Çatlaklar Çatlaklar infini yöntemiyle ortadan kalkıyorr !!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ya arkadaşlar birde birşey soracağım lütfen bilen biri cevaplarsa sevinirim ya bende kolumun üst kısmında gözenekler var ya onlarda beyazlama var sizce ne olabilir bu mantar mı acaba ?bilgisi olna yardım etsin lütfen ?

Hülya Leyla Çabuk'a arkadaşımın ablası saç dökülmesi için gidiyodu
Arkadaşımla uzun zamandır görüşemiyorum,görüştüğümde sorarım
Ama böyle kesin sonuç denildiği zaman güvenemiyorum ben
Buzlu terapi içinde öyle deniliyodu kimse sonuç alamadı :KK31:
Bayanlar çok şikayetçiyim şu çatlaklardan uyguladığınız ne gibi yöntemler var :KK14:

yağmutrun elleri bide saç için seans ücreti kaç lira ödüyordu onuda sorar mısın lütfenn canım ya şimdiden teşekkürler çok saol ilgilendiğin için

dE-strİa YÖNTEMİ die bi sitesi gözüme takıldı çatlaktedavisi yazınca çıkıyor Dr.erkan aslantaş kendisine ait bi site

dE-strİa yöntemiyle kırmızı renkli ve yeni çatlaklar daha kısa sürede (en fazla 2 haftada) beyaz ve eski çatlaklar ise (en fazla 4-6 haftada) (çatlak eski ise süre uzuyor) çok büyük ölçüde tedavi edilmektedir

inş. dogrudur kızlar bu doktoru duyan var mı

dE-strİa YÖNTEMİ die bi sitesi gözüme takıldı çatlaktedavisi yazınca çıkıyor Dr.erkan aslantaş kendisine ait bi site

dE-strİa yöntemiyle kırmızı renkli ve yeni çatlaklar daha kısa sürede (en fazla 2 haftada) beyaz ve eski çatlaklar ise (en fazla 4-6 haftada) (çatlak eski ise süre uzuyor) çok büyük ölçüde tedavi edilmektedir

canım ben duymadım ama sen söyleyince araştırdım aslında bu çatlak tedavisi mantıklı çünkü bu tedaviler aslında telk tek yapılıyor yani dermaroller(micro roller),ozon tedaviside tek başına yapılan prp ise kök hücre salgısı yani bunların hepsini aynı anda uygulayınca hem daha hızlı sonuç alınır. hem ben çatlaklar için bişe diyimde paramız olsa gider fraksiyonel lazer yaptırırız 2 ay geçtikten sonra infini yaptırırız 2 ay geçtikten sonra se stria yöntemini uygulatırız sonra hülya leyla çabuğun merkezine gider son rütuşları yaparız bakın bakalım geçiyor mu geçmiyor mu sanatçıların niye bir tane yok onlar insan değil mi ?

yağmutrun elleri bide saç için seans ücreti kaç lira ödüyordu onuda sorar mısın lütfenn canım ya şimdiden teşekkürler çok saol ilgilendiğin için

Sorarım tabi
Bana o zaman söylemişlerdi
Her hafta gidiyodu 50-60 gibi bişeydi yanılmıyosam,hatırlayamıyorum tam yanıltmış olmayayım
Bide setini almıştı

o programda çağkan çokcan diye biri çıkıyodu aynı şeyleri oda söylüyo buradan bi arkadas arastırmış ben araştırdım foss çıktı dedi yalanmış bilemiyorum kim doğru söylüyo ama hiç bizaman çatlağın geçmiyceni söylüyolar ben inanmaya basladım galiba ancak görünümünü biraz düzgünleştirebiliriz lierac diye bi krem var 3lüsü nette var 106tl ben ondan almayı düşünüyorum en basarılı ürün lieracmış eczacıda söylemişti

çatlaklar hiç geçmiyorsa shakiranın kalçasındakiler nası geçti peki yani hiç bir sanatçıda çatlak yok olanlarda yok etmesini biliyorlar çatlaklar için diyelim fraksiyonel lazere gittin %50 azaldı eğer % 50 azalıyorsa farklı bir yöntem daha yaptırırsın birden çok yöntemi dene bakalım çatlakdan eser kalı mı saygılar ve ümitsiz olma allah ümidini kesenleri sevmez :KK66:

arkadaşlar bir yıl boyunca çalışın para biriktirin ve diğer yıla paranızı çatlak ile ilgili hangi yöntemler varsa deneyin kesin çözüm bence bu :KK51:

Sorarım tabi
Bana o zaman söylemişlerdi
Her hafta gidiyodu 50-60 gibi bişeydi yanılmıyosam,hatırlayamıyorum tam yanıltmış olmayayım
Bide setini almıştı

ya bu hülya hanım bence çatlakları gerçekten geçiriyor neden birincisi durumu zaten iyi ikincisi seans ücretleri oldukça ucuz bir güzellik merkezine git 500 lirada aşağı çıkamazsın üçüncüsü ise setleride uygun fiyatlı neden yalan söylesin ki hem programda demiştiki tıbbi olarak görüntüsünü azaltıyorlar sizin yönteminizde mi öyle demişti leyla hanım hayır tamamen kapanıyor demişti kendinden emin demekki yaşamış kaçtane vaka görmüştür iyileştirmiştir yani umudum şuanlık o para biriktirip gidicem kendisine kısmet bakalım :)

ya bu hülya hanım bence çatlakları gerçekten geçiriyor neden birincisi durumu zaten iyi ikincisi seans ücretleri oldukça ucuz bir güzellik merkezine git 500 lirada aşağı çıkamazsın üçüncüsü ise setleride uygun fiyatlı neden yalan söylesin ki hem programda demiştiki tıbbi olarak görüntüsünü azaltıyorlar sizin yönteminizde mi öyle demişti leyla hanım hayır tamamen kapanıyor demişti kendinden emin demekki yaşamış kaçtane vaka görmüştür iyileştirmiştir yani umudum şuanlık o para biriktirip gidicem kendisine kısmet bakalım :)

