Çatlaklar konusunda ne yapmalı?

Tıklıyorum ama acılmadı baksr mısınız?

Yapacak bisey yok yazıyor ozamn niye bu konuyu actiniz anlamadim

Sevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.

yapacak bişey yok yazıyor ya :) ben kendi yaptığımız zeytinyağını sürüyorum çok şükür kaşıntı veya çatlama yok. bebe yağı almıştım o mahvetti kaşıntıdan yatamamıştım :KK43: zeytinyağı ve argan yağın devam tabi karnım henüz çok büyümedi onun etkisi bence şuan çatlamamış olması. büyüdükçe olacak gibime gelyor çünkü annemin göbüşü çok fena duruyor inşallah benimki öyle olmaz :anneadayı::KK47:

Merhaba, çatlak oluştu mu sizde merak ettim. Benimle aynı haftadasınız bende portakal yağı, gül yağı sürüyorum zeytinyağına da başlıcam şuanda çatlak yok ama o yüzden size de sormak istedim :)

henüz 17.haftam ama ilk haftalardan beri karnımda aşırı bir gerginlik hissediyorum aktif sporcuyum o yuzden doktorum karın kaslarımın cok güçlü olduğunu bu yüzden oldugunu soyledı. çatlak kremine 5. ayda baslarsın dedi ama ben sürekli badem yagı kullandım. badem yagı tüylenme yapıyor dıyenlerde oldu. bu aydan ıtıbaren bir kreme baslamak ıstıyorum önerisi olan var mı ? çok arastırdım kafam cok karıstı catlak oluşumundan çok korkuyorum

Aynen badem yağı tüylenme yapıyormus kullanma bencede zeytinyağı sürüyorum tüm karnıma basenlerime ve göğüsüme kremde lr nin bal mumu diye bi kremi var onu sipariş verdim daha yeni kullanmaya başlamadım ama sertifikalı falan ürünleri bi deneyim dedim mevcut çatlakların yoksa bunu kullanabilirsin dediler bana

Arkadaşlar kakao yagı aldım aktardan doğal 15 tl sadece herseferinde eritmek gerekiyor ama iyi nemlendiriyor e vitamini yuksek ve hemen emiyor vucut ..

Hindistan cevizi yağına da iyi diyorlar denerseniz
Kızlar bizde çatlamayan yoktu. Annem,ablam vs.ben de hep çatlarım diyordum bir de 36 bedenle hamile kalınca dedim kilo geldikçe çatlarım. 3. Aydan itibaren sabah lierac akşam da mustelanın kremlerini kullandım. Hatta ilk pharmaceris ile başladım 1 ay o krem bitince lieraca devam ettim. Son üç ay her ikisini de kullandım. Burada tek yapmanız gereken krem pintiliği yapmamanız. Çünkü çatlak tedavisi yok ne yazık ki. Hayat boyu avuç dolusu para da verseniz düzelmiyor. Bir de kuruluktan ziyade kalsiyumsuzluktan da çatlarsınız. Her gün 1 adet calsium sandoz içiyordum. Çatlamak kader değil sizin elinizde her şey.

Kızlar bizde çatlamayan yoktu. Annem,ablam vs.ben de hep çatlarım diyordum bir de 36 bedenle hamile kalınca dedim kilo geldikçe çatlarım. 3. Aydan itibaren sabah lierac akşam da mustelanın kremlerini kullandım. Hatta ilk pharmaceris ile başladım 1 ay o krem bitince lieraca devam ettim. Son üç ay her ikisini de kullandım. Burada tek yapmanız gereken krem pintiliği yapmamanız. Çünkü çatlak tedavisi yok ne yazık ki. Hayat boyu avuç dolusu para da verseniz düzelmiyor. Bir de kuruluktan ziyade kalsiyumsuzluktan da çatlarsınız. Her gün 1 adet calsium sandoz içiyordum. Çatlamak kader değil sizin elinizde her şey.

