Çatlaklar Kulübü

Selam kızlar 26 nisan salı saat 13 de oğlum spinal sezaryenle dünyaya geldi çok üzücü ve sıkıntılı bir süreç geçirdik şu bir haftam çok üzücüydü bebeğim küvezde kaldı kalp atışları azaldığı için acil sezaryen oldum bebeğim beslenemdiği için hipogilisemi geçirdi ve bu sebeple evde havale geçirdi şimdi evdeyiz ayrıntıları sonra yazarım lütfen sütünüz gelmezse bebeğinizin nasıl beslenmesi gerektiğini öğrenin

cnm çok geçmiş olsun..Allah yawrunu sana bağışlasın inş..

Selam kızlar 26 nisan salı saat 13 de oğlum spinal sezaryenle dünyaya geldi çok üzücü ve sıkıntılı bir süreç geçirdik şu bir haftam çok üzücüydü bebeğim küvezde kaldı kalp atışları azaldığı için acil sezaryen oldum bebeğim beslenemdiği için hipogilisemi geçirdi ve bu sebeple evde havale geçirdi şimdi evdeyiz ayrıntıları sonra yazarım lütfen sütünüz gelmezse bebeğinizin nasıl beslenmesi gerektiğini öğrenin

canıım şükürler olsun sag salim yavruna kavuştun. inşallah diger sorunlarda en kısa zaman geçer. üzülme olurmu dualarımız seninle. hepsi geçicek ve yavrunla oynaşıp duracaksınız. llah şifa versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. yavruna saglık sihhat versin..

canım merak ediyordum senii rabbim sağ salim kavuşturdu yavruna seni gerisi çabucak geçer önemli olan kalıcı hasarlar olmasın. analı babalı büyütün yavrunuzu allah acil şifa versin cnm.

Çok sağolun kızlar bebeğimin beyninde bir hasar olup olmadığı üç ay sonraki emarda belli olcak ultrasonda birşey çıkmadı çok şükür ama emar daha ayrıntılı inşaallah o da iyi çıkar adağımız var yavrumuza eşimle bugün işitme testi vardı işitmesi normal çok şükür

Çok sağolun kızlar bebeğimin beyninde bir hasar olup olmadığı üç ay sonraki emarda belli olcak ultrasonda birşey çıkmadı çok şükür ama emar daha ayrıntılı inşaallah o da iyi çıkar adağımız var yavrumuza eşimle bugün işitme testi vardı işitmesi normal çok şükür

cnm dualarımız seninle ve yavrunla inş sorun çıkmıcaktır Allahın izniyle....

canimm geçmişolsun hayırlı sağlıklı evlat olsun inş. benimde ilk gün sütüm yoktu kan şekeri düşmesin diye mama vverdiler hastaneden ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

allah bebeğimizin ve senin yardımcın olsun .dua edicem inş. bi sorun çıkmaz şu an iyi mi peki

Sağolun kızlar şu an iyi hamdolsun bizede hastaneden mama verdiler ama kaşıkla verin dediler onlada beslenemedi yoğun bakım hemşireleri kaşıkla olur mu hep böyle yapıyorlar biberonla verilmeliydi dediler neymiş biberon verilirse memeyi almazmış şimdi nasıl alıyor üç gün küvezde biberonla beslendi iki saatde bir bende evden gidip emzirdim hiç dinlenemedim hala diken üstündeyiz gece saat kurup kalkıyoruz yorgunluktan dikiş yerim şişti bütün vücudum şişti ama yavrum iyi hamdolsun

Sağolun kızlar şu an iyi hamdolsun bizede hastaneden mama verdiler ama kaşıkla verin dediler onlada beslenemedi yoğun bakım hemşireleri kaşıkla olur mu hep böyle yapıyorlar biberonla verilmeliydi dediler neymiş biberon verilirse memeyi almazmış şimdi nasıl alıyor üç gün küvezde biberonla beslendi iki saatde bir bende evden gidip emzirdim hiç dinlenemedim hala diken üstündeyiz gece saat kurup kalkıyoruz yorgunluktan dikiş yerim şişti bütün vücudum şişti ama yavrum iyi hamdolsun

Canım ya umarım iyidir bebegin,, sen de hemencecik toparlanırsın insallah,, dualarım seninle canıımm

canım oğlun ii olsunda dinlenirsin inş şişlerinde giderr.hiç korkma hep korkuoruz ama sonunda ii güzel şeylerle karşılaşıoruz.inşşş tüm sıkıntıların geçecek canımm.

