slmm millet nasılsınız?
bugün handan (evhan) meleğine kavuşmuşş, kendisi de bebek te iyiymiş.darısı diğer hamişlerimize olsun..
eflalin de doğuma gittiğini duyduk... umarım kolay doğum olmuştur...
sarımmm eflal doğuma mı gitmişşşş kim dedi anammm
eflaalllllllll nerdesin seni çok mrk ediossssssss
slmm millet nasılsınız?
bugün handan (evhan) meleğine kavuşmuşş, kendisi de bebek te iyiymiş.darısı diğer hamişlerimize olsun..
eflalin de doğuma gittiğini duyduk... umarım kolay doğum olmuştur...
ay burdayım kızlar anneme geldi giremedim doğurmadım merak etmeyin daha var
kızlaaaaarrrr arada topiğede uğrayalım yaaa:79:
kimsecikler yok yibe kızlar bende işteyim devam çalışmaya
ay burdayım kızlar anneme geldi giremedim doğurmadım merak etmeyin daha var
Resülullah(Aleyhisselam) şöyle buyurmuşur.
"Allah Teala'nın bir meleği vardır;bu melek
"Ya Erhamerrahimin "
diyen kimseleri takip eder. bir kimse ,bu " Ya Erhamerrahimin "kelimesini üç defa söylerse
Melek;
Ya Erhamerrahimin olan rabbin sana yöneldi. ne dileğin varsa iste"der
rabbim rahmetini ve merhametini esirgeme bizlerden....
yarabbim dilimizden duayı gönlümüzden imanı kalbimizden kuran sevgisini sen eksiltme...
vatan bekçimiz olan askerimizi ve polisimizi sen kötü niyetlilerin şerrinden koru eşlerine analarına evlatlarına bağışla yarabbim....
evlerimize huzur,eşlerimizle muhabbet,soframıza ve kazancımıza bereket nasip eyle Allahım ....
rabbim sırat köprüsünü hızla geçenlerden eyle amel defteri sağdan verilenlerden eyle salih amelleri kullarından eyle bizi...
tüm hastalara şifa detlilere deva borçlulara eda ihsan eyle yarabbim..
ya rabbim bizi kötü insanların errinden kötülüklerinden koru huzurumuzu hiç kimsenin ve hiçbişeyin bozmasına izin verme gözden nazardan sen koru bileri rabbim...
Rabbim dermansız dertten görünmez kazadan hepimizi eşlerimizi çocuklarımızı annelerimizi babalarımızı kardeişerimizi ve sevdiklerimizi koru yarabbim...
AMİN AMİN AMİN...
arkadaşlarla her cuma saatinde yaptığımız duayı paylaşmak istedim....Rabbim kabul eder inşallah...
Kızlar dualarınızı bekliyorum
Kızlar dualarınızı bekliyorum
Selam kızlar 26 nisan salı saat 13 de oğlum spinal sezaryenle dünyaya geldi çok üzücü ve sıkıntılı bir süreç geçirdik şu bir haftam çok üzücüydü bebeğim küvezde kaldı kalp atışları azaldığı için acil sezaryen oldum bebeğim beslenemdiği için hipogilisemi geçirdi ve bu sebeple evde havale geçirdi şimdi evdeyiz ayrıntıları sonra yazarım lütfen sütünüz gelmezse bebeğinizin nasıl beslenmesi gerektiğini öğrenin