Yani sen çatlamadın sanırım di mi

hakiki zeytin yağını hiçbirşey tutmuyor. ben ne denediysem alerji yaptı özellikle kremler. o kadar pahalı olmasına rağmen içinde az bişey var ve kimine yarıyor kimine yaramıyor. benim için en iyi gelen şey özellikle her duştan sonra kurulanmadan zeytinyağı sürmek ... inanılmaz nemlendiriyor. inşaallah böyle devam eder.

Merhaba, çatlak oluştu mu sizde merak ettim. Benimle aynı haftadasınız bende portakal yağı, gül yağı sürüyorum zeytinyağına da başlıcam şuanda çatlak yok ama o yüzden size de sormak istedim :)

mrb bende şuan çok şükür çatlak yok. karnım bayagı büyüdü :KK43: sporcu olduğum için göbek çıkmamıştı ama bu aralar bu kadar ani büyüyeceğini tahmin etmemiştim. banyodan sonra kurulanmadan zeytinyağıyla masaj yapıyor ve emdikten sonra kıyafet giyiyorum canım. kremler yağlar falan bana alerji yaptı. inşaallah zeytinyağıyla böyle devam eder. hakiki olması gerek ama su ve başka bişey karıştırılmamış olacak. sende nasıl durumlar şuan

mrb bende şuan çok şükür çatlak yok. karnım bayagı büyüdü :KK43: sporcu olduğum için göbek çıkmamıştı ama bu aralar bu kadar ani büyüyeceğini tahmin etmemiştim. banyodan sonra kurulanmadan zeytinyağıyla masaj yapıyor ve emdikten sonra kıyafet giyiyorum canım. kremler yağlar falan bana alerji yaptı. inşaallah zeytinyağıyla böyle devam eder. hakiki olması gerek ama su ve başka bişey karıştırılmamış olacak. sende nasıl durumlar şuan
Canım şuan bende de yok çatlak. Bende hakiki rafine edilmemiş zeytin yağı sürüyorum bol bol :) İnşallah çatlamadan biter bu süreç :KK36: İlk 4 ay bende de hiç göbek yoktu suan yeni alıştım göbeğime :KK48:

hakiki zeytin yağını hiçbirşey tutmuyor. ben ne denediysem alerji yaptı özellikle kremler. o kadar pahalı olmasına rağmen içinde az bişey var ve kimine yarıyor kimine yaramıyor. benim için en iyi gelen şey özellikle her duştan sonra kurulanmadan zeytinyağı sürmek ... inanılmaz nemlendiriyor. inşaallah böyle devam eder.
Günlük her gece sürüyorum ben bir de

her gece uğraşamıyorum valla eve gidip yemek bulaşık derken ancak uyuyorum :KK43: hergün sürmen çok iyi. çok faydasını göreceksin inşaallah .gaza geldim ben de bu akşam süreyim :)
Sür sür, kız gece yatarken dök göbeğine iki sıvazla (ben göğüslerime ve kalçama da sürüyorum) 2 dklık iş :KK54: Valla çatlaklar oluştuktan sonra hiçbir şey yapılamıyorsa, oluşmasını engellemekten başka yapacak bir şey yok :KK53::KK17:

Sür sür kız gece yatarken dök göbeğine iki sıvazla (ben göğüslerime ve kalçama da sürüyorum) 2 dklık iş :KK54: Valla çatlaklar oluştuktan sonra hiçbir şey yapılamıyorsa, oluşmasını engellemekten başka yapacak bir şey yok :KK53::KK17:

aynen öyle canım da bu aralar çok yoruluyorum :KK43: iş çıkışı gittiğimde ev beni daha da yoruyor. ailem başka şehirde.yardımcı olacak kimsem de yok. eşim var tek. bazen yorgunluktan dişimi bile fırçalayamıyorum mesela dün :::::KK70: ama süreceğim inşaallah çok sağol dikkat etmeye çalışacam bakalım o dediğin yerlere de sürüyorum :KK70: :KK70: :anneadayı: bakalım iyi olur inşallah
:KK200:

