Çatlaklar Çatlaklar infini yöntemiyle ortadan kalkıyorr !!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
yok canım ya 3 ay acnelyse madecassol kullandım, annem bıraktırdı, ozonyag kullandım 3 şişe, kakao yağı kullandım bi süre falan hiç bi değişiklik olmadı . en son dermarolları denicem artık

ben 1 hafta acnelyse madecassol ve hametanı karıştırıp kullandım benim çatlaklarım bayağı azalmıştı bide arkonun güneş kremi var 30 faktörlü aleo veralı onu kullandım ben o çok iyi geldi bana ama yarım vardı bende bitti alıcam yani o krem nasıl oldu anlamadım ten rengim gibiydi çatlakalrım ,dermarollerdan nefret ediyorum bende kararma yaptı yani iki kolum arasında çok az ton farkı var ve leke yaptı içimde kalmasın die aldım 60 tl aldım hemde titanyum

merhaba,bende üç ay madecassol + acnelyseo+hametan krem kullandım.ama çatlaklarımda çoğalma oldu.ve çok belirginleşti o yüzden bıraktım kullanmayı.limon ve kahve karıştırıp kullanıyorum.bakalım ne kadar faydası olacak.

merhaba,bende üç ay madecassol + acnelyse+hametan krem kullandım.ama çatlaklarımda çoğalma oldu.ve çok belirginleşti o yüzden bıraktım kullanmayı.limon ve kahve karıştırıp kullanıyorum.bakalım ne kadar faydası olacak.

Medicana International Ankara - Kozmetoloji ve Akupunktur nitesi

Selam Arkadaşlar,

Bu linki dikkatli bir şekilde okuyun ve bu yöntemin aslında çatlaklar için geliştirilen bir yöntem olmadığını ve dermaroller ya da başka bir adıyla microrollere benzediğini göreceksiniz, detaylı bilgi için medicana'ya mail gönderdim gelen sonuçları sizle de paylaşırım.

Hepinize sevgiler,

NOT: Sitede yaşanan başka bir sorunda şu ki: Bir konu hakkında bir topic açıldığında 3-5 mesaj sonra ilgili konuda kopmalar oluyor; (onu da dene, bunu denedin mi,şunu kullanıyorum memnunum,bunu kullanıyorum memnun değilim. v.s.....) zaten diğer konuların konuşulduğu bölümler var, lütfen hepimiz ilgili bölümlerde ilgili konuyla ilgili konuşursak gereksiz zaman kaybetmemiş oluruz ve daha verimli olur.Şimdiden teşekkürler,

canım ben bir hafta madecassol +acnelys ve hametan kullandım benimkiler hem soluklaştı ve birazcıkta doldular ama bitti kremlerim yine alıcam .. sende niye böle bi etki etti anlamadım belki acnely karartma yaptı çatlamayan deriyi ve çatlak kısımlar daha fazla belirginleşmiş olabilir bende böle bişi yapmamıştı ama ben yine de her ihtimale karşı sadece madecassol ve hametan kullanıcam ..bende kahve liman yapmıştım benimkileri belirginleştirdi kahve limon umarım sende işe yarar...

semender haklısın fakat yöntem yeni olduğu için kullanan veya yaptıran kişi olmayınca başka yerlere kaıyor konular aslında kırışıklar için üretilmiş fakat dermaroller ile alakası olmadığını belirteyim zira dermaroller sadece deri üstünde bi travma yaratır ve onarım bu şekilde olur fakat bu sistem altın uçlu iğne dediğimiz iğnelerle derinin altına radyofrekans gönderiliyor ve dermis kontrollü bir şekilde zarar görüyor ve kendini yeniliyor ..iğne diyince hemen akla dermaroller geliyor fakat fraksiyonel lazere daha yakın bir yöntem aslında çünkü deri altına iniyor dermise kadar ve fraksiyonel lazerden daha etkili kırışıklarda 1 ayda süper sonuç alınınca çatlaklara ve bir çok şeye iyi geldiği söylenmekte ve benim yazdığım makalenin manşetinde kırışıklar ve çatlaklar ortadan kalkıyor yazıyordu ankara gazetisinde canım semendere uyarısından dolayıda teşekkür ederim saygılarr!!!