SELAM KIZLAR,benimde hiç beklemediğim gün dr.konrolune gitmiştk,özeti sonra anlatırım.bebeğim sezeryanla doğdu.sonradan ben istedim hiç açılmam olmadı.suni sancı verdiler çok ama olmadı.dayanamadım sezeryan istedim.şimdi evdeyiz,bebeğimç ok çok iyi elhamdülillah.3200 gr.doğdu

çok sıkıntılı bi gün geçirdik hala inanamıyorum sezeryan hiç istemiyodum ama bilirsiniz vajınusmus yin baş gösterdi maalesef.nasipte böyle varmış.hayırlısı.çarşamba günü oldu oğlum.annem yanımda çok şükür an azından.eflalcimm çook geçmiş olsun sanada.sütün içn rezene çayı falan iç.çok şükür sıkıntım yok o konuda.nede tatlı şeyler değilmi.sevgisi doğunca daha b ibambaşka oluyor.

bu kaynanamların düşüncesizliği yüzünden nedir benm çektiğim yaaa.doğurdum hala bana stres yasatıyolar.ama kararlıyım bebeğim için üstesinden gelicem.onların yüzünden hep eşimle aram açılıyor.

çok sıkıntılı bi gün geçirdik hala inanamıyorum sezeryan hiç istemiyodum ama bilirsiniz vajınusmus yin baş gösterdi maalesef.nasipte böyle varmış.hayırlısı.çarşamba günü oldu oğlum.annem yanımda çok şükür an azından.eflalcimm çook geçmiş olsun sanada.sütün içn rezene çayı falan iç.çok şükür sıkıntım yok o konuda.nede tatlı şeyler değilmi.sevgisi doğunca daha b ibambaşka oluyor.

bu kaynanamların düşüncesizliği yüzünden nedir benm çektiğim yaaa.doğurdum hala bana stres yasatıyolar.ama kararlıyım bebeğim için üstesinden gelicem.onların yüzünden hep eşimle aram açılıyor.

SELAM KIZLAR,benimde hiç beklemediğim gün dr.konrolune gitmiştk,özeti sonra anlatırım.bebeğim sezeryanla doğdu.sonradan ben istedim hiç açılmam olmadı.suni sancı verdiler çok ama olmadı.dayanamadım sezeryan istedim.şimdi evdeyiz,bebeğimç ok çok iyi elhamdülillah.3200 gr.doğdu

reyyan maşallah allah bağışlasınnnn.canım boşver herşey, oğluna bak.sağlıklı ya bu herşeye değer.sütten herşey geçio bilion streste geçiooo.en kısa zamanda doğum hikayeni yazzz.

canımmm gözün aydın çok sevindim kzın mı oldu adını ne kydunuz allah analı babalı etsin canım.inş. hayrlı bi evlat olur inş. darısı başımaza

canımmm gözün aydın çok sevindim kzın mı oldu adını ne kydunuz allah analı babalı etsin canım.inş. hayrlı bi evlat olur inş. darısı başımaza

canım özür dilerim nedense kız geçmşişti içimden oğlun hayrılı olsun benimde oğluşum olcak:KK49:

kızlar beşik konusunda kararsızm ne yapsam karyola mı park beişk mi acaba hangisi daha iyi daha güvenli park beişkten düşer mi çok karrasızım yardım edin

Canım Allah analı babalı buyutsun..

kızlar beşik konusunda kararsızm ne yapsam karyola mı park beişk mi acaba hangisi daha iyi daha güvenli park beişkten düşer mi çok karrasızım yardım edin

Benim bir arkadasim en kucuk boy park besik aldi. Cocugu 1 yasında sigmıyor icine. Simdi degistirecek. Ben 1,5 metre boyunda mobilya beşik yaptırcam.

Selam Herkeze Birşey Sorucam benim arkadaşım 35 haftalık hamile benden 1 hafta küçük bebeği adaçayı erken doğumamı neden oluyor çok merak etmiş bana sordu bende bilemedim size soruyum dedim ve bebeğe zararlımı olur bu 35 haftalarda bir yakını adaçayı iç demiş ama ben bilemedim arkadaşımı yanlış bilgilendirmeyim diye sizlere sorayım dedim

Adaçayı 35 haftalık hamile anne adaylarında erken doğumam mı neden olur ve bebeği bu haftalarda zararlı olurmu?

reyyanımm canımm gözün aydın çok sevindim hayırla kurtarmış RABBİM seni herşeyde bi hayr vardır canımm sezeryandaa zor ama normal doğumda zor inan bebişin adı ne oldu bende merak ettim bebişinin remini gönder bana bişeklde inş. kayınvalidenleride umursama bundan sonra tek bebecikler için çaba göstericez unutma

park tavsiye etmem ablam kullandı sevmedi bende demir beşik aldım sağlam diye

X