Gerçek olmasını öyle yürekten isterimki :KK31:

Çok yöntem var ama bunlara insan vücudu dayanabilir mi bilemiyorum :KK1:

ya şöyle olabilir bu yıl diyelim infini yaptırdın onu desteklemek için bitkisel şeylere devam ediceksin param olsa infini yaptırırım 1 ay geçtikten sonra leyla hanıma giderim bitkilerle çatlak tedavisini yaptırırdım seneye zaten yeni bir yöntem çıkar her yıl çıkıyor sonra onu yaptırırım ama sanatçıların ki geçiyor shakiranın kalçasında bvardı geçmiş nasıl geçti peki?

Bende merak ettim şimdi bunu
Seans ücreti ne kadar acaba,doktorunda adı sanı çok duyulmamış sanırım

ya şöyle olabilir bu yıl diyelim infini yaptırdın onu desteklemek için bitkisel şeylere devam ediceksin param olsa infini yaptırırım 1 ay geçtikten sonra leyla hanıma giderim bitkilerle çatlak tedavisini yaptırırdım seneye zaten yeni bir yöntem çıkar her yıl çıkıyor sonra onu yaptırırım ama sanatçıların ki geçiyor shakiranın kalçasında bvardı geçmiş nasıl geçti peki?

İnfini hakkında net bilgiler var mı ?
Giden,memnun kalan falan

Gerçek olmasını öyle yürekten isterimki :KK31:

sence bir insan emin olmasa neden böyle net konuşur bir ya yalan söyler para için yada gerçekten ciddi vakaları iyileştirdiği için kadın zaten zengin 62 yıldır bu işe baş koymuş bu kadının annesi zaten ünlü bir doktorun oğlunun yüz yanığı iyileştirmiş ve o ünlü doktor leyla hanımı 13 yaşındayken bitki konuşunda uzmanlaştırmış yurt dışındaki bitki uzmanlarında dersler aldırtmış kadının bilgisi derin hem allah diyor ki ben çaresi olmayan hiç bir hastalık yaratmadım ölüm dışında diyor leyla hanımda programda ben allahın eczanesini kullanıyorum diyince benim kafamda ampül yandı taktım bu kadına deneyen olsa aslında yok mu ya merkezine çatlak için giden herkes saç için gidiyor

sence bir insan emin olmasa neden böyle net konuşur bir ya yalan söyler para için yada gerçekten ciddi vakaları iyileştirdiği için kadın zaten zengin 62 yıldır bu işe baş koymuş bu kadının annesi zaten ünlü bir doktorun oğlunun yüz yanığı iyileştirmiş ve o ünlü doktor leyla hanımı 13 yaşındayken bitki konuşunda uzmanlaştırmış yurt dışındaki bitki uzmanlarında dersler aldırtmış kadının bilgisi derin hem allah diyor ki ben çaresi olmayan hiç bir hastalık yaratmadım ölüm dışında diyor leyla hanımda programda ben allahın eczanesini kullanıyorum diyince benim kafamda ampül yandı taktım bu kadına deneyen olsa aslında yok mu ya merkezine çatlak için giden herkes saç için gidiyor

Arkadaşıma sorarım ablası faydasını görmüşse bizlerde güvenebiliriz

Arkadaşıma sorarım ablası faydasını görmüşse bizlerde güvenebiliriz

ama bişi diyim mi her yöntem herkeste aynı sonucu vermez bazı insanların cilt yapısı düzelmeye meyilli saçdan yola çıkarak nasıl olcak bu iş ama yinede fikir edinelim çok saol cnm ya uğraştığın için ve vakit ayırdığuın için :KK66:

pahalıdır bu yöntem çünkü üç tane farklı şey kullanıyorlar süresinin kısa olmasında belli
2 hafta diyor

Doktorum programına bi bayan çıkmıştı,yağ karışımı önermişti çatlaklar için
Oda kırmızıları 2 haftada geçirir diyodu
Yağ kullanmaya çekiniyorum çatlaklar gitsin derken tüylenmeyeyim

Doktorum programına bi bayan çıkmıştı,yağ karışımı önermişti çatlaklar için
Oda kırmızıları 2 haftada geçirir diyodu
Yağ kullanmaya çekiniyorum çatlaklar gitsin derken tüylenmeyeyim

canım inan yağlar işe yarıyor ben aleo vera kullanıyorum kalçamdaki çatlaklar derindi hem inceldi dokunduğumda yoklar belimdekiler belli şimdi at kestanesi yağını alıcam bide bir kız madecassol ve acnelays kullanmış kolundakiler %95 gitmiş yemin etmiş bide

X