aynen öyle canım da bu aralar çok yoruluyorum :KK43: iş çıkışı gittiğimde ev beni daha da yoruyor. ailem başka şehirde.yardımcı olacak kimsem de yok. eşim var tek. bazen yorgunluktan dişimi bile fırçalayamıyorum mesela dün :::::KK70: ama süreceğim inşaallah çok sağol dikkat etmeye çalışacam bakalım o dediğin yerlere de sürüyorum :KK70: :KK70: :anneadayı: bakalım iyi olur inşallah
:KK200:
Biliyor musun ikimizde aynı durumdayız. Ailem uzakta bende yalnızım. Eşimden destek alıyorum napıyım. İşte çalış gel evde de yorul. Zaten geceler kısa. Eve geldiğimde yemeğin hazır olduğu günleri özledim valla :KK22:

Biliyor musun ikimizde aynı durumdayız. Ailem uzakta bende yalnızım. Eşimden destek alıyorum napıyım. İşte çalış gel evde de yorul. Zaten geceler kısa. Eve geldiğimde yemeğin hazır olduğu günleri özledim valla :KK22:

ah ah ben o konuda da şansızım :) annem çalışırdı eve gidip yine ben yapardım :KK47::KK47: kaderim bu heralde :KK70: :KK70: :KK70:
allah kolaylık versin hepimize :KK76:

Kızlar gratisten hindistan cevizi yağı aldım, küçük bir kavanozda satılıyor. İndirime girmiş 20 tlydi.İnanılmaz nemlendiriyor, iyi gelmediği bir şey yok zaten. Önce bolca zeytinyağıyla (rafine edilmemiş) göbeğime, basenlerime ve göğüslerime masaj yapıyorum. Daha sonra hindistan cevizi yağı ile masaja devam ediyorum. Hem yumuşacık yapıyor, hemde mis gibi kokuyor. Şuanda çatlaklarım yok, umarım olmaz da :dua::KK71:

Kızlar gratisten hindistan cevizi yağı aldım, küçük bir kavanozda satılıyor. İndirime girmiş 20 tlydi.İnanılmaz nemlendiriyor, iyi gelmediği bir şey yok zaten. Önce bolca zeytinyağıyla (rafine edilmemiş) göbeğime, basenlerime ve göğüslerime masaj yapıyorum. Daha sonra hindistan cevizi yağı ile masaja devam ediyorum. Hem yumuşacık yapıyor, hemde mis gibi kokuyor. Şuanda çatlaklarım yok, umarım olmaz da :dua::KK71:
bende korkuyorum çatlaklardan.10 haftalık hamileyim.erkenden önlem almak istedim cildim çok kuru çünkü. bende watsonsdan aldım organic hindistan cevizi şimdi 2 güne bir sürüyorum çatlak oluşumunda etkili yazıyor forumlarda.çok güzel kokusu var bayıldım.inşallah iyi gelir.

bende korkuyorum çatlaklardan.10 haftalık hamileyim.erkenden önlem almak istedim cildim çok kuru çünkü. bende watsonsdan aldım organic hindistan cevizi şimdi 2 güne bir sürüyorum çatlak oluşumunda etkili yazıyor forumlarda.çok güzel kokusu var bayıldım.inşallah iyi gelir.
Aynen canım çok güzel kokuyor, yumuşacık yapıyor. Sabah akşam sür ihmal etme. Bir de bol su tüket o da cildin nemlenmesini sağlıyor Hoppa Doğumdan sonra da göğüs yarası için öneriliyor, sürüp silmeden bebeğinizi rahatlıkla emzirebilirsiniz deniliyor. Uzun bir süre kullanacağız yani:KK73:

Herkes ayni hindistan cevizi yagini almis sanirim kizlar:)) bende dun ondan aldim kokusu cok guzl guzelde nemlemdiriyor , bebe yagi suruyordum bir aydir karnim belim pul pul oldu nemlendirecegone kurutumu anlamadm.yada bayatti iki bucuk yillik yagdi , bende hindistan cevizi ysginin cok faydali olduguni okudum sbah aksam suruyorum insallah faydasimi goruruz ya

X