- 25 Nisan 2011
- 2.941
- 2.104
-
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
Tıklıyorum ama acılmadı baksr mısınız?
Yapacak bisey yok yazıyor ozamn niye bu konuyu actiniz anlamadim
Sevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.
yapacak bişey yok yazıyor ya :) ben kendi yaptığımız zeytinyağını sürüyorum çok şükür kaşıntı veya çatlama yok. bebe yağı almıştım o mahvetti kaşıntıdan yatamamıştımzeytinyağı ve argan yağın devam tabi karnım henüz çok büyümedi onun etkisi bence şuan çatlamamış olması. büyüdükçe olacak gibime gelyor çünkü annemin göbüşü çok fena duruyor inşallah benimki öyle olmaz
Merhaba, çatlak oluştu mu sizde merak ettim. Benimle aynı haftadasınız bende portakal yağı, gül yağı sürüyorum zeytinyağına da başlıcam şuanda çatlak yok ama o yüzden size de sormak istedim :)
henüz 17.haftam ama ilk haftalardan beri karnımda aşırı bir gerginlik hissediyorum aktif sporcuyum o yuzden doktorum karın kaslarımın cok güçlü olduğunu bu yüzden oldugunu soyledı. çatlak kremine 5. ayda baslarsın dedi ama ben sürekli badem yagı kullandım. badem yagı tüylenme yapıyor dıyenlerde oldu. bu aydan ıtıbaren bir kreme baslamak ıstıyorum önerisi olan var mı ? çok arastırdım kafam cok karıstı catlak oluşumundan çok korkuyorum
Aynen badem yağı tüylenme yapıyormus kullanma bencede zeytinyağı sürüyorum tüm karnıma basenlerime ve göğüsüme kremde lr nin bal mumu diye bi kremi var onu sipariş verdim daha yeni kullanmaya başlamadım ama sertifikalı falan ürünleri bi deneyim dedim mevcut çatlakların yoksa bunu kullanabilirsin dediler bana
Arkadaşlar kakao yagı aldım aktardan doğal 15 tl sadece herseferinde eritmek gerekiyor ama iyi nemlendiriyor e vitamini yuksek ve hemen emiyor vucut ..
Kızlar bizde çatlamayan yoktu. Annem,ablam vs.ben de hep çatlarım diyordum bir de 36 bedenle hamile kalınca dedim kilo geldikçe çatlarım. 3. Aydan itibaren sabah lierac akşam da mustelanın kremlerini kullandım. Hatta ilk pharmaceris ile başladım 1 ay o krem bitince lieraca devam ettim. Son üç ay her ikisini de kullandım. Burada tek yapmanız gereken krem pintiliği yapmamanız. Çünkü çatlak tedavisi yok ne yazık ki. Hayat boyu avuç dolusu para da verseniz düzelmiyor. Bir de kuruluktan ziyade kalsiyumsuzluktan da çatlarsınız. Her gün 1 adet calsium sandoz içiyordum. Çatlamak kader değil sizin elinizde her şey.Hindistan cevizi yağına da iyi diyorlar denerseniz