- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
canım inan yağlar işe yarıyor ben aleo vera kullanıyorum kalçamdaki çatlaklar derindi hem inceldi dokunduğumda yoklar belimdekiler belli şimdi at kestanesi yağını alıcam bide bir kız madecassol ve acnelays kullanmış kolundakiler %95 gitmiş yemin etmiş bide
Tüylenme olmadı mı sende ?
Bende koluma,belime kullanacağım çünkü bide tüy derdi çıksın istemiyorum
Madecassol ve acnelays okuyorum bende çok kaşındıryo deniliyodu
Geçmişse arkadaşının adına sevinirim
canım benim arkadaşım deil ben bu siteden okudum kız allahın kitabuının üzerine yemin ederim %95 geçti yazmış başka topiikte bacak arkalarıda geçmiş ben şimdi arkonun meyve özlü kremleri var ya mango mandalinalı ondan kullanıyorum onu vucuduman sürecek kadar bi kaba koyuyorum sonra dalinin aleoveralı bebek yağında döküyorum bir miktar karıştırıyırm sürüyorum böyle daha kolay emiliyor şimdide at kestanesi yağı alıcam ben 9 gün falan madecassol acnelays hametan kullandım bende bir sorun olmamıştı kaşıntı leke vesayre ama her iihtimale karşı hametan ve madecassol kullancam 1 yıl ve at kesytanesi millet 2 ay kullanıyor vazgeçiyor uzun süreli kullanırsan etki görürsün
canım benim arkadaşım deil ben bu siteden okudum kız allahın kitabuının üzerine yemin ederim %95 geçti yazmış başka topiikte bacak arkalarıda geçmiş ben şimdi arkonun meyve özlü kremleri var ya mango mandalinalı ondan kullanıyorum onu vucuduman sürecek kadar bi kaba koyuyorum sonra dalinin aleoveralı bebek yağında döküyorum bir miktar karıştırıyırm sürüyorum böyle daha kolay emiliyor şimdide at kestanesi yağı alıcam ben 9 gün falan madecassol acnelays hametan kullandım bende bir sorun olmamıştı kaşıntı leke vesayre ama her iihtimale karşı hametan ve madecassol kullancam 1 yıl ve at kesytanesi millet 2 ay kullanıyor vazgeçiyor uzun süreli kullanırsan etki görürsün
Çok saol
Sen baya bilgilisin bu konuda
Kendime bende en kısa zamanda bi yöntem bulacağım artık
kendine bir yöntem bul ve sabit kal ilk önce dene fayda sağlarsa uzun süreli kullan derim çatlak tedavisi öle kısa süreli olcak bi iş deil yani sen azaltmaya bak bakarsın seneye süper bi yöntem çıkar tamamen kurtulursun inş tabi ya şu leyla hanım aklımda kaldı ya
Ara bi sor istersen
Ne yapıyomuş,ücret neymiş falan
ya ben yazdım mail gönderdim piyasada ürün var mı diye şuanlık merkezde yapıyormuş fiyatı sordum bana bilgesel olarak değişiklik gösterebilir dedi bende aramatya çekiniyorum bide tel no verdi 0216 369 86 00 die ama aramadım
Ortalam bi fiyat verebilir misin falan deseydin verirlerdi belki
Şu ücretleri internette bulmak çok zor zaten,aslında söylense daha çok insan bile gidebilir
ne kadar pahalı peki eger dogruysa parayı biriktirelim ellerimizle boşuna ugraşmayalımpahalıdır bu yöntem çünkü üç tane farklı şey kullanıyorlar süresinin kısa olmasında belli
2 hafta diyor
ya ben 2 kere mail gönderdim bana aynı şeyi söyledi tel no verdi
shout hangi marka aloe vera yağı kullanıyosun?
Selam Arkadaşlar,
Cumartesi 15:45 randevu aldım medicana kometolojiden görüşme sonrasında size bildiririm gelişmeleri,sormak istediğiniz sorular varsa sizin adınıza da sorabilirim,
ne kadar pahalı peki eger dogruysa parayı biriktirelim ellerimizle boşuna ugraşmayalım
semender bide fiyatı mutlaka net bir şekilde konuş canım bide tüm arkadaşlar için mesela kol ,bacak,kalça,bel,göğüs hepsinin fiyatını tek tek sorarsan çok iyi olur çünkü herkesin başka başka yerlerinde ya allah razı olsun senden
semender bide sen hangi medicanadan randevu aldın istanbuldada vardı dimi sen ankaradan randevu almadın ?
ben ankaradaki medicanadan aldım canım ayrıca zaten o soruların hepsini sorucam merak etme, bu arada gitmek isteyen kişilere duyurulur ilk randevu ücretsiz bence imkanınız varsa sizde gidin öğrenin derim ben, çünkü herkesin cilt tipi farklı ve doktorun görüp yorum yapması ve fiyat vermesi daha doğru olur bence,
İstanbul'da da var mı ki acaba ?