- 19 Kasım 2011
- 1.238
- 15
Ama çatlaklar göğüs üstünde yni dekolte bölgesinde olduğu içiin oradaki deriyi alamazlar.Alt kısımda ki deriyi kesip gerdikleri için azalma olur diye düşünüyorum sence ?
yok canım ebaydan sipariş verdim bekliyorum daha 2 haftayı bulur gelmesi galibason umut işte bekarım bende, arkadaşlar göğüste çatlaktan bahsetmişte bende keşke diğer hiç bi yerim de olmasaydıda büyüklükten göğüslerim çatlasaydı derim dizim kalçam belim boy uzamasından olduda bide kalçamın altında boyuna olanlar türedi niye oldu hiç anlamadım onlar ya sanki gittikçe artıyolar birden beyaz beyasz çıkıyolar her gun yeni bi yerimde keşfediyorum dizimin arkasında falanda geçtim artık oraları. genetik işte naparsın
Merak etme yalnız değilsin aynı sorunu bende yaşıyorum beyaz tenliyim ve özgüvenim 0 keşke sadece göğüs bölgemde olsaama bu yöntemi okuyunca umutlandım deneyen kimse yok mu ?
Benim gögüslerim büyük olduğu için ilerde küçültmeyi düşünüyorum , düşünüyorum dediysem KESİN :) . Bir nebze azalır bence sen ne düşünüyorsun ?
bide şu konuya açıklık getirelim makalede cilt altına uygulandığı için etkisi çok uzun süren diyor kafanız karışmasın burda demek istediği çatlak olan yerlerin tedavi edildikten sonra tekrar çıkma olasılığı olabilir fakat bu yöntemle bu süreç uzatılır bunu demek istiyor biginizee...
canım ben alalı 2 hafta oldu belime ,diz arkasına denedim fakat kararma yaptı şimdilik kullanmıyorum
yok canım ebaydan sipariş verdim bekliyorum daha 2 haftayı bulur gelmesi galibason umut işte bekarım bende, arkadaşlar göğüste çatlaktan bahsetmişte bende keşke diğer hiç bi yerim de olmasaydıda büyüklükten göğüslerim çatlasaydı derim dizim kalçam belim boy uzamasından olduda bide kalçamın altında boyuna olanlar türedi niye oldu hiç anlamadım onlar ya sanki gittikçe artıyolar birden beyaz beyasz çıkıyolar her gun yeni bi yerimde keşfediyorum dizimin arkasında falanda geçtim artık oraları. genetik işte naparsın
yani geçici olarak mı silik yapıyomuş :26:
yani geçici olarak mı silik yapıyomuş :26:
hadi ya bu kararma olayı oluyo bazılarında geçici bişi di mi bir süre sonra geçer elbet yani ? dermarollerdan sonra ne kullanıyodun?
ya kızlar çok kötü hissediyorum ben kendımı ya aynaya dahi bakmak ıstemıyorum daha 21 yasındayım ve göğüslerım Allah ın gücüne gitmesin çok irenc ya yukarı yukarı catlaklarcok belirginler bügun gittim kendime bikini tişört falan baktım o kadar güzellerdi ki ama gel gör ki yakısmıyor bana off off
canım eğer beyaz tenliysen kararma geçtikten sonra lekeler kalıyor ben ilk uygulamada çinko oksit kullandım 2. uygulamada aleo vera yağı kullandım ama çatlaklarda hiç bir değişiklik yok
beyaz tenliyim ya korktum şimdi ama denemedende edemicem of olmaz inşallah , seninki titanyum muydu çelik miydi
canım sen aleo veralı ve e vitaminli kremler kullan derim aleo vera uzun kullanımda silikleştiriyor durumun iyise eğer sana tavsiyem ya fraksiyonel lazer yada infini yöntemi ..inan bana bende 22 yaşındayım benimde sıkıntım var bu konuyla ilgili yani yüz nakli bile yapılırken bu devirde iki çiziğin çaresini bulamayan kozmotoloji ve dermatologlara yuh diyorum benallah herkese bu derdin şifasını nasip etsin !!
canım krem adı verebılcekmısın ben cok sey kullandım ama ıse yaramadı son care ıste lazerdı fraksıyoneldı sımdı bu yenı ınfını yontemı durumum cok ıyı degıl cunku ogrencıyım ama calısıp paramı bırıktırıcem kurtulmak ıstoyorum[/QUO ben bir ara arka nem güneş koruyucu sütü var 30 faktörlük onu kullanmıştım aleo veralı ve e vitaminli ve inan bana çatlaklarım yok gibi bişeydi sonra ne olduysa yine belirginleştiler ama yine kullanıcam ben uzun süreli kullanınca etkisi olucaktır inş ..fiyatı 18 tl.ama ben madecassol ve hametan bileşiğini tavsiye ediyorum yinede onlarda çok iyi iki krem ve kullananlar hiç uzun süre kullanmıyor 2 ayda 6 ayda olmıcak bırakıyorum diyorlar uzmanlar bile 2 yıl diyorlar tedavisi için aslında uzun süreli kullansak yok olcak ama sabır yok sabır :18:
ya bide arkadaşlar bio oil ile 3 ayda çatlaklara son başlığında açılan konuda biri limon ve aspirini ve badem yağını masaj yaparak sürmüş ve streç film ile sarıp 20 dk. egzersiz yapmış bunu 2 kez yapmış ve 3 uygulamasını ablasına yaptırıcağı gün bide bakmış kalçası püpürüssüz .onunda çatlakları ergenlikten kalmaymış yani beyaz çatlakmış ..ya kızlar ya bu çatlak zenci olanlarda ve asyalı olanlarda neredeyse görünmüyor ırka bağlı bişi galiba türk kadınlarında var genellikle çok sıkıldım ya nightmarenights senin çatlaklarına uygulayıpta evet birazcık düzelme oldu dediğin bir yöntemin var mı?