selam kızlar nasılsınız.biz iyiyiz şükür yarın 40 günlük oluyoruz inş.
didemle konuştum bebek kuvözde yatıyormuş 2500 gr doğmuş kansızlık varmış .bebek bugün çıkacakmış hastaneden.
ay maşallah kırkınız çıkıyor hadi gözün aydın dideme üzüldüm ya bebeğinin gelişim falan çok güzeldi izine ayırılınca çok mu yordu kendini ne yaptı bu kız
slm canım maşallah darısı bizimkinin başına inşallah hayırla sağlıkla nasıl gidio annelik yanında biri var mı tek mi bakıyon benim annem yanımda inşallah bi kaç hafta daha yanımda sonra kayın validem gelecek ama annem gider gitmez mi gelir bilmiyorumm bebek bakmak tek başına zor geliyo bana banyosu falan korkuyorum sen napıyosunn bakabil
iyo musun?
öyle canım günden güne düşüyor ama bu nrmal değilmiş pek.dikkat etmeye çalışıyorum.aminn aminnn..evim için de çok sağol canım aminnn.amin canım benim
hahaytt canım benim kayınvalidem kendi işlerini yapmıyo kaldı ki bana yardım etsin
senin en azından eşin yardım ediyo benim eşim bile yardım etmiyo bana
rabbim yardımcı olsun hepimize eşime hep ne diyom biliyon mu rabbim beni sana muhtaç etmesin
bişey yapmasını istediğimde de dır dır edip duruyo o yüzden kendi işimi kendim yapıyom
zaten ev işi hayatta yapmaz
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine gebelikte tansiyon düşüklüğü normalmiş
ben,m hep düşük çıkııyo rabbim kolay geçirmemizi nasip etsin bu günleri
evinde hayırlı olsun güle güle oturun inş.oğlunla birlikte
yok kız normalde hep eşimle girerdim zaten.ebeler kendileri diyorlar zaten.ama o gün işte eşimin başka işleri vardı dedim hadi sne onları hallet ben s.ocağındayken diye.sağolasın cnaımcım.sen naıslsın nasıl gidiyor.artık son demlerimiz...canım geçmiş olsun yalnız gitme bir daha benim eşim sağlık ocağına bile geliyor:)) ebeleirn tuhafına gidiyor:))
Ay canım ya ne saçma kayınvaldenin yaptığı çok ayıp ya eşinde niye öyle yapıyor benimkide gerçi 10 kere söyleyince yapıyordu ilk başlarda bende aman kendi işimi kedim görürüm diye sonunda yapıyordum sonra akşam fırça yiyordum niye yaptın diye bende senin gibi Allah bana güç kuvvet versin sana muhtaç etmesin diyordum hep ama artık ağırlaştım lütfetsin de yapsın beyefendi burda herkes temizlikçi tutuyor çok biliyorsa tutsun napıyım
maşallah cnm pek az kalmış...Rabbim kolay kurtarsın cnm..bende iyiyim şükür.enfeksiyondan kurtulmaya çalışıyorum..bi de klomen kullandım bu ay bakalım hayırlısı olsun..sende dua et bana cnm ..
sağol sende cnaımcım.geçti çok şükür ama bugünlerde de dişlerle uğraşır olduk yaakızlar oğlumun cicilerine bakın
maşallah çok şekerler ya... Allahım sağlıkla giyinmeyi,sağlıkla büyütmeni nasip etsin tatlım...
cnm geçmiş olsun..yeni evin hayırlı olsun.yalnız gitme canım yanında mutlaka biri olsun..dualarında beni de unutma olurmu?..
cnm inş tez zamanda sende sağlığına kavuşursun...oğluşunun iyi olmasına da çok sevindim...duaların için tşk ederim Rabbim kabul etsin tüm isteyenlere evlat, evladı olanları hayırla büyütmeyi nasip etsin...dualar müşterek inşaallah birbirimize edelim hep.
ebruuu...canım maşaallah size yaaa.hayırlısıyla bizde bi atlatsak nasıl rahatlayacam da,ister istemez insana stres yapıyor bu konu.çok şükür canım kırk olduk darısı size inşallah sağlıkla sıhhatle .didemin sancıları başlamış hastanede 6 cm açıklık oluncaya kadar beklemiş sonra bebek kakasını yapmış acil sezeryane almışlar .sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelek stres yoktur inşallah
çok şükür canım kırk olduk darısı size inşallah sağlıkla sıhhatle .didemin sancıları başlamış hastanede 6 cm açıklık oluncaya kadar beklemiş sonra bebek kakasını yapmış acil sezeryane almışlar .sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelek stres yoktur inşallah
kayınvalidem geçen hafta gitti canım.bende korkmuştum bakamam diye ama çok zor olmadı .akşamları eşim bakıyor ben yemek falan yaparken o yokkende ana kucağına koyup yanıma alıyorum .banyoyuda eşim tutuyor ben yıkıyorum .file aldıysan onun üstünde kolay oluyor.
sen ne yiyip ne içiyorsun ? benim kızım çok gazlı ne yiyeceğimi şaşırıyorum.
efnancım sana tavsiyem bol bol konuş oğlunla kucağına al sol göğsüne yatır.emzirirken sadece onunla ilgilen.geceleri konuşma ve ortam karanlık ya da loş olsun böyle yaparsan gece ile gündüzü ayırt ediyorlar uyku düzene giriyor.ben yapmaya çalışıyorum.sende yaptıklarını paylaş olur mu
öyle canım günden güne düşüyor ama bu nrmal değilmiş pek.dikkat etmeye çalışıyorum.aminn aminnn..evim için de çok sağol canım aminnn.