aman amann kremleri bırakın çatlak en derin altında duruyor bidaha düşün bukadar kesip atmaz bu yöntemini denerseniz ömür boyu rahat edersiniz

Selam Arkadaşlar,

Devrim Gürsoydam gelen maili aynen aktaıyorum:

Merhaba

Çatlak tedavisi ile ilgili bilinmesi gereken ilk cümle ciltte oluşan deformitenin tümüyle geçmeyeceğidir.Çatlak tedavisindeki bütün yöntemler çatlak olan bölgeyi daraltmak,çatlak dokunun rengini sağlıklı dokuya yaklaştırmak,çatlak dokunun yerine sağlıklı bir doku gelişimini sağlamaktır. Fraksiyonel radyofrekans yöntemi (İnfini-altın iğne) de bu amaç doğrultusunda geliştirilen en yeni ve anlamlı uygulamalardan biridir. Çatlak eskidikçe daha uzun süreli tedavi gerektirir. Uygulanabilecek diğer yöntemler karboksiterapi,mezoterapi,PRP, gençlik aşısı,Düşük frekans lazer tedavileridir.Uygulama maliyeti uygulama yapılacak alanın büyüklüğüne bağlı değişmektedir.Uygulamalar SGK ,özel sigorta kapsamı dışındadır.

Daha detaylı bilgi ve durumunuzun daha doğru değerlendirilebilmesi için lütfen randevu alınız.İlk görüşmeler ücretsizdir.

Saygılarımızla

Dr. İbrahim Devrim Gürsoy

Medicana İnternational Ankara Hastanesi

Akupunktur ve Kozmetoloji Ünitesi

B1 katı

Tel; 0312 292 92 92 /53605

Medicana International Ankara - Kozmetoloji ve Akupunktur nitesi

bilgin için teşekkürler semender zaten kesin çözüm değil bu ama fraksiyonel lazer den daha üst bir cihaz fraksiyonel lazer bile %25 ile % 75 arasında görünümde ve boyutunda düzelme sağlıyordu ama bu yöntemin fraksiyonel lazerden daha iyi olduğu ortada umarım kesin çözümü çıkar !iyi dilerklerimle kib

karbeyazcım senin dediğin yöntem nedir ben anlamadım yazdıklarından özür dilerim açıklarsan sevinirim cnm:)

umarım canım umarım kesin çözüm çıkarda artık biz de bu konuyu sonsuza kadar konuşmayız o kadar istiyorum ki anlatamam,

Sevgiler,

benim de kalçada yok yok maşallah:)
kalçamda çatlak da var selülit de var çatlak bide artık nerdeyse morumsulaşmış bende..

canım benimkiler beyaz. kalçadaki çatlaklara aloe vera yağının etkili olduğunu duymuştum ben kendim kullanıyorum 1 haftadır ,ayrıca at kestanesi yağınıda almayı düşünüyorum .he aklıma gelmişken herkese şunu söliyim arkadaşlar pınar esenin haftasonu keyfi adlı bir programı var oraya hülya leyla çabuk katılmıştı ve çatlakları tamamen yok ettiğini garanti veriyorum dedi ben aslında bu kadına inanıyorum çünkü seans ücreti 60 tl ve oraya gidenlere 3 kere gel sonra ürünlere devam et diyormuş çok iddealı konuştu ve ben ece gürselin verdiği bir röportajında hülya leyla çabuğun sayesinde istenmeyen tüylerinden ve çatlaklarından onun sayesinde kurtulduğunu uzun süre istenmeyen tüyleriyle ve çatlaklarıyla başa çıkamayan ece gürsel onunla şifa bulduğunu ve kurtulduğunu söyledi ve kadının seti de öyle pahalı değil bir sürü ürün var setin içinde 110 tl bilginize arkadaşlar bu konuyla bilgisi olanda paylaşsın lütfenn saygılar sevgiler hepinize sağlıcakla kalınn :)

