Çatlaklar Kulübü

reyyan zor geçmiş bayaa yaa.ama çok şükür oğlunda sende iisiniz ya önemli olan o bakalım sırada ebrarla ben varız en yakın biz neler yaşıcas.allah kolaylık verir inş...

canımm geçmiş olsun iii kötü bişeklde geçti inş. canımm gögüs ucu benimde yara oldu azdı ama kahve kısmı tamamen verince düzeldi canımm eskiden sadece ucu verirdim ama nerdeyse 40 günü buldu acısı bu arada ben tahin üzerine biriken yağı sürdüm acıyı biraz hafifletti bide ablam garmastan diye bi merhem sürermiş ben almadım ablam bize gelince 1 gece her emzirmeden sonra sürdüm acısı tamamen geçti bende baya araştırdım ilaçları ama birinden memnun kalan diğerinden memnun kalmamış kişiden kişiye değişiyo ama sen tüm kahverengi kısmı verirsen geçiyo bebişin alt dudağından vererek başlat emzirmeye

eflal reyyan canlarım Allah kavuşturmuş bebeklerinize gözünüz aydın .çok sevindim .suni sancı nasıl bi illet bilirim ölüyorum sanmıştım doğururken ama hepsi geçti şükür.
eflal sıkıntılarına çok üzüldüm Allah yardımcın olsun arkadaşım

reyyan zor geçmiş bayaa yaa.ama çok şükür oğlunda sende iisiniz ya önemli olan o bakalım sırada ebrarla ben varız en yakın biz neler yaşıcas.allah kolaylık verir inş...

Kızlar hepiniz çok sağolun sıkıntılı bir süreçti evet hala lohusa psikolojisi var doğum yapacak arkadaşlar yazdıklarımdan strese girmeyin sakın ben sezeryan fikrine alışık olmadığım için böyle zor geçti sizler her ikisinede hazırlıklı giderseniz herşey güzel olur, eşimde daha iyi gibi annem gidince durumu netleşir, birde dün akşam depremi yaşadık Rabbim korudu çok korktuk bebeğimiz olunca panik olduk kendimizi dışarı attık anlaşılan benim için zor bir sene Rabbim sınıyor daha büyük dertler vermesin.

eflalim canımm çok geçmiş olsun herşey olucağına varır canımm kafana takıp stresegirme bebişin stres li süt içmesin ok mi herkes bi şekilde çekiyo sınavında böyleymiş senin inşallah sağlık huzur verir RABBİM sana

kızlarr betül naptıı bide ebrar doğurdular mı merak ettim bilen yazsınn ltfen

Sağol canım amin inşaallah

sağolun kızlar.şükür işte bi şekilde geçti hamdolsun.sarım canım benim rabbim sanada nasib etsin hayırlısıyla yaşatsın bu duygularrı inşaallah...
eflalcim canım benm yaa,hamilelik ayrı bi stres doğum ve lohusalık ayrı,inan bende eşimle ilgili sana benzer çeyler yaşıyorum ama sadece oğlum için sabır diyorum artık...canım benm rabbim yardımcın olsunher daim...
efnancım canım ilk günler bende öyle vermişim bilmeden hastanede galiba onunla başladı ve geçmedi.çok uzun süredir doğru emziriyorum aslında ne kulandıysam fayda etmedi.en son aldığım merhem iyi gibi biraz sanki.novuxol pomad ismi.şimdide şu kenarlarında ki kabarcıklar varya oraları zedeledi sıpa çok acıyor. inşaalalh geçer en kısa zamanda.az hoyrat benim oğlum galiba:)dikkat etmesem daha çok acıtacak

kızlarr doğum yapanlar allah bebeklerinize uzun ve sağlıklı ömür versin
sizleri de inş.tez zamanda sağlığına kavuşturur rabbim
ben hala doğurmadım

mrblarrr bende doğurmadımm off.allah yardım etsinnn

slmm kızlarr nasılsınızz yaa benim kuzum bugün 2 aylık oldu ama sorun var yavrumun ağzı pamukçuk oldu dr a gitti ilaç verdi azalacağı yerde artıyo sankiii acaba ne yapsamm

cnm benım bebeğimde oyle oldu temız bır tulbentle temızleyebılırsın...bıde az karbonatı sulandırıp tülbentle sılersen tertemızolur rahatlar bebişinde cnmmm allah bağışlasın...

slmm kızlarr nasılsınızz yaa benim kuzum bugün 2 aylık oldu ama sorun var yavrumun ağzı pamukçuk oldu dr a gitti ilaç verdi azalacağı yerde artıyo sankiii acaba ne yapsamm

geçmiş olsun canım kuzuna da maşallahhhh

cnm benım bebeğimde oyle oldu temız bır tulbentle temızleyebılırsın...bıde az karbonatı sulandırıp tülbentle sılersen tertemızolur rahatlar bebişinde cnmmm allah bağışlasın...

teşekkür ederim bilgin için zaten ilaç veriyorum kuzum emince kusuyo hep dediğin gibi yapmaya başladım bende canı çok yanıyo ağlıyo ama olsun bian önce iyi olur inş. bide bunu günde kaç kere yapmalıyım

buara benim çizelgem 48 haftalık oldu bebek hala doğmadı gitti nasıl yapcaz ki

sağol reyyanım...dualarınızla inşallah bende annelik duygusunu tadacağım..

betüll maşşalllah canımm sanada 40 ı buldun inşallah çokmu dinledin ne kızın gelesi yok sanırım adı ışıl olacakmış kızlar söyledi adıyla yaşasın canımmm

ya sorma efnannn ebrarr doğum yaptı şükürler olsunnn ben daha bekliommm dua edinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…