- 21 Ocak 2016
- 134
- 171
- 44
-
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
Tıklıyorum ama acılmadı baksr mısınız?
Aminnn Allahım razı olsun tşk ederimOkudum RABBİM yardımcınız olsun inşallah
Bence catlayasi varsa ne yaparsan yap çatlıyor bizim aile hep çatlar her onlemi aldim ben de çatladımGebelik çatlakları hakkında
Çatlaklar; yani karın bölgesi, göğüs, kalça ve basenlerde oluşabilen koyu renkli çizgiler derideki bağ liflerinin uzun süre gerilmesiyle oluşur.
Hamilelik esnasında oluşan çatlaklar hakkında bilgilere hemen ulaşın.
Çatlaklar
Gebeliğin hoşa gitmeyen yan etkilerinden biri, gebelik çatlaklarıdır. Cildimizde birçok katman var. Bunlardan ortada olan “alt deri” esnektir ve cildin gerildikten sonra eski haline dönmesine izin verir. Ama cildin bazı bölgeleri gebelik gibi etkenlerle uzunca bir süre gergin kalırsa, alt deri esnekliğini kaybedebilir. Derideki bağlantı liflerinin koptuğu noktada da renk kaybı ortaya çıkabilir; deri önce kahverengi veya kızılımtrak, sonrasında da doğal deri renginizden daha açık bir tona dönüşebilir. Bu izler göbeğinizde, göğüslerinizde, kalçalarınızda, basenlerinizde ve fazla kilo aldığınız herhangi bir bölgenizde oluşabilir.
Devamını okumak için tıklayın
Yapacak bisey yok yazıyor ozamn niye bu konuyu actiniz anlamadim
canım lr nin dermatis ve acil sipreri var onu dene kesin sonuç alırsın ve tamaman bitkisel ben 3 doğum yaptım maşallah hiç sorunum yokBence catlayasi varsa ne yaparsan yap çatlıyor bizim aile hep çatlar her onlemi aldim ben de çatladım
Bir tane krem vardı ismini öğrenebilirsem size söyleyeceğim. Çok iyi geliyor çatlaklaraBence catlayasi varsa ne yaparsan yap çatlıyor bizim aile hep çatlar her onlemi aldim ben de çatladım
Aynen bende de öyle oldu...aylar öncesinden başladım sonra Doktorum yapacak bişey yok dedi... Ne yaparsam yapayım çatladı her yeriimmmBence catlayasi varsa ne yaparsan yap çatlıyor bizim aile hep çatlar her onlemi aldim ben de çatladım
Merhaba, çatlak oluştu mu sizde merak ettim. Benimle aynı haftadasınız bende portakal yağı, gül yağı sürüyorum zeytinyağına da başlıcam şuanda çatlak yok ama o yüzden size de sormak istedim :)yapacak bişey yok yazıyor ya :) ben kendi yaptığımız zeytinyağını sürüyorum çok şükür kaşıntı veya çatlama yok. bebe yağı almıştım o mahvetti kaşıntıdan yatamamıştımzeytinyağı ve argan yağın devam tabi karnım henüz çok büyümedi onun etkisi bence şuan çatlamamış olması. büyüdükçe olacak gibime gelyor çünkü annemin göbüşü çok fena duruyor inşallah benimki öyle olmaz
Aynen badem yağı tüylenme yapıyormus kullanma bencede zeytinyağı sürüyorum tüm karnıma basenlerime ve göğüsüme kremde lr nin bal mumu diye bi kremi var onu sipariş verdim daha yeni kullanmaya başlamadım ama sertifikalı falan ürünleri bi deneyim dedim mevcut çatlakların yoksa bunu kullanabilirsin dediler banahenüz 17.haftam ama ilk haftalardan beri karnımda aşırı bir gerginlik hissediyorum aktif sporcuyum o yuzden doktorum karın kaslarımın cok güçlü olduğunu bu yüzden oldugunu soyledı. çatlak kremine 5. ayda baslarsın dedi ama ben sürekli badem yagı kullandım. badem yagı tüylenme yapıyor dıyenlerde oldu. bu aydan ıtıbaren bir kreme baslamak ıstıyorum önerisi olan var mı ? çok arastırdım kafam cok karıstı catlak oluşumundan çok korkuyorum
Hindistan cevizi yağına da iyi diyorlar denersenizArkadaşlar kakao yagı aldım aktardan doğal 15 tl sadece herseferinde eritmek gerekiyor ama iyi nemlendiriyor e vitamini yuksek ve hemen emiyor vucut ..