yok kız normalde hep eşimle girerdim zaten.ebeler kendileri diyorlar zaten.ama o gün işte eşimin başka işleri vardı dedim hadi sne onları hallet ben s.ocağındayken diye.sağolasın cnaımcım.sen naıslsın nasıl gidiyor.artık son demlerimiz...
maşallah cnm pek az kalmış...Rabbim kolay kurtarsın cnm..bende iyiyim şükür.enfeksiyondan kurtulmaya çalışıyorum..bi de klomen kullandım bu ay bakalım hayırlısı olsun..sende dua et bana cnm ..
sağol sende cnaımcım.geçti çok şükür ama bugünlerde de dişlerle uğraşır olduk yaadualar müşterek inşaallah birbirimize edelim hep.
ebruuu...canım maşaallah size yaaa.hayırlısıyla bizde bi atlatsak nasıl rahatlayacam da,ister istemez insana stres yapıyor bu konu.
sağol canım benim
KIZLAR YAAA,iki gündür aç yaşıyoruuuum :85: :84: :84: dişetlerim tamamen indi,diişlerim acıyor hiçbişey çiğneyemiyorum.20liklerin üstündeki etlerde iltihaplanmış ağzıma hiçbişey alamıyorum yaa :84:
bugün dişçiye gittim,son aydasın bişey yapamam ki dedi.dişlerine olması gerkenden daha fazla bak dedi(iyide ben zaten bişey alamıyom ağzıma nasıl fırcalıcamm)hamilelikten özellikle doğum zamanı olabiliyomuş...hamileler doğum yapanlar sizde de oldumu yaa.
bide tuzlu suyla gargara yapcam sürekli
Benimde diş etlerim çok fena hep gidicem gidicem dedim kaldım böyle bebek doğunca nasıl gidiceksem
canımm file aldım o rahat oluyo ama yinede canını yakacam diye çok korkuyorum cesaretim yok hala belkide anneme güveniyorum o yüzden oluyo çok yavaş hareket ediyorum annem acele et dedikçe panikleyip tamamen bırakıyorumm inşallah zamanla alışırımkayınvalidem geçen hafta gitti canım.bende korkmuştum bakamam diye ama çok zor olmadı .akşamları eşim bakıyor ben yemek falan yaparken o yokkende ana kucağına koyup yanıma alıyorum .banyoyuda eşim tutuyor ben yıkıyorum .file aldıysan onun üstünde kolay oluyor.
sen ne yiyip ne içiyorsun ? benim kızım çok gazlı ne yiyeceğimi şaşırıyorum.
efnancım sana tavsiyem bol bol konuş oğlunla kucağına al sol göğsüne yatır.emzirirken sadece onunla ilgilen.geceleri konuşma ve ortam karanlık ya da loş olsun böyle yaparsan gece ile gündüzü ayırt ediyorlar uyku düzene giriyor.ben yapmaya çalışıyorum.sende yaptıklarını paylaş olur mu
selam kızlar nasılsınız.biz iyiyiz şükür yarın 40 günlük oluyoruz inş.
didemle konuştum bebek kuvözde yatıyormuş 2500 gr doğmuş kansızlık varmış .bebek bugün çıkacakmış hastaneden.
slm canım maşallah darısı bizimkinin başına inşallah hayırla sağlıkla nasıl gidio annelik yanında biri var mı tek mi bakıyon benim annem yanımda inşallah bi kaç hafta daha yanımda sonra kayın validem gelecek ama annem gider gitmez mi gelir bilmiyorumm bebek bakmak tek başına zor geliyo bana banyosu falan korkuyorum sen napıyosunn bakabil
iyo musun?
öyle canım günden güne düşüyor ama bu nrmal değilmiş pek.dikkat etmeye çalışıyorum.aminn aminnn..evim için de çok sağol canım aminnn.
KIZLAR YAAA,iki gündür aç yaşıyoruuuum :85: :84: :84: dişetlerim tamamen indi,diişlerim acıyor hiçbişey çiğneyemiyorum.20liklerin üstündeki etlerde iltihaplanmış ağzıma hiçbişey alamıyorum yaa :84:
bugün dişçiye gittim,son aydasın bişey yapamam ki dedi.dişlerine olması gerkenden daha fazla bak dedi(iyide ben zaten bişey alamıyom ağzıma nasıl fırcalıcamm)hamilelikten özellikle doğum zamanı olabiliyomuş...hamileler doğum yapanlar sizde de oldumu yaa.
bide tuzlu suyla gargara yapcam sürekli
efnan nasılsın bebek nasıl
canımm senin bebk çok gazlı diye doktor mu dedi ablamda çok çekti bu konuda onun doktor 4 ay devam eder demişti öylede oldu ALLAH YARDIM ETSİN CANIMMMM
dikiş çok zormuş üstüne hemoroitte olunca benimki çok büyüdü ilaç falan kullanıyorum hala dha popomun üstüne oturamıyorum bilebende hemoreoid hamilelikte oldu ama doğumda rahattım artmadı.dikişlerime hiç bakamadım ben tuvalette düştükçe gördüm . benim hala iç tarafta ağrı oluyor ara ara .benim kuzuda ishal oldu galiba bugün sabah 4 ten sonra hiç uyumadı .şimdi daldı uykuya.
neden kan aldılar bebekten?
yok canım doktor birşey demedi .bacaklarını karnına çekip ağlıyor gaz çıkarınca susuyor .ben istedim şurup yazdı doktor ama bi işe yaramıyor
efnan füzen hanım sana ne zaman gel dedi .benim gitmem lazım hala gidemedim doktora