arkadaşlar konu konuyu açıyor ama sentinuss selülit diyince hülya leyla çabuk bir yöntem söyledi paylaşmadan edemicem bir bardah soda (maden suyu),yarım bardak limon ve bir kaşıkta sofra tuzu ilk önce ponza taşını hafif masaj yaparak bastırmadan ve derinizi gerin yaparken,sonra ponza taşıyla işiniz bittiğinde soda,limon ve tuzu bir kapta karıştırıp çalkalayın ve vücuda sürün 15,20 dk bekleyin ve ılık su yada soğuk su ile yıkayın 2 günde bir yapılacak yani 1 ayda 15 defa yapmış olacaksınız..bide çatlaklar için bu kadının merkezine giden ve ya ürününü kullananlar yazsın lütfen !!!saygılar efemmmmm

o programda çağkan çokcan diye biri çıkıyodu aynı şeyleri oda söylüyo buradan bi arkadas arastırmış ben araştırdım foss çıktı dedi yalanmış bilemiyorum kim doğru söylüyo ama hiç bizaman çatlağın geçmiyceni söylüyolar ben inanmaya basladım galiba ancak görünümünü biraz düzgünleştirebiliriz lierac diye bi krem var 3lüsü nette var 106tl ben ondan almayı düşünüyorum en basarılı ürün lieracmış eczacıda söylemişti

Hülya Leyla Çabuk'a arkadaşımın ablası saç dökülmesi için gidiyodu
Arkadaşımla uzun zamandır görüşemiyorum,görüştüğümde sorarım
Ama böyle kesin sonuç denildiği zaman güvenemiyorum ben
Buzlu terapi içinde öyle deniliyodu kimse sonuç alamadı
Bayanlar çok şikayetçiyim şu çatlaklardan uyguladığınız ne gibi yöntemler var

karbeyazcım senin dediğin yöntem nedir ben anlamadım yazdıklarından özür dilerim açıklarsan sevinirim cnm:)

cnmm infini yöntemi işe yarar gibi görünüyor bu zamana kadar kimse sonuç alamadı belki o yöntemiyle kurtarır dedim ben yaglar ve kremleri çok denedim maddi durumum iyi olmadıgı yöntemi yaptıramıyorumm yoksa en başta konuyu açardımmm

karbeyazcım inan benimde durumum yok bende yaptırmaik isterdim ama malesef durumum yok

canım inan bana ben çok takıntı ediyorum bunalıma girdim heryerimde kusur varmış gibi hissediyorum en küçük şeyler bile sorun oluyor 22 yaşındayım ve bekarım ben aleovera yağı kullanıyorum bebek yağı dalinin onun dışında at kestanesi yağı alıcam ..bu leyla hanım pınar esenin programına 3 hafta katıldı ve çatlaklarını tedavi ettiğini söyledi ve ece gürselde başa çıkamadığı çatlaklarından ve istenmeyen tüylerinden onun sayesinde kurtulduğunu söylemişti ben çatlakların kesin çözümü olduğunu düşünüyorum ama insanlar bulamıyorlar valla çünkü allah diyor ki ben çağresi olmayan hiç bir hastalık yaratmadım bundan yola çıkarak bitki uzmanı olan leyla hanım bu konu uzman diye düşünüyorum ben bugün mail attım çatlak ürünü seti piyasada var ımı diye bana yarım saat sonra bir mail geldi şuanda leyla hanımın kendi merkezinde uygulandığını söylediler üzrette uygulanacağı yere göre değişiklik gösteriyormuş bana telefon numarası verdiler 0216-369-86-00 randevu almamı söylediler ön görüşme ücretsizmiş arkadaşlar ben aramaya çekindim açıkcası sizlerden yardım bekliyorum lütfennn:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…