Çatlaklar Kulübü

sarımmm eflal doğuma mı gitmişşşş kim dedi anammm

eflaalllllllll nerdesin seni çok mrk ediossssssss

ay burdayım kızlar anneme geldi giremedim doğurmadım merak etmeyin daha var

Resülullah(Aleyhisselam) şöyle buyurmuşur.

"Allah Teala'nın bir meleği vardır;bu melek

"Ya Erhamerrahimin "

diyen kimseleri takip eder. bir kimse ,bu " Ya Erhamerrahimin "kelimesini üç defa söylerse

Melek;

Ya Erhamerrahimin olan rabbin sana yöneldi. ne dileğin varsa iste"der

rabbim rahmetini ve merhametini esirgeme bizlerden....
yarabbim dilimizden duayı gönlümüzden imanı kalbimizden kuran sevgisini sen eksiltme...
vatan bekçimiz olan askerimizi ve polisimizi sen kötü niyetlilerin şerrinden koru eşlerine analarına evlatlarına bağışla yarabbim....
evlerimize huzur,eşlerimizle muhabbet,soframıza ve kazancımıza bereket nasip eyle Allahım ....
rabbim sırat köprüsünü hızla geçenlerden eyle amel defteri sağdan verilenlerden eyle salih amelleri kullarından eyle bizi...
tüm hastalara şifa detlilere deva borçlulara eda ihsan eyle yarabbim..
ya rabbim bizi kötü insanların errinden kötülüklerinden koru huzurumuzu hiç kimsenin ve hiçbişeyin bozmasına izin verme gözden nazardan sen koru bileri rabbim...
Rabbim dermansız dertten görünmez kazadan hepimizi eşlerimizi çocuklarımızı annelerimizi babalarımızı kardeişerimizi ve sevdiklerimizi koru yarabbim...
AMİN AMİN AMİN...

arkadaşlarla her cuma saatinde yaptığımız duayı paylaşmak istedim....Rabbim kabul eder inşallah...

aminnn canım aminnn...hayırlı cumalar...

hayırlı günler hanımlar.millet doğurmaya başladıkca dökülüyor burası iyice...yarın randevum var dr.a bakalım ne dicek.günümüz azaldı iyice.karnımda aşağı doğru indi baya.eflalcimm sen nasılsın canım.varmı bi gelişme.

Selam kızlar hemen yazıp çıkıcam gece dört de lavaboya kalkınac kanamam olduğunu gördüm zaten adet sancım vardı iki haftadır hep olduğu içi önemsememiştim neyse sabah olmasını bekledim sabah doktorumu aradım ameliyat günüydü hemen doğumhaneye git nst çeksinler dedi gittik neyse dengesiz ebe muayene etti önce ay pislik nasıl yaktı canımı öyle acıdı ki halbuki daha önce doktorum muayene etmişti acımamıştı neyse nst ye bağlandım sancm vardı 60 larda bebeğin kalp atışı çok çıktı yine sonra doktorum geldi baktı birde o muayene etti canım ya nasıl nazik yaptı hiç acımadı ebeyi boğmak istiyorum pislik birde utrasonla baktı kordon dolanmamış dedi serum verelim açsın galiba serumdan sonra bir daha nst yle bakalım değerlendireyim dedi aç gitmemiştim neyse ömrümde ilk kez serumda yemiş oldum serumdan sonra sancım çıkmadı ama kalp atışı aynıydı doktoruma sonucu gösterdim ameliyattan çıktı baktı canım doktorum bir parmak açıklık var bu seni bir hafta daha götürebilir dedi yani doğum yok şimdilik akşam kontrolüm var zaten ona gitcez çarşamba inşaalhah nst var yine işte böyle kızlar ama doğum ortamını gördüm ebelere gıcık oldum gerçi doktorum geldi bu personel eşi ona göre diye fırçaladı işe yaradı ama azcık ebe milleti çok insafsız dotorlar daha iyi:)

Kızlar dualarınızı bekliyorum

Kızlar dualarınızı bekliyorum

aklımızdasın canımmm allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsiin.ii ebelerle doktorlarla karşılaştırınsssn inş.koly ve hayırlı bi doğum nasip etsin....

Selam kızlar 26 nisan salı saat 13 de oğlum spinal sezaryenle dünyaya geldi çok üzücü ve sıkıntılı bir süreç geçirdik şu bir haftam çok üzücüydü bebeğim küvezde kaldı kalp atışları azaldığı için acil sezaryen oldum bebeğim beslenemdiği için hipogilisemi geçirdi ve bu sebeple evde havale geçirdi şimdi evdeyiz ayrıntıları sonra yazarım lütfen sütünüz gelmezse bebeğinizin nasıl beslenmesi gerektiğini öğrenin

ayy canımmm ya allah acil şifalar versin çok mrk etmiştikkkk seniii allah kuzunuzu size bağışlasınn canımmm çok mrk etmiştimm yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…