yanına gittim mememin ucunu tutamadı hala slikon uçla veriyorum neyse üç gün boyunca her iki saatde bir evden hastaneye gittik sütümü ilk başlarda sağıp veriyordum sonra slikon uçla tuttu bebeğim ve doktorumuz artık anneyi emiyor şekeri düzeldi yakında çıkarırız dedi ultrason sonucuda iyi çıktı am üç aylık olunca emarı var inşaallah onda da temiz çıkar beyinde hasar oluştumu diye bakacaklar kaynanamgili hiç söylemiyorum cümbür cemaat geldiler ben hiç dinlenemedim dikişlerim şişti bütün vücudum şişti şiddetli baş ağrısı çektim ama hamdolsun yavrum iyi ben ruhen bitiğim eşim sürekli tenkit ediyor bebeğime bişey olursa karışmam şöyle yap böyle yap diyor annemle aralarında kalıyorum annem haftasonu gidiyor kırkımı beklemiyor onun bile umrunda değilim evini özlemiş ben sizin gibi şımartılmadım yapayalnızım eşim kalbimi çok kırıyorbirde meme dokum değişikmiş emziriken çok ağrıyordu süt birikti dedik ama değilmiş ultrasonla bakıldı yapısından kaynaklanıyomuş her emzirmem ızdıraplı hep öyle olacakmış

Kızlar diğer topiğe yazmıştım ordan kopyaladım

cnm gözün aydın herşeye rağmen anne olmanın tadı farklıdır eminim...Allah benimle beraber tüm isteyenlere nasip etsin diyorum..
Allah analı babalı büyütsün...

cnm çok üzülerek okudum yazdıklarını....kendimi senin yerine koydum da gerçekten zor ve sabır gerektirecek bir süreç....herkesi bi yana bırak sen ve bebeğin iyiyseniz stres yapma lütfen herşey olacağına varıyor inşallah bebeğinde gayet sağlıklıdır da bize müjdeli haberi de yazarsın...eşine de Allah hidayet etsin diyorum..
tekrar gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah...

Kızlar diğer topiğe yazmıştım ordan kopyaladım

eflalim allah yardımcın olsun. görep görecegin en büyük sıkıntı bu olsun inşallah. çok üzüldüm. resmne içim parçalandı okurken. inşallah şimdi sende oglunda iyisinizdir. ve diger kontroldede bir sorun olmaz allahın izniyle. hamileligin boyunca tükettin kendini. allah seni bu hale getirenlerden sorsun hesabını inşallah. dualarımız seninle. evladını saglıcakla büyüt inşallah. sütün geldigi müddetçe nasıl olursa olsun kendi sütünü vermeye devam et. allaha emanet olun.

gözün aydın diyeyim ilk önce canım sağlıklıca bebğini kucağına almışın ilk önemli olan o eşinede gelince sinir oldum çocuğa bişey olursa karşmam şöle böle yap demek ne demek sen zaten onun annesinin artık elinden geleni zaten yapıyorsun

eflalimmm canım seni çok mrk etmiştimm yaaa.zor zamnlar geçirmişsin ama inş bundan sonra yavrunun herşeyi güzel çıkcak ve herşey yoluna gircekkk.kocanda umarımm stresini artırmak yerine azaltmaya çalışır.zaten zar zor bakıodur insan tecrübeli diiliz ki.allah yar ve yardımcın olsun canımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…