Çatlaklar Kulübü

evet ya dikişler banada çektirdi ama geçti şükür.sütlü tatlı yedim 2 gün ondan oldu demek yavrum perişan oldu . yaptırdım canım bebek emmeden aldıkları için bende tekrar yaptırdım birşey çıkmadı şükür.sen çocuk doktoruna karar verdin mi? sana yazdığım doktordan vazgeçtik biz .eşim sevmedi hastaneyi .kızımdan bi kan alamadılar delik deşik ettiler ellerini.doktor arıyoruz şimdi

canımm kilo alışınız nasıl bebişin nekadar sürede nekadar almalı benim bebk baya ufak doğdu ultrasonda 3.5 dedi nöbetçi doktor 3 kilo doğdu ve 2800 e düştü şimdi 3300 falan normal mi acaba hemşireler bugün bişi demedi

bende gittim en pahalı gaz şurubunu aldım boşuna almışım.mestil ne ilaç mı?banada öyle dedi ben taktırmayacağım dedim ama yine gideceğim rahim kendini toparlamış mı diye.malum 40 çıktı ama ben hala korkuyorum malum şey için

normal canım 15 gün içinde doğum kilosuna ulaşırsa normal kabul ediyorlarmış doktor öyle demişti.benimki iyi maşallah ilk günlerde ememedi ama sonra toparladı .siz kaç günlük oldunuz?

ayyy canımm yaa bende sütlü çorba sütlaç yedim ondan arttı demekki çocuk doktoru haliçinkine gittik sarılık için iyi bi doktora benziyodu sarılık sınır çıktı artarsa getir artmazsa getirme dedi en azından para için kesinlikle getir falan deyip korkutmadı 1 aylık olunca kalça usg için tekrar gideriz sanırım ama sonra yakında BAYRAMPAŞA ÖZEL HAST. var sanırım oraya başlarız bize bayaa uzak oluyo haliç çocukla zor olur gidip gelmek sen neden haliçe gitmedin ki bebk doktoru için

eşim sağolsun .kimseyi beğenmiyor oradaki doktorlar fena değildi .benim kızın sarılığı geçmediya bir türlü doktorların işe yaramadığı birşeyden anlamadıklarını düşündü .öylece vazgeçtik

damla canımm metsil ilaç bide zinco diye varmış ablam bana metsili önermişti ama
anneme sordumda ablam tekrar doktora falan gitmemiş sanırım gitmemiz gerekmiyo bende taktırmayı düşünmüyorum açıkçası adet düzensizliği falan yapyo diye çok duyuyorum benimde 40 çıkınca bende korkarım canımm ya içten düZelmediyse falan diye bu gidişle kardeş kardeş geçinir gideriz kocişle

canımm sarılık her bebkte olurmuş bide iyi beslenemediklerinden benim oğlumda emmedi ilk 3 gün süt yoktu çünkü
bide benim kan la bebeğinki uyumsuzdu ondan olmuş benimki 0 rh + oğlumun ki A rh + ilk günden demişlerdi olabilir diye
ben haliçte bayan bebk doktoru var ona gittim kadin bayaa anlatıyodu iki defa hepsini

canım sen batticon u kaç defa yapıyodun 1 günde bide femin x köpük verdi onu kaç kullandın ? ben ilk zamanlar 2 battikon 1 feminx ama şimdi 1 er kez yapıyorum ikisinide

canım sen batticon u kaç defa yapıyodun 1 günde bide femin x köpük verdi onu kaç kullandın ? ben ilk zamanlar 2 battikon 1 feminx ama şimdi 1 er kez yapıyorum ikisinide

her lavaboya gidişimde ve sonrasında ikisinide kullandım canım 15 günlükken batikonu kullanmamaya başladım .jele hala devam ediyorum günde 1.

her lavaboya gidişimde ve sonrasında ikisinide kullandım canım 15 günlükken batikonu kullanmamaya başladım .jele hala devam ediyorum günde 1.

banada battikonu her wcdwn sonra kullan dedi ama zor geldi oyüzden az yaptım battikonda bugün yarın biter tekrar almayayım ozaman ama hala 1 tanesi duruyo napsam bilmem benim doğum biraz zor olmuştu hamilelikte kullandığım iğnelerdenmiş füzen hanım öyle dedi sanırım oyüzdende çok ıkındım ve hemoroit oldum jeli hala her wc den sonra mı kullanmak lasım

Son düzenleme:
canım bitkisel bir çay 20 lira günde iki kere içiyorsun humana stel tea diye bişey tamamen doğal eczaneye sor verirler süt için de başka çeşitleri de var çünkü

işte linki

Humana

eflaalllllllll nerdesin seni çok mrk ediossssssss

slmm millet nasılsınız?
bugün handan (evhan) meleğine kavuşmuşş, kendisi de bebek te iyiymiş.darısı diğer hamişlerimize olsun..
eflalin de doğuma gittiğini duyduk... umarım kolay doğum olmuştur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…